Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Godmanis: ar JL nekādas sarunas nenotiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reālists pirms 2 gadiem
R
Reālists, 13.01.2007 14:44 Tas, kas tagad notiek Latvijā, atgādina šādu ainu: driģenes saēdušies trekni lauku onkas un pāris sīku andelmaņu sarāpušies mēslu orē un vālē pa bedrainu ceļu, ka dubļi un mēsli vien šķīst. Kā tur bija: svilpo vēji, plīvo mati, ka tik neapgāžas rati:((( Manuprāt Latvijas valstij ir četras problēmas: pirmā - nekompetence, otrā - nekompetence, trešā - alkatība un ceturtā - nekompetence. Nevienā valstī vadošos amatos neredzēsiet to, kas ir Latvijā - mazgadīgas amatpersonas, kuras visu gudrību smeļas no grāmatām (labākajā gadījumā). Sākot no valsts pārvaldes iestādēm un beidzot ar administratīvo tiesu. Tie, kuri ir pilngadīgi, tiem ir cita problēma - alkatība. Infantilu puņķutapu un ierāvēju vadīta valsts
Žuks
Ž
Ja kāds ir stulbenis de facto, tad viņam var nepietikt arī ar divām augstākajām izglītībām un traktorists to pierāda...
elzza
e
Godmanis jutīsies kā varonis, kamēr apjēgs, ka TP ar zaļajiem viņu pagaidām izmanto par buldozera vadītāju pret savu valsti. Kad tuvosies vēlēšanas, pats Godmanis nonāks zem kāpurķēdēm, viņš vienīgais izrādīsies vainīgs pie visām nelaimēm. Konkurentiem nav vajadzīgs spēcīgs pretinieks, tāpēc sakarīgus padomniekus no valdības mājas tur pa gabalu, bet piespēlē visādus blefotājus. Tēpisti cer uz lielo daļu pašvaldību, kur pa tiešo varēs "glābt" tautu. Jau noorganizēts likums, kas nodos tarifu regulēšanu Andrejevai. Tad tik sāksies balsu zvejošana par valsts naudu!!!
Andrejs
A
Ko nozīmē "pievienoties koalīcijai"? Atbalstīt Rozi, Veldri, Slakteri un Godmaņa vienpersoniskās pūles visu zināt un visu MĒĢINĀT regulēt, kaut arī pārējie ministri klausās nevis šo MP, bet no gluži citām pusēm skanošas sirēnu balsis un paklausa tām. Ja uz šādiem noteikumiem kāds pievienosies valdošajai koalīcijai, tad diezi vai tauta tam uzgavilēs. Lai gan nu jau krietnu laiciņu gaviles neskan neviena virzienā, izņemot pagaidām nesasmērēto SC.
babiņa&opītis
b
Nu i ļoti labi. būs vismaz viena partija, par kuru balsot - nebūs paguvusi drausmīgi sasmērēties ar to naudas dalīišanu. Smiekli nāk - kā valdošās koalīcijas lokomotīves aģitēja, lai balso pret pensiju reformām (to, lai pensijas nebutu mazākas pra IZTIKAS MINIMUMU), jo šīs reformas vispār nogremdēšot valsts budžetu. Izrādās, ka valsts budžets jau senn kā ir pa visādām padomēm un projektiem izzagts un sociālais fonds butībā darbinaja visu valsti. Tagad ir 30 000 pensionāru, kas krīzes apstākļos saņem naudu zem iztikas minimuma un valsts kase ir tukša. Bravo Godmani, Bravo valdošā koalīcija. Varbut vajadzētu kaut kādu EU ģenerālprokuratūru saorganizēt, lai tā izskata valsts novešanu bankrotā - neba jau nu sliktā saimniekošana pie vainas. Korupcija un vēlreiz korupcija!
Aspazija
A
Kā Ziedonis kādā no saviem dzejoļiem prasa:Vecais dēls,vai durvis vaļā ?Durvis cieti aiztaisītas.Viss kā jābūt.Guli mierīgs."Viss sen sadalīts.Jāpaspēlē tiem bauriem teātris.Ko Jaunais laiks prasīja to arī dabūja.Kārtība KNAB ā nav nevienam nepieciešama.Tā ir mierīgāk zagt.
silke
s
Jaunam Laikam atstāsim KNAB,lai taču arī Repse paliek pie siles.Jauneklim jāmaksā miljonveidīgais banku kredīts,kur nu vēl bankas procentu maksājumi.Tāpat arī aizsegu jānodrošina Šlesera mahinācijām Astoņkājī..
who cares
w
Tas JL gaajiens tieshaam nav pilniibaa skaidrs (ar Godmanja demisijas prasiishanu (tas tomeer ir daudz par maz, buutiibaa, tik maz, ka nav iisti jeegas par to runaat...), nevis nepiedaliishanos karalja kailuma segshanaa), bet Ivarinjsh jau atkal savaa elementaa...
P
P
Kā tur bij ar tiem AK-47 KO? Vai tad reiz ir atvesti? Un kad saks dalit? Jūs tik par seimas atlaišanām valdības maiņām! Vai tad ar nesāksim rīkoties? Es domāju 30 minūtes tas pasākums būtu nodarīts. Ko? a?
apzagtais
a
Godmans ir idots, kurs ir jasuta arsteties uz Sarkandaugavu, Tvaika ielu-4.
Traktorists- kombainierrim
T
man ir divas augstākās ..par ko te vēl vāvuļo ..šinī valstī godīgi strādājot pie nekā saprātīga netiksi ...partijas -lokomotīves..un rezultātā redzam ministrs anābs
juritis
j
MK KANDIDATI:A STRAZDS.ŠTELMAHERS,J.KOKINS,J.BRIZGA, A.LEJINS,R.DZINTARS,I .PARADNIEKS.I.TOLSTOVS,I.KREITUSE. LR VARA PIEDER TAUTAI UN TAI IR JAIZVIRZA JAUNS K.ULMANIS.LAI PREZIDENTS PALIEK SAVA VIETA UN APSTIPRINA VALSTS SAIMNIEKU.SAIMAI TAUTA PALIDZES PIENEMT ATTIECIGOS LIKUMUS.TAS BUS EFEKTIVAK PAR VELESANAM.
laiks skrien
l
Ēnu kabinets jau strādā??
tieši tā
t
Tauta ir iztērējusi simtiem tūkstošu stundu, pūloties piedabūt tautas kalpus darīt to, kam tos nolīgusi. Tā vietā šie ielaiduši govis rudzos un paši izklīduši pa pagastu, zog ābolus un visu, kas nav piesiets.
Oskars
O
Godmanim jāatņem IEROCIS ,jo VIŅAM galvā tikai MILJARDI savādāk būs BĒRES atkal IZDEVUMI .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

JL pieprasa Godmaņa valdības demisiju

Premjera sarunas ar Jauno laiku par ienākšanu koalīcijā būs izšķirošas 

 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas