Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Godmanis: Aizmirstiet par eiro kā par kaut kādu debesmannas nesēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars Graudums
I
Vaacija ir daudz naudas investeejusi eirozonaa, bet vaacu lietprateeji saka , ka tas ir daudzkaartiigi atmaksaajies ar to, ka eiro atviegloja Vaacijai eksporteet savus razhojumus visaa ES. Taa Vaacija esot lielaakaa naudas deveeja, bet arii lielaakaa eksporteetaaja.
Sika
S
Stulbs tas godmanis. Visiem sen tas skairs. Neko jaunu un gudru nav pteicis. Pirmais, kurš būtu jātiesā par Latvijas iedzīvotāju novešanu genocīdā.
Sēlis
S
Godmam, ej ganīt kādam zemniekam cūkas,būs lielāks labums ne kā no tavas muldēsanas par naudas lietām.Tu divreiz tautu aplaupīji vis brutālākajā veidā-pirmo reiz ieviešot latu,otreiz glābjot bankrotējušu banku ,tāds pat speciālists kā Bērziņš,kurš sagrābās cilvēku īpašumus par sviestmaizi.Ir labi dzīvot uz citu neveiksmi un lielīt sevi parspeciālistu. ērzinš
andris
a
aizmirstiet tukso meligo plapu veci un sutiet vinu trimda uz izraelu- - kaut vairak neviens interneta portals - neviena avize - neviens tv kanals vairs nekad neatraditu so senilo veci - kas neko vairak ka darboties izraelas intreses nav spejigs-
Ir OK!
I
Eiro būs nevis debessmanna, bet tīrā elle, ja visām eiro valstīm būs jāapmaksā tādi Grieķijas parādi nu jau 400 miljardu (!) vērtībā.Un sāksim ar Igauniju, kura taču ir nogribējusies apmaksāt šo parādu. Cerams, ka uz 2014.gadu , kad Latvijai jāpievienojas, vairs nebūs kam pievienoties, jo eiro būs bankrotējis.
borcinsh
b
"gudri" pats sacereji ! tagad pasham to bus jaapeest !
  • 0
  • 0
Koļa
K
Konkurss par pasažieru vilcienu iegādi spilgti parāda, kā mūsu valdība atbalsta vietējos uzņēmumus un veicina ekonomisko attīstību. Lietuvieši gan zinātu kā!
Vic
V
Lai kāds tas eiro, bet devalvēt to mūsu prātvēderiem neļaus. Un tieši tamdēļ uz eiro ir jāpāriet. Citādi būs vēl lielākas šausmas nekā Baltkrievijā.
zemnieks
z
Lata CIETĀ +/- 1% piesaiste eiro nav tas pats eiro .Plus vēl SVF pārbaudes un SILTIE ieteikumi budžeta veidošanā un tērēšanā.
borcinsh
b
bet kursh ta cer uz to € ar tadu ..."ekonomiku" Valstii ? bus lielas investicijas - bus ari € ! nu bet investicijas jau ilgi nebus, kamer pie varas - komunisti-berzini, lembergi un parejais sarkanaissuds ! PS. kadu gadu atpakal, viens Latvietis rakstijs : " izslegt no ES - neizsledes, nu bet - izoles! " toreiz, maz kam tas ienaca prataa ,,,, nu bet shodien un rit - tas jau ir realitate.
fate
f
aizmirst vajag godmani, bet vēl pareizāk - iesēdināt pie mannas un balandas!
Dīzels
D
Nedomā kad mēs tādi muļķi kad paši to nesaprotam .
turbans
t
Aizmirstiet par eiro. Un atcerieties Parex, G-24 kredītus u.c. Godmaņa debesmannas Latvijai.
antons
a
Debesmanna. Manna(men-arābu)- izsvīduma medus,kas krīt no debesīm(koka) nevar rasties, ja nav koka un attiecīgi apstākļi. Vai eira radīs kokusun labvēlīgu vidi? nē! To veiksim mēs paši, tad arī savāksim debessmannu. Pašlaik to vāc citi, kaut ir lats........
ha ha
h
bet kas tad liedza--ieķīlāt to Parehu???
nez
n
cerams, ka līdz laikam, kad Latvija būs gatava eiro, eiro kā valūta vairs nebūs aktuāla! Nevajag Latvijā eiro, ieviesīs, iedzīvotāji atkal būs zaudētāji un pēc pāris gadiem tak tāpat eirozona izputēs un būs jauna bedre

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas