Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis: grozījumi Satversmē nav vajadzīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sesks
s
Tautai ir jāpasa, lai Zatlers pieprasa Saeimas atlaišanu!!!! Vajag nedēļu no vietas piketēt! Apastādināt jebkadu darbu, jebkādu kustību un procesus valstī - lai tās 100 galvas redz, ka 'tauta' nav vis vārds socioloģiskas aptaujās, bet gan reāls lielums, ar ko jārēķinās, jo tas ir visur visapkārt. Ka deputātiņi un ministriņi nekur nevar justies droši - vienīgi aiz savu savrupnamu augsto žogu restēm - jo visur citur viņiem var uzglūnēt reāla, elpojoša 'tauta'.
riks
r
nuka, kā pats vismaz 3 X pa TV teica: "...jūs ievēlIEt KAUTKO citu vietā!", domādams gan nepārprotami "...jūs ievēlAt KĀDU citu vietā!" - diez vai aicināja kādu priekšmetu ievēlēt.
Aidus
A
Es runāšu īsi (ne kā dainu tēvs uzskaitot 3 apakšpunktus), mēsls!
cika
c
Paskatoties vakardienas ziņas TV, redzot, cik uztraukušies ir valdošās koalīcijas pārstāvji, cik izmisumā meklētus ieganstus referenduma neatbalstīšanai viņi min, kā par to saflammojies pat it kā nacionālais tautas atbalstītājs Juris Dobelis, ir skaidrs - cilvēkiem svilst, ļoti svilst līdz šim tik drošais un ērtais ienākumu avots, jo skaidrs, ka, ja runa būtu tikai par Latvijas nākotni, kas it kā būtu izčakarēta referenduma rezultātu dēļ, tad jau šie cilvēciņi tā neuztrauktos. Viņu taukainajās actiņās spīd nenoslēpjamas bailes nevis par valsts rītdienu, bet gan par personīgo nodrošinājumu. Tas viņu pretreferenduma argumentos cauri spīd! Paskatieties uz snaudošo Kalvīti Saeimā, brīžiem neko nesaprotošo Jaundžeikaru un citiem šī kantora darboņiem! Tādi lemj manu dzīvi, nu, atvainojiet! Ir tikai 1 jautājums - vai tauta būs tik gudra, ka nākošreiz ievēlēs pareizos cilvēkus? Un vai tas maz mūsu paplukušajā valstī iespējams, jo nauda un vara varen ātri saēd katru (nu, labi, gandrīz) raksturu. Tāpēc vienīgā iespēja likt neizplūst 100 gudrajiem pašapmierinātībā - mūžīgās bailes par to, vai tauta nepateiks:"Paldies, ne tādi lems par mums!" Tāda iemesla dēļ taču ir vērts iet balsot, vai ne? Atmetam taču vienreiz latvisko pazemību, malāstāvēšanu, kūtrību un galvenais - mazvērtības kompleksu par to, ka "nekas jau nemainīsies"! Tiem, kas nedara vai baidās no augstākstāvošo gudrām runām, tiem jau tiešām nekas nemainās!
Nu gan!
N
Es nepiekrītu Ministru Prezidenta paustajam viedoklim par referenduma kaitīguma. God. Godmaņa kungs nav sapratis, ka neviens netaisās atlaist Saeimu, bet gan balso par savām elementārākajām tiesībām noteikt savu dzīvi. Ja jau mēs paši ievēlam politiķus Saeimā, tad mums vajadžetu būt arī tiesībām viņus atlaist, lai varētu izvēlēties citus, kuri varbūt rīkosies tā, lai valstij ir labāk nevis meklēs pašlabumu vai popularitāti (tas neattiecas uz viesiem politiķiem). Un manuprāt arī nav pareizi saistīt referendumu ar opozīcijas plānu tikt pie varas, jo, redzot statistiku, praktiski neviena opozīcijas partiju netiktu Saeimā, ja vēlēšanas notiktu tagad. Īpaši lielākie kliedzēji par referenduma rīkošanu nu nebūt nav populārāko politiķu vidū.
Madam Broshkina
M
izklausās pēc tukšas muldēšanas......
monitors
m
Bet ministru prezidents taču vēsta tautai absurdas lietas. Godmaņa kungs apgalvo, ka referendums nav īstajā brīdī, tādēļ, ka ir krīzes stāvoklis. Pareizi, ja referendums būtu valdošās koalīcijas pasākums, tad tas nebūtu īstajā brīdī, jo valdība atrodas sarežģītā stāvoklī, bet referendums taču ir opozīcijas pasākums un tā izredzes ir saistāmas tieši ar kritisko stāvokli, kurā atrodas valdība. Secinājums - referendums notiek īstajā brīdī, kad apakšas negrib, bet augšas nevar.
d'Andris
d
Piekrītu, ka referendums nav 100% garantija pozitīvai attīstībai. Tomēr bez referenduma ir garantija nonākšanai dziļā Aizsardzības ministrijas dibināmā eskadrona pamatlīdzekļa pakaļā ...
lux
l
_Līga_ Un ko jūs piedāvātu viņa vietā. Es teiktu otrādi Latvijai nav vajadzīgs gudrs darītājs premjers (Godmanis), ļoti augstu vērtēju gudrus cilvēkus ar izpratni par to, ka nekas tāpat vien nerodas. Bet latviešu prātos, kā dažkārt pierādās komentos dziļi iespiedies padomijas laikos kultivētais naids pret izglītotiem gudriem cilvēkiem.
Līga
L
Nu tāda ir dzīve - tāds premjers arī Latvijai nav vajadzīgs, bet ko padarīsi.... tik daudziem domājošiem un saprātīgiem cilvēkiem Latvijā nākas ar to sadzīvot.
Atgādinājums par rēķinu
A
Koalīcijas (TP;LPP/LC;ZZS;TB/LNNK) darbības rezultāti (sausais atlikums): 1.lielākā gada inflācija Eiropas Savienībā - 2007-2008.g. 2. zemākās algas Eiropā 3. pensijas zem iztikas minimuma - līdz šodienai 4. milzīgas algas valsts institūcijās un uzņēmumos savējiem - (silti, vai ne?) 5. no Latvijas uz ārvalstīm bēgošie iedzīvotāji 6. negodīgu parlamenta vēlēšanu organizēšana finansējot it kā no “trešām personām” (Tautas partija, 2006.g.) 7. prezidenta -“pateicību” aplokšņu saņēmēja izraudzīšana zoodārzā un tā apstiprināšana negodīgi ievēlētā parlamentā (2007.g.) 8. dzimumlocekļa imitējošā žesta demonstrēšana tautai no parlamentam piederošās ēkas (loga) prezidenta vēlēšanu dienā, ko veica “Tautas partijas” vadošais deputāts (2007.g.) 9. reģionu finansēšana pēc partejiskās piederības - (atkal savējiem) 10. kopīgi biznesa projekti ar KGB virsniekiem (hokejs, gāzes stacija) – 2006-2008.g. 11. atteikšanās no tiesībām uz 2 % valsts teritorijas (2007.g.) pretī nesaņemot neko pirms tam izmainot Konstitucionālās tiesas sastāvu (Satversmes tiesu) 12. mēginājumi politizēt valsts drošības institūciju kontroli -2006-2007.g. 13.naudas atmazgāšanas likuma pieņemšana – 2008.g. 14.korumpētie tiesneši, 15.dzivokļu izdalīsana savējiem (Mottes lieta) 16.nulles deklarācijas neieviešana 17.progresīvā nodokļa neieviešana 18.dividenžu neaplikšana ar nodokļiem, tai skaitā algu izmaksāšana ar dividendēm (SIA) 19.spekulatīvo darījumu ar nekustamo īpašumu neaplikšana ar nodokli 20. cenzūras ieviešana pat pārkāpjot Konstitūciju (horizontālo taimkodu bojājumi) 21. prihvatizācijas process 22. personas, kas apsūdzēta smagos kriminālnoziegumos (Lembergs) nominēšana premjerministra amatam (ZZS). – 2006-2007.g. 23.deputātu uzpirkšana, lai amatā ievēlētu lielāko kretīnu – JŪRMALGEITA – PAŅĒMA…UN UZMETA.
Savējais
S
Ja referendums notiks, ar Latviju ir cauri, bet.... ja nenotiks, tad cauri vēl ātrāk.
sms
s
ar balsu skaitīšanu tiešām jāskatās..cerams, par to ir padomāts visos iecirkņos.. Likmes ir ļoti lielas, un Cimdara kantoris, ja paliks bez pieskatīšanas,var saskaitīt kā vajag..
vecis
v
un neaizmirstiet uz referendumu paņemt līdzi savus vecākus (kā viņi jūs ņems līdzi 23.aug.), savas mīļotās (lai bērniem labāka dzīve nākotnē), savus kaimiņus (lai jūsu mājās dzīvotu arvien pārtikušāki ļaudis), savus lauku radus (lai viņiem piens nav jālej zemē un pēdējā govs jānokauj) un , protams, savus pilngadīgos bērnus - kopīga cīņa par nākotni vieno un audzina vislabāk !!
uhu
u
Interesanti vērot, kā tauta skaidri sadalījusies - mēs un viņi, valdošie un apmuļķotie, smīnīgie un neapmierinātie, paēdušie un izmisušie! Tie paši, kas vēl pirms gada-diviem pieglaimojās tautai, solīja debesu mannu, solīja rūpēties par valsts izaugsmi un čakli strādāt tautas labā, lai tikai viņus ievēlētu, lai tikai dotu iespēju tikt pie varas grožiem, lai tikai noticētu, tie paši tagad ciniski smīn : "ak, gribat mūs nogāzt? Neizdosies! Pigu jūs dabūsiet, nevis attīstītu valsti - mums ir citi plāni! - sagrābt pēc iespējas vairāk, sabojāt pēc iespējas neatgriezeniskāk un tad - pazust pensijā pie siltām jūrām ar visiem labumiem un ģimenes pārcelt uz patiesi attīstītām valstīm! Ha, kam tāda Latvija vajadzīga? Mums - nē! "

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas