Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis: sarunās ar SVF panākts progress

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
3
3
Mums vajadzīgi 3 finansu ministri: 1. ar angļu valodas prasmēm, 2.-ar izpratni par finansēm un 3., kam godīga cilvēka izskats. Vienā personā to dabūt neveram.
ABC
A
Tevis minētajā kategorijā ir iekļaujams arī Latvijas aizsardzības ministrs, satiksmes ministrs, bērnu un vēl kautkādutur lietu ministrs, bijušais veselības ministrs, bijušais ministru prezidents, integrācijas ministrs, nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs, cilvēktiesību komisijas priekšsēdētājs ... man jau apnika klavieri klabināt. Nākas atzīt, ka vismaz 25% pie varas esošo ir cilvēki ar īpašām garīgajām vajadzībām, ar ko arī izskaidrojams dziļais Latvijas ekonomikas, kultūras, izglītības, morāles utt. pagrimums.
juhans
j
es arii to Slaktera interviju nespeeju mieriigi noklausiities kauna deelj par savu valsti un arii savu tautu, kas sho varu ir saveeleejusi. kaapeec visi klusee par aciimredzamo, ka Latvijas finanshu ministrs ir DEGJENERAATS?
skujainie brekši
s
zināms, ka TP rīcībā ir bijis spēcīgākais PR aparāts, strēlnieki, ložmetēji un prātu taisītāji. zināms, ka gadus 7 tas veiksmīgi palīdzēja un retušēja visas āža kājas un nesakritības. zināms, ka vīri nesadalīja un sākās klupiens. Bērziņu kā veselības ministru varēja vēl piedot. Kam negadās. Veldri par veselības, tad aizsardzības- vienkārši ignorēt, kamēr AM bija Rinkevičs. Helēnas D kultūrhistērijas un mugursomu- neattiecināt uz sevi. Nekas jau no tā nemainījās. Tomēr, Slaktera perd(f)ormance Bloomberga ziņās ir tik kaunpilna, tas ir pliķis VVF spožajām runām, tas ir cirtiens jau gulošajam, kuru reiz sauca par lepnumu būt par latvieti. Man ir kauns. Un rīt man ir jālido uz Stokholmu un jāaizstāv investīcijas savā uzņēmumā, savā valstī.
SABOTIERI
S
Es domaju ka tas Godmanis to naudu no SVF nedabus. Jo ja jau gribetu dot sen butu iedevusi. Varbut vini taja SVF ari ir zagli es nezinu bet katra zina jau ne MULKI. VINI UZREIZ REDZ ka ekonomikas stimulesanai nauda nav vajadziga, IR VAJADZIGS PARTRAUKT IEREDNU SABOTAZU PRET VALSTI, un MAKSLIGI izspiest PRIVATUZNEMEJUS no LATVIJAS. kur piemeram SLESERA vadiba AIR BALTIC un RIGAS LIDOSTA ar negodigiem panemieniem izspiez arzemju lidsabiedribas no Rigas, tai pasa Ventspili uznemejam kas par MILJONIEM latu uzbuve terminalu un dod darbu 200 darbiniekiem peksni nonem licensi, Kur piemeram Riga kur ir loti sasapejis auto novietosanas problema Dainis Ivans aizliedz buvet 4 stavu autosavvietu, kas pie tam butu zem zemas un nevienam netraucetu. LATVIJAS EKONOMIKA ZELTU UN PLAUKTU JA NEBUTU SADI VALSTS IENAIDNIEKI UN SABOTIERI KAS KAITE VALSTS INTERESEM UN GRAUJ VALSTS PRESTIZU ARZEMES.
darītājiem
d
Slakteris ir ņēmis vērā tikai 2 Šķēles galvenos pamācības: 1.Tīrīt zobus 2. Buktēt bikses Trešā ir iznākusi traģiska (: Zemē no kauna gribās ielīst.
????
?
un kas ta par jaunu vesmu Godmana runa LATA KORIDORS? tatad lats jau var oficiali svarstities augsa leja bet noteikta koridora? vislaik tacu runaja par cieti fiksetu piesaisti eiro kursam.. man sita runa par koridoru nepatik Krievija ari ir peldos rubla kurss koridoraa... citiem vardiem sakot rubla pakapeniska devalvacija..Man liekas ka tas Godmanis ar to kari dabut tos 5 lidz 13 MILJARDUS no SVF ir nedaudz aizravies..
Fredis
F
Interviju Bloombergam ,vispar nav iespejams ,pat komentet,nezinaju kur no kauna likties,tacu tadu valdibu Latvija ir ievelejusi,laikam jau vairakumu apmierina
dzeris
d
Slakteri noņemt nedrīkst, Slakteris - valdības abstraktā seja un Latvijas nacionalā ideja.
balelins
b
Kapec to naudu tik loti spiez ka tiesi jaiznemas? it ka ekonomikas stimulesanai? MULKIBAS parstajiet vienkarsi terorizet uznemejus ka Venspili kad uznemejs ieguldija MILJONIEM LATU terminala buvnieciba un kad terminals bija uzbuvets.. vinam pazinoja ka dome ir pardomajusi un anuleja licensi.. un 200 Venspilnieki palika bez darba! Vai tiesam vajag aiznemties 13 MILJARDUS un iztrillinat ka G24 LAI SAPRASTU ka nauda nav vajadziga, vienkarsi vajag izbeigt ierednu terorismu pret biznesmeniem kas NEDOD UN NEDOS KUKULUS!
g
g
A.Šķēle vai Jūs lepojaties ar Slakteri vai varbūt tagad tēlojat,ka vairs nepazīstat. Tā taču bija Jūsu ideja, ka viens partijas cilvēks var būt labs veselības ministrs, pēc kāda laika tas pats cilvēks var būt arī labs zemkopības ministrs, bet vēl pēc kāda laika tas pats cilvēks var būt labs finanšu ministrs. Kā Jums patika šīvakara Slaktera atbildes angļu valodā (intervija , ko parādija raidījumā "Nekā personīga") uz jautājumiem par ekonomisko situāciju Latvijā. It īpaši "pati labākā" bija tā vieta, kur Slakteris sāka runāt latviski. Personīgi man bija kauns, bet ko jutāt Jūs vai lepnumu, ka savējais partijas čoms.
tutu
t
Paturiet to jocīgo Slakteri, lai ir kā ir- tāpat neesat spējīgi kompetentu ,sabiedrībā cienījamu cilvēku atrast.
re
r
Interesanti vai Latviju pardos kopa ar tautu?
samariete
s
Pēc tādas intervijas ar Slakteri visa pasule Latvijai sūtīs naudu, žēl taču tautas.
Oskars
O
ZAGĻI par ātru PLĀTĀS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas