Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis gatavs runāt par zemāko algu paaugstināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zaudētājs
z
Un atkal zaudētājs būšu es, kuram ir jāuztur 4 bērni un tādēļ līdz šim neesmu varējis atļauties strādāt par minimālo algu. It kā man bērniem pārtika un komunālie pakalpojumi nesadārdzinātos. Tad vismaz izlīdziniet neapliekamo minimumu bērniem tikpat lielu, kā pieaugušajiem.
Žuks
Ž
Ja pareizi atceros, tad Godmanis bija tas, kas būdams premjerministrs kopā ar taupības krāsniņām proponēja arī ideju, ka, lai sagādātu iztiku ir jāstrādā vairākos darbos. Par ko tas ir izvērties varam redzēt šodien...
vecitis
v
Vai tad Godmanim bija janodzivo 17 gadus, lai apjegtu to, ka algas ir japacel tiem kuriem tas ir minimalas, bet tiem kuriem tas ir augstas, nesamerigi augstas ka deputatiem, ministriem, prezidentam, nemot vera Latvijas nabadzibu, postu, algas ir par vairakam reizem jasamazina. Proporcijai vajadzetu butu apmeram tadai, ministra alga Ls, 1000 /menesi, medmasai, skolotajam, ieredniem, ugunsdzesejiem, policistiem, no Ls, 500- Ls, 700/menesi, bet pensionariem, atkariba no nostradatajiem darba gadiem sakot no Ls, 250-400/menesi.
Ieteikums
I
Godmanim- ir cilvēki, kuri strādā vairākās vietās un nopelna ap 500 latiem, bet ir cilvēki, kuri atrodas vairākās vietās un saņem katrā no šīm vietām pāri 1000. Mans ieteikums- sāc no abiem galiem- gan pieliec tiem, kam trūkst, gan arī ierobežo valsts iestādēs un zņēmumos strādājamo likmju skaitu vienai personai, teiksim, uz 2 likmēm maksimums- atbrīvosies pāris tūkstoši labi apmaksātu vietu, uz kurām pārcelsies zemāk atalgotie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Godmanis: slimnīcā saņem pat 6000 latu mēnesī

Premjers: partneru idejām naudas nebūs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas