Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis: pagaidām nav nekādas krīzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mēs zinam
m
bet godmanis to radīs
hi, jau dabūjis pusmiljarda
h
bet līdz citiem nauda nav nonākusi
zēr iz not krīze
z
"Tu, piemēram, visu laiku esi braucis ar tramvaju, nu tev uz kādu laiku būs jāpastaigā ar kājām. Ēdi trīsreiz dienā? Neēdīsi kādu laiku," skaidro valdības vadītājs.
gnireb
g
A kāda mārutka pēc tu aizņēmies naudu , A ?
jurij
j
Kriize diemzeel ir! Un ne tikai ekonomiska, bet arii politiska! Diemzeel gruuti saprast neveeleesanos naudu nopelniit! Ekonomeet tas ir labi, to vajag, bet tas jau neveido taa izslaveeto pievienoto veertiibu. Kaa tad ir ar razosanu, ar uzneemeejdarbiibu? Beeg prom no LR, bet kapeec, paar to neintereseejaas! ES fondi sajaa situaacijaa ir tie caur kuriem naudu varees sanemt, jaa ne sogad, bet "kriitins" tad ar panemts ne uz 1gadu! Diemzeel neveeleesanaas saprast kas reaali notiek ir novedis pie kriizes. Par politisko kriizi nemaz negribaas runaat! Kaada ir attieksme to paraadiija sii uzvediiba seezu laikaa, ne jau pats balsojums, bet sii skaistaa attieksme! Taa turpinaat, driiz pasvaldiibu veeleesanas, vai taas tiks atliktas, jo naudas ta nav!
studente
s
Piekritu- kad atnāca Godmanis, tādas valsts ko vadīt vairs nebija. Un Makontevs tik turpina paarpirkt Latviju! Vajadzetu parakt, vai kreditpiedzisanas kantoriem nav vina pasa monopols. Pat nebriniitos , ja taa izraditos.
eena
e
Godmans bij domājis slēpotāju zatleru un audi slakteru - vunderkindu slakteri. Nez uz kādu auto godmens pats pārleks,krīzes viņam nau - apdolbījies esi.
znais
z
Ja Ministru prezidents ir teicis vārdus, kas rakstīti pirmspēdējā rindkopā, es domāju par Audi un Alpiem, tad viņš man atgādina Francijas karalieni, kura uzzinājusi, ka nav tautai maizes ieteica ēsts kūkas. Vai tiešām valstsvīri dzīvo savā pasaulīte tiktālu, ka neredz valsts pilsoņu pat reālo dzīvi. Pašiem esot pastāvīgi ārpus Latvijas, jo jābraukā " jākruķī štelles", grūti uztvert to, ka cits nevar un nevarēja at\lauties braukāt apkārt un jau redzu kā valdības vīri no Audi A8 pārsēžās Škodās.
Ivars
I
Ārpus Rīgas jau ir milzīgs bezdarbs, uzņēmēji masveidā atlaiž darbiniekus. No kurienes radīsies nodokļi? Sociālajam bužetam gan nāks klāt milzīgi izdevumi. Nākamo gadu valstij nāksies iztikt ar paņemto kredītu.
krīze?-kur tad?
k
Ja kādam kādudien uznāktu krīze, lai iztīra zobus un ēd baltmaizi ar krējumu. Galvenais - nelietot Audi.
ticīgs avīžlasītājs
t
Būšu es ar taupīgs. Ja citi pāries no Audi uz Opeļiem, tad arī es - no trolejbusa uz tramvaju. Kniebšanās ar komposteri vietā tagad vicināšos ar e-bleķīti un barošu slēptā sabiedriskā transporta cenu palielinājuma autorus.
..."noguldīsim "...
.
...Parex vēl kādus 287 000 000 Ls ,maksāsim Melngailim 12 000 Ls mēnesī, likvidēsim pien- saimniecību (jo ar cukura rūpn. likvidāciju vien nepietiek ) pacelsim PVN līdz 25 % utt . ....un tad skaties arī KRIZE klāt gan !!! Tad tāda ir tā "valdības " - īstā PROGRAMMA ,kas tiek īstenota jau sen ?
hmmm
h
tik vien būtu tās bēdas kā samazināt ceļojumu skaitu uz ārzemēm (izpriecās), tad nudien krīzes vēl nebūtu.
jautājums galvenajam
j
Ko viņš tur murgo? Kāda samazināšana? Ja Tev ir jāmaksā bankai, tad tur neko samazināt nevar. Vai viņš piedāvā no valdības puses kaut kādu mehānismu, kā šie cilvēki var samazināt savas izmaksas. Vienīgais ko šie cilvēki var darīt kļūt par bomžiem vai iet dedzināties pie viņa kabineta. Kāds AUDI un kādi ALPI? Cik es zinu, tad ļoti liela daļa šobrīd karās un šaujās, jo citu variantu neredz. Vai viņš duriks kaut kāds? Tad jau tie aizņēmuma plāni un ekonomikas stabilizācijas plāni arī ir tādi duriku plāni, tā iznāk, ko ļaudis? Vai viņam ir kaut mazākā poņa par to, kas patiesībā notiek valstī?
Franciska
F
NAV KRĪZE??? Ja es 24 stundas diennaktī domāju, kā izdzīvot, kur ietaupīt, ko pāršūt, kādu parādu vēl novilcināt, kādu maksāt, ko nomaksāt tikai daļēji, kā bērna skolas zābakus aizlīmēt vēl uz nedēļu ar cementlīmi, kā kaut vienu trolejbusa braucienu nošmaukt bez biļetes iegādes, kā pāris mobilo zvanus ietaupīt no draudzenes piezvanot bērniem, kā samelot vecākiem, kāpēc nevaru vairs zāles palīdzēt viņiem nopirkt, kā trāpīt RIMI vai SUPER-NETTO veikalā, kad tur ir brīdis, kad ir lētā maizīte pārdošanā, kā trāpīt MAxIMA veikalā Višķu ielā, kad tur bulciņas nocenotas uz 6, 7 vai 10 santīmiem... - tā NAV KRĪZE, Godmaņa kungs???? Ja mana galva nav vairs nekas cits, kā viens liels kalkulators, kas netiek nekad izslēgts - tā NAV KRĪZE? Godmaņa kungs, tad stāstiet man, kā neapšaubāmam idiotam, kas tad IR KRĪZE! Lūdzu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas