Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Godmanis vērtēs visu ministriju paveikto un darba efektivitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars007
I
Godmaņa kungs ir tik "aktīvs" politikā, ka ar viņa pašreizējiem darbošanās tempiem viņš pat sievai puķudobi nevarētu izravēt. Laikam pa daudz instrukciju "no malas".
Lelle
L
Galvenai pievērs uzmanību Satiksmes ministrijas darbībai un konkrēti tā ministra darbībai!!! Skat tūliņ savāks Pleskavas piķi līdz Sēnītei, iegrūdīs tajā Jevropas naudu kā privātlīdzekļus un mēs visi maksāsim šitajam smerdelim...Vāks!!!
zvirbulēns
z
Par apsūdzību neesamību korupciju lietās "jākutina" Loskutovs un Maizītis, ne ministrijas. Šie kungi ir atbildīgi par šo darbu. P.S. Kas tā par modi, visā nepadarītā darbā tiesiskuma jomā vainot vai nu Saeimas deputātus vai ministrus? Maizītis ir atbildīgs, Maizītis, ka es tev saku!
zvirbulēns
z
Godmani, esi vīrs un tiešam likvidē visas politisku motīvu dēļ radītās ministrijas - birojus. Ja tu to neizdarīsi, to izdarīs cits ministru prezidents, proti, tava valdība kritīs.
mērglis
m
stipru veerteejumu prasa finanšu un tieslietu ministrijas , kas taas par iztiesaataam lietaam ja liidz apsuudziibaam nenonaak kukuļu saņeemeeji ??? , piemeers , kaa Oderovs vareeja gadiem ievest ešeloniem nedeklareetu degvielu? tas jau piektaas klases skolniekam skaidrs , bez iefutereešanas zivis nekožas , te arii bija lieta jaamet atpakaļ , lai izmeklee liidz galam , kaut galaa staav prezidents, citaadi šajaa .... zemee kaartiibas nav bijis un nebuus!!!
guga
g
tāpat bez vērtēšanas skaidrs ka ministriju darbinieki jāsamazina par 50% un attiecīgi par 50% jāsamazina būdžeta tēriņi valsts pārvaldes uzturēšanai, tikai tad iespējamas izmaiņas pozitīvajā virzienā.
vecais-2
v
Jāsāk ar sava patrona Satiksmes ministriju, kura būvē dārgākos ceļus Eiropā un taisa visādas svinības par budžeta naudu!
AD
A
Godmanis vērtēs visu ministriju paveikto un darba efektivitāti. NU UN TAD?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas