Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanim padomā vērienīgas izmaiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
verotajs
v
Kaa vinmerTP raujas pie lielas naudas dalisanas.Vai tiesam vienreiz nevar viniem aplauzd ragus?
Ha!
H
Nekas cits kā tikai kā tikai skaļš, publisks pirdiens, kas nedaudz patraucēja veselīgo miegu un pamaitāja gaisu!
no malas
n
ir jāpārlaiž smagā ziema un tikai tad varēs ķerties pie plašākām izmaiņām ==== Grinstosa kuga suci likvedesim, kad busim sasniegusi krastu? Muldona!
Mg. oec.
M
Kad Godmanis sāks runāt par konkrētām lietām ekonomijas nolūkos? Ja runā par kaut ko uz kā rēķina varētu veikt ekonomiju, tad ir jānorāda konkrētas lietas, t.i., funkcijas, kas tiks likvidētas, ko valsts vairs nedarīs, kādus rezultātus vairs nesasniegs, cik cilvēkus atlaidīs, cik tas viss līdz šim ir maksājis un kāda būs ekonomija nākotnē, ja no kaut kā valsts atteiksies. Ir apriebies lasīt visu laiku vienu un to pašu... tukši vārdi bez seguma. Lēts populisms un tautas maldināšana. Vai žurnālistiem pašiem nav kauns tukšas lietas rakstīt? Ja runā par kaut ko pēc būtības, tad jārunā ir par saturu, nevis "iesaiņojumu." Nesaturīgie izteikumi liek spriest vienīgi to, ka tautu Godmanis uzskata par pamļuķu, kurai var stāstīt visu, kas ienāk prātā. Diemžēl esam gājuši skolā... lasīt, rēķināt un domāt protam.
Leo
L
Kosmētisko remontu,atstājot neskartas neskaitāmās valsts un pašvaldību aģentūras un padomes pat namu pārvaldēs,nevar saukt par vērienīgām izmaiņām!
Reālists
R
Par vērienīgām izmaiņām runāsim tad,kad arī Latvijā tiks ieviesta Eiropas Savienības mažoritārā vēlēšanu un progresīvā nodokļu sistēma,izveidota vienota algu sistēma,atceltas piemaksas pēc vadības līgumiem,aplikti ar nodokļiem akciju kapitāli un spekulācijas ar nekustamo īpašumu,kad ienākumi zem iztikas minimuma netiks aplikti ar ienākuma ,bet maize ar 18% pievienotās vērtības nodokli,kad minimālā pensija būs vismaz iztikas minimuma līmenī,bet bērnu pabalsti vismaz desmitkārt lielāki!
Osis
O
TP, M.Kuciniskis ir melis un bledis, Ko vins dara ar lauksaimniecibas subsidijam Valmieras, rajona? Cik daudz vins ir izmanijis tas? TP, LC/LPP, TB/LNNK, ZZS partijas sevi ir pieradijusas ka izcili nespejigas, izcili pretvalstiski, prettautiski darbojosas partijas. Latvija ir jaorganize arkartas Saeimas velesanas. Ir tacu absurds, ka valdiba strada neprofesionali, neko nav spejiga izdarit, bet valdiba vaditajs joprojas, sos aprobezotos ministru neiztrenak. Ja, saja raksta, ir minets,ka ir tikai divi ministri kuri strada, tas jau ari ir apsaubami, tad par ko vispar var runat? Cik nozelojami un pretigi ir vrot ka vini visi ka izbadejusies cukas plesas, lai tikai noturetos pie siles, lai tikai viens otru noturetu pie siles, jo tad jau tiem paligiem ari atlec par apzeletai garozia....tas tacu ir pazemojosi katram individan, nerunajot jau par to, ka ciniski, amorali tiek apganita, pazemota Latvijas valsts, latviesu tauta un visa si davana bus ka lielaka davana uz Latvijas valsts 90. gadadienu.
Arturs-pensionars
A
Uzdevums numur 1 .Beidzot izveidot finansu uznemejdarbibas vidi Latvijas laba regulejosu likumdosanu.Musu sodienas problemu ass ir arzemnieku Latvija ievestas naudas masas izraisita superinflacija.Visi runa par taupisanu,neviens par to ka uzlikt iemauktus 450 miljonu% pelnas izvesanai,citu pelnu izvrsanai.
Arturs-pensionars
A
Viens no pamatuzdevumiem ir koalicijas partiju ekonomisko programmu konsolidacija. Otrs,arzemju lobistu izliksana prieksplana interesu konflikta izskausanai Tresais,eksportpolitikas veidosana,kura reali samazina energoneseju un partikas produktu importu.
Optimists
O
Nāk smiekls,kā Godmanis kaut ko risina.Skaidrs ir viens,ka Godmanis pūderē smadzenes un nekāda reāla plāna nav,ir tikai laika vilkšana,lai zaglēnu bars sakārtotu savas kabatas un viss. Valstele ir morāli,fiziski bankrotējusi.Viss ir ļoti vienkārši - valstelē viss ir nozagts un salikts kabatās.Ja kāds vēl domā,ka vadošie zaglēni par iedzīvotājiem,tad tam nu gan ir jāārstē galva. Gribu redzēt,kā Godmanis sāks dzenāt mūsu izcilos zagļu-miljonāru naudas pa ofšoriem,apliks banku zagļu dividendes ar nodokļiem,pārtrauks mega zagšanas projektus,sakārtos uzņēmēj darbības vidi,apliks ar nodokļiem bentlijus un ferrari,jahtas utt.Galīgs absurds.Tāpēc ,kā teica Ostaps Benders,slīcēju glābšana ir slīcēju pašu slīcēju rokās.
Vai
V
sagaidīsim kaut vienu, vismazāko solīti pretī tautai? Noteikti nē, jo Godmanis NEKAD tālāk par bla-bla nav ticis. Tiešām muļķu acu aizmālēšana! Tieši šī ziema jau būs tā trakākā, bet viņš, redziet, gaidīs! Ha, Ha, hā!
Andrew
A
shai blicei sen ir zudis ticamiibas moments..Godmanim labaak iet pensijaa rakstiit memuaarus, dauziit bungas..un taml..ko noziimee naaks ziema>?>?..mees ko..dziivojam XIX gadsimtaa skalu gaismaa????..nu nevar taa vienlaiciigi ..i reitingus pacelt, i finanseetaajiem izpatikt..un veel valsti sakaartot..no kaut kaa jaatsakaas..
Vadonis
V
Premjiera un valdibas neizdomata programa nedarbojas. Cik ilgi pagaijis? Tagad jaalapa problemas. Tikai liek plaksteri uz milzigam brucem
bite
b
Vienkārši riebjas lasīt/klausīties tos aizbildinājumus, ka nevar veikt budžeta taupības nolūkos nepieciešamo optimizāciju, jo tiek samazināta tādas vai šādas partijas ietekme. Partiju "ietekmes saglabāšanai" budžeta līdzekļi ir?
imants
i
Nāk rudeņtiņis. Būs barga ziema. Pavasarī nāks tautas nomierināšanās... un puņķi... un skrejamais... Tad jau pašvaldību vēlēšanas. Tad pieklusīs tās. Un tad jau ētri gada apkārt. Un atkal pa riņki - nu kā var nesolīt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas