Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Grīnblats: "Saskaņas Centra" nokļūšana pie varas nav pieļaujama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
replika
r
Sociķi jau bija pie varas - kopā ar jatklātiem okupantu atbalstītājiem, bijušajiem komunistiem. Kas tika izdarīts? nekas daudz. Vien pieminekli felmaršalam uzlikāt, caram nepaspējāt. Bet jūsu priekšnieks tagad lielā amatā krievu firmā - tas gan ir fakts. Biida ģēlas.
replika
r
Kas ir Baķka?
jautrais
j
Lai tb dzied dziesmiņu - d... esam un ārā netiekam...> un nonāks vēstures mēslainē..
Haris
H
Piekrītu. Lai gan lielākā daļa latviešu joprojām ir piejūgti krievu informatīvajai videi (pārsvarā Krievijas TV), nez kādēļ šī pati lielākā daļa izvairās kaut reizēm palasīt Latvijas krievu presi. Bet būtu veselīgi, lai mazliet atskurbtu no iespaida par "Saskaņas centra" "nekaitīgumu". Ilgus gadus "Latvijas Avīze" savus lasītājus regulāri informēja par krievu aizgaldā notiekošajā, tagad arī tur šādus apskatus nevar izlasīt. "Diena" par to latviešus regulāri nav informējusi NEKAD. Tā ka atliek vien pašiem palasīties.:)
ragava
r
faktiski derētu ieviest noteikumu par partiju nosaukumos lietojamiem jēdzieniem..Vislabāk būtu vnk nummurēt: partija Nr 1,nr,2, nr 16.Jo nu besī šitie "tautas", kas uz tautu lūr tikai pār augstiem villu mūriem, " tēvzemieši" ,kuriem dzimtene plūst līdzi piķa un amatu koncentrēšanās vietām, " mācītāji" ,kuriem ar kristietītbu tikpat sakara cik manai jūrascūciņai ar globālo sasilšanu.Viena lieta, ka šie sapurgā savu reputāciju, bet kas dubultamorāli- devalvē tautas garīgās vērtības.
Ija
I
TB/LNNK ir pieļāvusi ļoti daudzas kļūdas, arī apvainojošie teksti par tautas tiesībām piedalīties referendumos utt. ir ļoti mazinājuši viņu vēlētāju uzticību. Saskaņas Centra mīlētājiem gan vajag saskatīt to, kas viņu runās paliek aiz kadra. Vai mēs gribam tiešām atkal palikt par Krievijas guberņu? Ko katrs no SC slavinošo komentāru autoriem ir darījis, lai valstī būtu kārtība, lai mēs nezaudētu SAVU VALSTI, SAVU LATVIJU ?
Grīnblata k-gam
G
Kad tuvojas vēlēšanas, Jūs sākat spēlēt uz latviešu tautas nacionālām jūtām. 1. Piekrītu, ka Saskaņas centra laišana pie varas nozīmētu faktisku divvalodību, pilsonības piešķiršanu visiem iebraucējiem utt.Pietiek paskatīties viņu programmu un pavērtēt, kas stāv šodienas Saeimā aiz Urbanoviča un Ušakova - vieni vienīgi krievi un ēbreji. Reti kāds no viņiem prot runāt pareizā latviešu valodā.Viņi noliedz okupāciju, piedalās visos okupantu svētkos, izgāja no zāles, kad tika runāts par Krievijas uzbrukumu Grūzijai.Tādi paši lielākā daļa ir arī pie Šlesera, tikai mazāk zīmējas.Protams, ka viņi nākotnē apvienosies. 2. Taču, kas pie tā VAINĪGS, ka latvieši sāk vairāk uzticēties viņiem, kas skaisti runā par saticību un visu nāciju aizstāvību, nekā Jums? Jūs paši, kas, nekaunīgi, izmantojot tautas uzticēšanos, tikai runās esat bijuši par tiesisku un demokrātisku valsti. Jūs esat piedalījušies valsts nozagšanā tikpat lielā mērā kā pārējās pie varas esošās partijas.Jūsu lozungs - latvieti, nepadodies- ir domāts tikai vientiešiem. Jūs esat pārdevušies baķkām u.c., kas netika ievēlēti Saeimā, bet tagad vismaz piecreiz vairāk tiek atalgoti par nekā nedarīšanu valsts un pašvaldību uzņēmumu padomēs. Pretīgi bija vērot bildes Dienā par Centrāltirgus karalieni, kam jūsējie metas pie kājām, lai tikai varētu bīdīt savu biznesu, tieslietu ministru ieskaitot.Jūs uzstājaties pret tautas tiesībām atlaist saeimu, ja tai šodien uzticas tikai katrs desmitais vēlētājs.Jūs nepiebremzējat Dobeļa un Tabūna idiotiskās runas.Pats lielākoties stāvat klusu, vai viņi pret pozīcijas sakarīgiem piedāvājumiem rej Jūsu vietā? 3. Jūsējo runas kongresā bija tik liekulīgas. Izskatās, ka esat aizmirsuši, ka atrodaties valdībā, jo neizdarības mēģināt uzgāzt Godmaņa un Kalvīša valdībai. KUR TAD IR PALIKUSI ZĪLES IZSTRĀDĀTĀ IZSLAVĒTĀ EKONOMISKĀ PROGRAMMA? KĀPĒC NEESAT IEBILDUŠI, KA VALDĪBA ŠOS GADUS RĪKOJĀS PILNĪGI PRETĒJI TAJĀ NOSTIPRINĀTAJĀM IDEJĀM? Piedodiet, bet es Jūus MULDĒŠANAI vairs neuzticos.
1940g padomju tanki?
1
Ja mes zinam faktus kapec Nacisti Vacija naca pie varas, kapec Latinamerika tagad ir tik populari dazada veida Marksisti, kapec 1940g padomju tanki iebrauca Latvija un dazs labs vinus sagaidija ar ziediem, kapec vispar Bolsevikiem 1917 izdevas sarikot revoluciju.. JAUTAJUMS IR VAI TAPEC KA TAUTA BIJA LABI PAEDUSI UN APMIERINATA AR DZIVI? Diemzel ne, vairak vai mazak bet tautas pacietibas mers bija pilns.. UN TAUTA NOLEMA ATBALSTIT VELNUS!!! kas no ta visa sanaca mes zinam... JAUTAJUMS IR: Tevzemiesiem Godmaniesiem Sleseristiem, Skelistiem, Lembergistiem un parejiem... VAI LATVIJA SOBRID NEBRIEST KRIZE? Jus smejaties ha ha ha.. bet kas notiks ja tiesam tauta naks ar rungam postit jusu villas? VESTURI SKOLA NEESAT MACIJUSIES?
ululiņš
u
Nodevība sākās tajā brīdī, kad TB valdošā kliķe izdomāja pārvērsties no nacionālradikālas partijas par konservatīvu. Pārdevās... Un viens otrs nopelniīja vairāk nekā 30 sudraba grašus.
Daniels
D
Cerēsim, ka vienoties aicinātās partijas apzināsies politisko apstākļu nopietnību un darīs visu iespējamo savas tautas saglabāšanai. Cerēsim arī, ka postpadomju varas partijās vēl visi nav kļuvuši par amorāliem "reālpolitiķiem", kam nacionālās intereses ir "pie kājas".... Cerēsim, ka vismaz daži no viņiem pametīs savus mafiozos grupējumus un atkal kļūs par normāliem latviešiem.... Un darīsim tā, lai mūsu cerības nekļūtu par kārtējo "muļķu mierinājumu", bet pārvērstos reiz par "labu lietu" !
kā tad !
k
"' jo muļķi sit, jo pieaug prātā'... tautai ir jāpieaug prātā, bet tas nenotiks vienā dienā.. ja notiks, protams, vidusmēra Latvijas iedzīvotāja smadzenes šodien nav pielāgotas domāšanai, tās pielāgotas izdabāt un uzlaizīt... " 1. pIEAUGS, CERAMS, UN PAT TIEM MARGINāLAJIEM vecajiem komunistiem tabuņiem un "nacpatriotiskajiem" krievlaiku stukačiem vispar neviens nebalsos. 2. Te tu maldies, ja domā, ka izdabāi un izlaizīt nav pie visām valdībām par piekto riteni dienēt, bet mierīgā garā runāt, ar ko un kā kurš grib - un maldies, ja domā, ka es milzīgi gribu ar tām nacdemencēm runāt - simtkārt labprātāk runāju krieviski ar visbeidzamo miskastnieku, nekā latviski ar latvju deputātu (, skaļu rīkli un brūnu muti )
kā tad !
k
"novājinās valsti arī politiski, saasinot nacionālos jautājumu" VISVAIRĀK to jautājumu tieši šitie durbobeļi un durski saasinājuši - tālāk jau nav, kur - neviens jau vairs neņēm neko no viņiem par pilnu, un jautājums vairāk neasinās, lai kā viņi rietu.
Ivars
I
Šie ir tie jautajumi, kur virsroku ņem emocijas! Nevis objektivs situācijas novērtejums. Patiesībā piekrīu Grīnblatam, tas ir nepieciešams.
nu gan
n
SC nākšana pie varas neatrisinās ekonomiskās problēmas, bet novājinās valsti arī politiski, saasinot nacionālos jautājumus, SC šovinisti Latviju iznīcinās saknē un tikai pilnīgi neprāši varētu balsot par SC tomēr iebiedēšana ir labs līdzeklis, lai piespiestu balsot par 'vēlamajiem' kandidātiem - kalnietēm un citiem k... ir vajadzīga cita pieeja, bet šobrīd izejas NAV.. samierinieties.. balsojiet katrs par ko balsojiet, tas neko nemainīs.. patlaban neko nevar darīt un neko nevar labot.. pēc laika viss tiks salikts savās vietās, atnāks risinājumi, krieviem tāds labs teiciens 'eslji dolgo muchitsja, chto nibudj poluchitsja' ' jo muļķi sit, jo pieaug prātā'... tautai ir jāpieaug prātā, bet tas nenotiks vienā dienā.. ja notiks, protams, vidusmēra Latvijas iedzīvotāja smadzenes šodien nav pielāgotas domāšanai, tās pielāgotas izdabāt un uzlaizīt... mainiet sevi un mainīsies arī cilvēki, kas ir pie varas, jo kā ziniet, bez attiecīga pieprasījuma, nav piedāvājuma.. un, ja tāds piedāvājums tomēr ir, tad lēnām sapelē kaktiņā neuzpeldējis virsotnē.. šodien virsotnē ir tie, kuriem jūs ticat un kurus uzskatat par spējīgiem vadīt valsti.. tad par ko raudat?
Riča
R
Šobrīd, vairāk kā jebkad, ir nepieciešams apstiprināt Grozīijumus Satversmē, kas ļautu pārvēlēt Saeimu, ja tā nepilda tautas gribu vai rīkojas pretvalstiski. Tas nepieciešamības gadījumā ļautu koriģēt nākamās Saeimas darbību. Ja dižie, valsti padirsušie tautieši to apjēgtu, tad rūpētos par šī likuma steidzīgu pieņemšanu. Bet atkal jau svarīgāka ir sava siltā pakaļa un iespēja vēl kaut ko pagūt iestumt kabatās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas