Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis šā gada pirmo valdības komitejas sēdi sāk optimistiskā noskaņojumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rīme.
R
Pingvīn tēvi abi smejas ,nerāda vairs skābas sejas.Var būt smieklu zāles dzer, un uz labiem laikiem cer. Kamēr pingvīntauta brēc,šie tik abi stāv un rēc.Nav ko pingvīnēniem ēst,mums vajg parādzīmes dzēst.Tāpēc turiet mutes ciet, vajg uz antarktīdu iet. Pingvīntēviem labi sviežas,ar tautas naudu dāsni šķiežas.Pingvīntauta žēli raud ,ar protestiem tie tēviem draud. Uz Vecrīgu mēs visi iesim ,muguriņas kopā sliesim. Savas skaļās rīkles vērsim,visi barā kopā ķērksim.Pingvīntēvi melnās frakās , neklausīs ko mēs tiem sakām .Kas to zin kā vis vēl beigsies, varbūt izdosies un veiksies.
T
T
Kāpēc gan nepriecāties?s taču lieliski - Parex -ā miljardi iepludināti un vēl priekšdienām miljardi saņemti, tik jadomā kā atrāk savākt, bet par to nu gan nav jāskumst. Viss notiek kā plānots - labs gada sākums!
mjā
m
pilnmēness laikam vēl nav? nu gan jau uzzināsim, kad iestāsies.. pēc valdības kārtējās straujās garastāvokļa maiņas slakterim pēc jaunā gada svinībām nekas cits neatliek kā 'turēties' ... ka kājeles nesametas, jo galva nav bijusi gadiem skaidrā āksti
arī optimiste
a
Prieks, ka izdevies izbīdīt visus saimnieka pasūtījumus. Turies valsts!
Stārķis
S
Tas melnais stārķis laikam sabojājis Demakovas veselību.
Mārtiņš
M
"..slimības dēļ uz to nav ieradusies kultūras ministre Helēna Demakova...." Helēna neieradās, jo tagad domā kā no sava meža melnā stārķa ligzdu dabūt laukā. koki bija paredzēti mežizstrādei, bet tagad darbi apstādināti. Forvarders pie stūra, zāģī degviela ielieta, bet zāģet nevar. Helēnai neiet.
Žuks
Ž
Godmaņa optimistiskais noskaņojums varētu celties no tā, ka gada beigās bija lieli ienākumi valsts kasē, no kā ir radusies eiforija par nākamo gadu. Viņš jau visa aizvadītajā gada un premjerēšanas laikā ir pierādījis savu īso atmiņu un nespēju prognozēt notikumus. Par to katrs var pārliecināties noskatoties "Kas notiek Latvijā" aizvadītā gada izlasi, kas varētu pretendēt uz gada labākā humora raidījuma statusu.
Tautas Balss
T
Cik saprotu, tad policistu arodbiedrība grib novērst zādzības, ko pašlaik veic tie, kas izmanto dienesta auto savām personīgām vajadzībām. Šie cilvēki vienkārši apzog mūs, jo nemaksā par braukšanu savās darīšanās ne santīma. Tas ir tas pats, kas braukt bez biļetes autobusā vai vilcienā un pat trakāk. Ja tur bezbiļetnieks nozog no uzņēmuma kādus 40-50 santīmus, tad šīs amatpersonas apzog valsti un tautu ap 60-80 Ls dienā. Un tas atkārtojas katru dienu. Rezultātā jau ir paveikts smags noziegums, jo zādzības tiek izdarītas atkārtoti. Vēl jo trakāk, šīs amatpersonas nemaksā nodokļus, ar ko tiek apkrāpta valsts. Tāpēc jau policistu arodbiedrība satraukta, ka vieniem jāmaksā par visu un vienmēr, bet izredzētiem ne kad un ne par ko. Nav dzirdēts, ka kāds likums būtu ļāvis Lieljuksim vai Marekam Segliņam vai kādai citai amatpersonai braukt ar dienesta mašīnu arī privātās lietās un par to nemaksāt. Tātad šie ir zagļi un tos jāsēdina cietumā. Tāpēc jau vien visai tautai jānāk 13.janvārī uz Domu Laukumu un jāpieprasa zagļus un krāpniekus noņemt no amatiem un tiesāt.
igaunis
i
Atkal guļam! Kur kandidatūras jaunam premjeram- pingvīnu mājā meklēs vai kā?
MK
M
Urodi, 6 miljonus pēdējā dienā norakstīja, tagad ar laimīgu seju priecājas par jauno PVN. Ļaunākie novēlējumi, cerams ka ilgi nedzīvos,
Žuks
Ž
Nothing special... tā ir viņu abu ikdiena. Par visu pārējo uzspēlētas rūpes.
patiesība
p
Godmani, vai esat gandarīts par saņemto?
kants Janeks -MARSALS.humors
k
latvijas valsts varda inficeja ar gripas virusu vairak ka 60 tukstot cilveku un ir no 2000 gada mirusi nevis iazbraukusi eiropa,pases atsavinaja par labu valstij kur tika pardotas palestiniesiem izrailiesiem ar visiem ipasumiem,vini to virusu izveidoja preks aids arstesanas un jau 10 gadus veiksmmigi latvijas ieksliet strukturas pielieto nogalinasana cilvekus kur iestajas paralize nave nogalinaja tevu brali un mani,ir pieradijumi dns izmaina un struktura 2008 gada gaju iziet asens analizes un no pirksta radija mm2,divi menesi pec dzimsanas 34 gadus vecam cilvekam,dome pavilosta nolema nogalinatt esot bijis balsojums man skola cirava skolottaja teica ka eitenazis un gimenes nogalinasanas notiek latvija un tas ir noklusets,pret manis veica eitenaziju pavilostas deputati 2005 gada ne runa par tevu bet labu uznemeju zs osenieki sakas pagasts-ka izpauzas gripa iestajas aklums pilnigs aklums kad bail no saules sakas nerv srivs vaij lauziens kur sak sapet un grib iet boja jo sap,ja to neizdara tad mirst sausmigas sapec tas ir dns struktura patalogiska izmainisana ,tas ir naves sods izpildits miera laika un nonema manu naudu ko maksaja par manis injekciju cirulu iela 6 jo domaja mantot maju caur radiem bet maja ir jau uzdavinata anuleja dome testamentu ,bez pamata,bet esmu nodrosinajis davinajumu,tiesas piedalijjas igaunijas ieksliet ministre ar odiniem,jo proti simt septindesmit miljonus nonema alkaide un igauni usd dolarus kad biju iecelts par zemkopibas ministru 1997 gada man uzbruka policija ari atnema visus ipasumus un saistibas ko parnema skele,..pec statistikas ir nogalinati 60 tukstot civil iedzivotaji latvija ar so injekciju izpildija iem darbinieki drosibas dienestu biedrri,navi latvijas parlamentam nedot artkapties no amatiem lidz nenotiesa vainigos publiski
Ieva
I
Ja akurāt vajag mīļumu, es apciemoju māsas taksi, kas, protams, visiem uzmācas lielā mērā tāpēc, ka pašam tik labi pakasīties neiznāk. Un kur nu vēl ēdiens, ko cilvēki ēd! Taču viņš ir tikai taksis un ne par ko citu neizliekas. Atšķirībā no Slaktera, kas noteikti nav ministrs.
Ieva
I
Atis ir taisnīgs, atklāts un mīļš!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas