Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis: Loskutova vērtēšanai jāizveido komisija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?????.....
?
Varbūt tautai jānovērtē vērtēšanas komisija?
2 Optimists
2
Loskutovs ir ierēdnis, kurš ir atklājis, ka viņa vadītajā iestādē notiek līdzekļu piesavināšanās grupā. Tas ir īpaši bīstami tāpēc, ka kontroles funkciju veicējs pats ir iesaistīts pasākumā. Ja Loskutovs to nebūtu atklājis vai arī ignorējis, viņam amats būtu jāatstāj, tagad, manuprāt, ir jāizsaka brīdinājums par neatbilstību ieņemajam amatam. Cilvēki ir jāizvēlas rūpīgāk.
Wolfs
W
Spēle tuvojas finišam -- kurš kuru? Manuprāt, nespēs Prokuratūra un KNAB tikt galā ar oligarhiem. Drīz jau sāks rakt arī zem Maizīša, Loskutovam nepiedos to 1M uzrēķinu... Paliek tikai Kažociņš, kurš nav atkarīgs no oligarhiem -- to sargā NATO. Gan jau viņu arī nograuzīs, jo TP & Co atradīs, ka iztirgot to, kas nav privatizēts Latvijā var tikai Gazprom. A tos interesē tikai politiskā vara -- tad nu beigās mūsu lozungs būs "Par brīvu Latviju brīvā Krievijā!" Kungi biedri gan jau ap to laiku vairs Latvijā nedzīvos -- būs pārvākušies uz salām. Veselība citā klimātā taču var sākt klibot...
Optimists
O
Kaut kāds stulbums!Kas tad ir Loskutovs-ierēdnis,kas radījis finansu bardaku iestādē,kas līdz šim darbojusies ,pārsvarā,bezkontroles ! Intersanti,kas notiktu ar tādu izpildirektoru par tādām izdarībām privātfirmā-labākajā gadījumā tāds izpildirektors "labprātīgi"uzdāvinātu firmas īpašniekiem savus īpašumus,ja ne,tiktu nošauts.Tur vispār divu domu nav,ka tāds ir jāatceļ,jo galu galā -tā ir bezatbidi'ba un ja cilvēkam ir godaprāts,tad ir jāatkāpjas.Kaut kādi nopelni ,ka kaut kas ir izdarīts,nobāl salīdzinoši ar to,kas tika pieļauts knabā,Visa tā ažiotāža izskatās kā pēc Orvela vai vēl labāk,kā var cīnīties ar korupciju,ja paša kantorī notiek zagšana!!!!!
Mosfiļm vs MGM
M
Grab nagrabļennoje! Knab naknabļennoje. Muitas krim.šefs ar sievu kaut kur nohamī čunguru, tad atnāk knaba bratoki, atņem un iebāž seifā, kur atkal nākošie bratoki savāc to čunguru tālāk. Bet nezināja, ka tur bija daļa arī pahanam no prokuratūras un pahanu pahanam no Jēkaba ielas. Pa to baru vēl uzlaiž gaisā pāris subarus, daži gultas skati. Var lietot arī anglisku žargonu, tad sanāktu scenārijs Holivudas stilā. Gan nekas jauns, tāds lēts pakaļdarinājums vien būtu. Beigu titros "visas personas un notikumi ir izdomāti".
Lēti!
L
Godmani, vai zini sakāmvārdu par skabargu svešā un baļķi savā acī? Pieej pie spoguļa un paskaties! Vakar man bija kauns skatīties TV, kur Latvijas valdības vadītājs minstinājās, kā nesekmīgs skolnieks blenza griestos un klanījās Krievijas vareno priekšā. Kopš kura laka premjerministri vazājas pa viesnīcām un uzvedas kā nopērti suņi? Ja esi prasts kā zābaks un pirms 17 gadiem jau paspējis notrallināt savu zemi, tad nedari to otrreiz un nesmīdini tautu ar ideju, ka atdošanās Krievijai var glābt Latvijas ekonomiku! Tauta to nepiedos.
auns
a
Kas ir valdība? "А судьи кто?"
...
.
Kā kas, tā jaunu komisiju! Varbūt Loskutova vērtēšanas komisijai arī ir jāizveido komisija, kas vērtēs šo komisiju un tad vēl vienu, kas vērtēs komisijas komisiju...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas