Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis vēlu vakarā sāk konsultācijas par budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Asterix
A
Mjaa...un shodien veelu vakaraa Godmanis apmekleeja basketbola speeli Latvija-Portugaale. Laikam loti nopietna lieta tas budzets.....
...
.
Nu,tas jau ir vecums,domāt vajag intensīvāk,lai būtu darba ražīgums un produktivitāte.Tā kā Bodman,proties un ej gulēt.
Meklē finanšu speciālistus
M
Konsultēties vajag ar tiem, kam rūp valsts intereses, nevis sava biznesa tūlītēja peļņa. Jāmeklē profesionālie finanšu speciālisti. Krīzes laikā turēt finanšu ministra krēslā diletantu - noziegums.
N-zinītis
N
Tik daudzas intelektuāla darba stundas diennaktī var novest pie marazmātisku lēmumu pieņemšanas!
Ilze
I
Iepriekšējie premjeri "strādāja" 2-3 stundas dienā. Godmanim nokavētais jāatstrādā. Tā nu'viņš ir.
ego > Parastais > un tam
e
Godmanis gatavs pieņemt nepopulārus lēmumus, un šis patiešām ir ļoti nepopulārs, ko nebija spējīgi daudzi iepriekšējie. Uzņēmēji maksā algas , kādas var atļauties, turpretī Kalvītis uztaisīja pāris gadus iluzoru labklājību. Godmanis ir simtreiz atbildīgāks par ""garantu"". Protams, slikti, ka daudziem cilvēkiem jāknapinās, bet tur pie vainas oranžie un koalīcija, kas negrib nekādus birokrātijas samazināšanas pasākumus, jo dāsni atalgotie liekēži kantoros ir viņu galvenais atbalsts un elektorāts.
ss
s
labāk būtu atkāpies
: |
:
"Kā prognozēja K.Leiškalns, premjera tikšanās ar uzņēmējiem varētu ilgt divas – trīs stundas un noslēgties tikai pusnaktī." Cik dramatiski. : |
Asterix
A
Man buutu interesanti uzzinaat, kas ir tie uzneemeeji, kas ir izveeleeti sarunaam ar Godmani. Un kaadi ir shiis izveeles kriteeriji.
Unabomberz, 10.09.2008 01:33
U
Tautai jāzina savi varoņi, kas sagatavojuši VALSTIJ ĪPAŠI IZDEVĪGU LĪGUMU: Aģentūra J3B: Juridiskās nodaļas vadītājs: Harijs Lielvārds; Juriste: Ieva Strazdiņa. Tie paši purni figurē arī pie koncertzāles būvēšanas komisijām, līdz ar to var rēķināties, ka ogļu kalns blakus stikla kalnam tiks uzcelts un izmaksās ne mazāk. PS-ļoļiki (J3B iepirkumu komisija), kas lēma slēgt līgumus: Komisijas priekšsēdētājs ir JTB direktora vietnieks Indriķis Builis, viņa vietniece komisijā – aģentūras projektu vadības nodaļas vadītāja Rita Ulmane. Pārējie komisijas locekļi ir JTB direktora vietniece Ilona Terane, aģentūras projektu vadītāji Juris Ozols un Jānis Brakmanis, JTB juristi Harijs Lielvārds un Kristīne Lesiņa, LNB direktors Andris Vilks un Kultūras ministrijas Grāmatvedības uzskaites un atskaites nodaļas vadītāja Ligita Romāne. PS - tante Google saka, ka neviens no šitiem ņergām nav ierēdnis, līdz ar to viņi ne tikai atbirumu no miljoniem saņem bet arī nesliktu algu...
Labi
L
Vajadzētu aiziet un parunāt ar mazajiem uzņēmējiem, to darbiniekiem un pensionāriem. Tas ko grib 10 lieluzņēmēji, nerisinās neko.
karlo
k
naudu iegūs, kad apcirps viņas projektus.
ātri gāja
ā
nav ko uztraukties par godmani, kas paliek pa nakti ministrijā. godmanis palika darbā tikai līdz22.55. Man garām pabrauca viņa eskortētais auto pa tērbatas ielu.
AJ
A
Algas iesaldēt var tām kategorijām, kuru mēneša ienākumi ir, piemēram, 600 Ls. Viņi varēs paciesties - ne nosals, ne badā nomirs. Bet pārējiem nauda jāatrod. Kā to izdarīt? Pēc manām domām tīri vienkārši - pieslēgt darbam Sudrabu. Viņa ir revidējusi daudzas iestādes - tātad iedziļinājusies to saimniecībās un zinās norādīt īstās vietas, kur var ietaupīt. Un vēl - BEZ ŽĒLASTĪBAS likvidēt dažādās padomes un aģentūras, pārvaldes un departamentus, kuru darbība pašreizējā posmā nav AKŪTI nepieciešama. Un par dažādiem "dīvāniem", remontiem un kaut ko tamlīdzīgu lai neviens pat iepīkstēties nemēģina - izskaitīt no algas. Pieļaut situāciju, ka valsts pastāvēšana būtu iespējama tikai uz tautas badināšanas un nosalšanas rēķina - tas nu tiešām ir genocīds, cita vārda tādai politikai nav. Ja Godmanim nav REĀLĀ priekšstata par parasta "ierindas" cilvēka dzīvi, tad tādu vajag iegūt pirms budžeta sastādīšanas. Domāju, ka katrs būs spējīgs Godmani "apgaismot" - lai iet ciemos. Nu labi - es aiziešu pie viņa. :))
Doma
D
Ja budžetu nepieņems, tad valdība demisionēs... Tā reiz tika draudēts. Domāsim savlaicīgi, - kam Prezidents uzticēs jaunas valdības sastādīšanu un kādas partijas vēlamies ieraudzīt jaunajā valdībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

LBAS vēl svārstās, vai runāt ar Godmani par algām

ZZS pret savu ministru atbalstīto budžetu

Eksperti: algu iesaldēšana ir sāpīgs, taču neizbēgams solis

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas