Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Godmanis rosina diskutēt par atalgojuma izmaksāšanu valsts obligācijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Godmanim
G
Tev ,Godmani , jāizmaksā algu fantikos!!! Un tā līdz mūža galam, arī pensiju - fantikos. Esi godam nopelnījis!!!!
reality
r
Super gājiens ! Vot' ko nozīmē šoka terapijas pilnveidošana 20-it gadu garumā.
rufo
r
tev prātiņš sen aizgājis, paši lai saņem algas obligācījās !!!!!!!!!!!
Andris
A
Tā nav slikta ideja - valsts obligācijas ir labāk nekā nekas. Es atceros, ka 90-to gadu sākumā rūpniecības uzņēmumi ar saviem darbiniekiem arī mēdza norēķināties natūrā, tas ir, maksājot ar saražoto produkciju...
ezis
e
Atpestiet kāds, lūdzu, mūsu valsti no Godmaņa un viņa diženajām idejām!!! Sākās viss ar kāsniņām... bet katrs turpinājums ir arvien trakāks.
Mildiņa
M
Pats gan Godmanis netaisās savu aldziņu saņemt obligācijās, jo sataisījies uz ES parlamentu, kur alga, cik dzirdēts, būs 7000EUR!!! Gudrītis atradies, sak, es nosaimniekoju šo valsti, bet jūs ņemiet tukšus papīrīšus par darbu! Nu, Tauta ko teiksi par Gudmenu! Vajag viņu atstāt tepat latvijā, jo viņa idejas ir fantastiski kroplīgas!
Ieva
I
Paldies par kūkām. Nevajag man Godmani tavas obligācijas. Paies gadiņš, divi ,būs citas krīzes un tad tās obligācijas varēs ar dibenu ēst.
skepse
s
varbūt vispār pāriet uz virtuālo norēķinu sistēmu (latus likvidēt) - piem. algu maksā obligācijās, nodokļus saņem šo pašu obligāciju formā, arī veikalā desas pērk ar obligācijām. Un eksperimentu sākt ar MK un Saeimu, ieviešot tur obligāciju zonu.
zz
z
Ko tādu var izdomāt tikai Godmanis!
Students
S
Godmaņpaps daudziem prātus sajaucis... VAI TAD TAISNĪGĀK NAV LIELĀS ALGAS SAMAZINĀT ? Tūlīt un tā pamatīgi. Nevis meklēt variantus kā vēl palielināt ar %%%.
Tāuntā
T
Kāpēc ne- bet tikai, ja arī nodokļus varēs maksāt obligācijās.
Tā tas ir...
T
Varētu piekrist ar nelielu labojumu. Nolikt kaut kādu robežu augstākam līmenim,tiem kas noveda valsti līdz krīzei un teikt - ziniet mēs nevaram jums izmaksāt šodien,mēs izmaksāsim jums kad krīze būs pārvarēta, izmaksāsim bez procentiem un uzrēķinim. Pagaidām iztiekat ar uzkrātajām rezervēm,treknajos gados.
Rasmuss
R
Pārāk nesapriecājies, jo latu devalvēs jau jūnijā - jūlijā, tā kā dodies uz veikalu iepirkt makaronus un konservus, lai līdz rudens sēņu ražai būtu ko grauzt!
nn
n
nu ideju vajadzejaa izteikt kopaa ar pavisam konkretu nevis "kaut kādu robežu augstākam līmenim"... piemeram 6 minimaalaas algas vai tml... un prasitos ari vel viena robeza maksimalajam atalgojumam valsts sektoraa, teiksim 12 minimaalaas algas...
vecapaziņa
v
OK! Visu mūsu miljonāru īpašumus nacionalizēt, brīvos līdzekļus ieskaitīt valsts kasē, un izdot viņiem uz rokas obligācijas un "raspiskas" , ka labākos laikos, izlozes veidā viņi varēs arī kaut ko atgūt, ja līdz tam laikam netiks saukti pie kriminālatbildības par valsts izzagšanu. Un Godmanis, lai pirmais stājas tiesas priekšā, gan par 90-tajiem, gan par šodienu! Tas pats attiecas arī uz exprezidentiem !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas