Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Godmanis ar Riekstiņu vienojušies par prioritātēm ārpolitikā

Ceturtdien premjers Ivars Godmanis, tiekoties ar ārlietu ministru Māri Riekstiņu, vienojās par ārpolitikas jomas neatliekamiem uzdevumiem, kas veicami valdības deklarācijas īstenošanai, V-Dienu informēja Valsts kancelejas Komunikāciju departamentā.

Tikšanās laikā pārrunāts Lisabonas līguma ratifikācijas process, kas Latvijas Saeimai būtu jāveic šā gada pirmajā pusgadā. Pārrunāti arī Latvijas kā Baltijas Jūras valstu padomes prezidējošās valsts uzdevumi prioritāšu izvirzīšanai nākamajam periodam enerģētikas, vides aizsardzības un citos jautājumos, kā arī darba sesijas organizēšana Latvijā šā gada jūnijā.

Latvijas–Krievijas attiecību kontekstā premjers ar ministru vienojās aktīvi turpināt robežu demarkācijas jautājuma risināšanu, starpvaldību komisijas darba turpināšanu un starpvaldību nozaru līgumu gatavošanu tūrisma jomā, investīciju aizsardzības jomā un jautājumā par dubulto neaplikšanu ar nodokļiem.

I.Godmanis uzdeva Ārlietu ministrijai savas kompetences ietvaros aktīvi sekot līdzi Eiropas Savienības struktūrfondu apguvei, to izmantošanas iespējām un nākotnes perspektīvām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas