Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Grozījumu iniciatori zemo aktivitāti saista ar "iebiedēšanas kampaņu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
_lno_ Piekritu. Diezgan nekaunigi no viņa puses bija vispar kaut ko tādu pasākt. Viņš jau nu zina, ka nekas no nekā nerodas. Ja ar referendumiem būtu līdzēts, ietu kaut katru dienu. Cik daudz naudas palaists vējā, lai tikai štokijs ar savu brigādi varētu iegut sev kādu punktiņu.
Lelle
L
Pirmkārt nepiesavinies svešus nikusa(tas liecina par gara nabadzību), otrkārt tevi jau tagad gaida paraša un žurkas Matīsenē. Tā ka domā kā salaupīto ātrāk notrallināt, jo turpmāk pohļobka no tautas puses tev tiks nodrošināta līdz mūža galam...
Nu
N
Kāda vēl iebiedēšana? izlasīju likumprojektu un sapratu, ka tas atbalstīs tikai vienu grupu - nodokļu nemaksātājus. Bet tiem, kam palīdzība nepieciešama visvairāk - padomju laikā strādājošajiem - netiks nekas. Tāpēc negāju.
TP
T
Veeleetaju zemo aktivitaati saistam ar stokija divkosiigo tp brownnowsiigi piekopto politiku - nekad neatbalstiisu vina iniciatiivas lai vai cik labas taas arii nebuutu. parasha peec tevis raud...
nobiedēja
n
Jā. Nobiedēja. Vispirms štokijs ar īlenu maisā, tad plānprātīgais sakārnis - ko tāds pensionāru priekšēdētājs (lasī: arī partijas, kaut pensionāru) var sameistarot Grozījumus, kuram pašam sagrozīta galva.
lno
l
re kā mēs vienādi saucamies, bet, kas ir TPJO?
Deserts
D
Ja šis referendums vinnēs vai nē, domājams prezidents teiks nu ļoti dusmīgu runu, ļoti drosmīgu, teiks-ar tautu tā nevar. Saeimai un kabinetam paliks tā šķērmi ap dūšu un nolems tā ap Jāņiem nākamgad dot atbildi.
Pilsonis
P
Visi letiņi nav traki, viņi zina balsošanas punktus, bet Tavas un manas pamācības viņiem nav vajadzīgas,
lno
l
zini draugs, parunāsim mierīgi. pilnmēness ir garām un krīze pāri. sameklē daktera telefonu un pajautā, ko darīt, ja rādās zvaigznes un tajās rakstītie pareģojumi. iespējams, ka tev mājās ir kādas nervu zāles. iedzer tās ar siltu pienu, atlaidies gultiņā un sapņo par to kā ķer un tiesā lielos un mazos kretīnus. tikai nelaid pilītes, jo slapjums naktī tevi var satraukt pilnīgi izsitot no garīgā līdzsvara. čuči, cinīt, čuči un nesatrakojies.
Oskars>Pilsonis
O
Es esmu Latvijas pilsonis LETIŅŠ,bet kas Jūs esiet ja ar tādu uzsauku nevari LATVIJAS PILSOŅUS PIECELT un parādīt viņiem kur atrodas nobalsošanas punkti.
Asterix
A
Kaa teica viens mans draugs - briidii, kad cilveeks ieseezhas automashiinaa, saak dziivot glaunaa maajaa, saak veidot savu dziivi, vinjam dziive saak likties skaistaaka - ne vairs alkoholikjus uz ielaam redz, nedz kautinjus, nedz netiirumus, nedz.....miskastee izmestaas veselas paaudzes skarbo likteni. Un kaa lai taads autobrauceejs zin, ka ne jau taapeec vechuki uz ielaam paardod pukjes, vilnas zekjes vai speelee muuzikas instrumentus vai dzied, moka kaajas, taupot naudinju paaris pieturaam ar sabiedrisko, nosalst uz ielaam vai ubago, un ne jau taapeec vinju aciis ir skumjas, izmisums un bezpaliidziiba, ka tiem buutu taadi hobiji, bet gan taapeec, ka vinji nevar izdziivot, jo diemzheel...vinji izauga citaa laikaa, citaa sisteemaa, ieguva citas zinaashanas. Un daudzi no tiem ir bez radiem vai pat pashi paliidz radiem - reizeem pat peedeejo latinju atdod mazbeerniem vai beerniem, kad ir gruutaaki laiki. Jo vinji izgaaja kara gadus, bada laikus, straadaaja PSRS sisteemaa dazhaadus, arii veseliibai kaitiigus amatus...lai tiktu pie lielaakaas taa laika pensijas, shkjiet, 120 rublji. Kas taa nauda ir tagad? Kursh ruupeejas par vinjiem tagad? eh, man tomeer laikam riebjas muusu miiljaa liekuliigaa sabiedriiba, kas ignoree visu - ka tik pashiem ir labi. Vai vinji nav cilveeki? Vai vinji ir sliktaaki cilveeki par tiem, kas celj tiltus par miljardiem, palielina valsts aparaatu un atalgojumu tajaa, lai tad atkal samazinaatu? Vai vinji nav muusu valsts iedziivotaaji, kas audzina mazbeernus un ruupeejas par nacionaalo peecteciibu? Vai vinji nav pelniijushi dziivi?
lno
l
Sveiciens TPJO nekrietneļiem! ABC » lno 20:34 20:42 Paldies, ka neuzķēries:)
ss
s
pareizi krištopāns teica par to muļķu zemi
Lelle
L
Tu, kretiniņ, esi piemirsis vienu patiesību, ka mazs un niecīgs cinītis gāž lielu vezumu, bet ja to cinīšu ir daudz??? Un mazas ūdens pilītes pat akmeni spēj sašķelt.... Tu, pamuļķīti, klausies ko Tev teikšu!!! Kretīnu laiks iet uz galu un viņus visus tiesās par noziegumiem pret tautu un valsti...zvaigznes nevar apčakarēt, kā tautu. Starp citu šodien arī referenduma rezultati tika viltoti, tāpat kā iepriekšējās Saeimas un iepriekšējo referendumu rezultati. Kādreiz tas viss nāks gaismā...
A0
A
Kampaņa ir vajadzīga tikai vienai balsotāju daļai - tai, kuri visam tic uz vārda. Ir vēl citi balsotāji - tie, kurus interesē ne vien balsojuma sekas, bet arī, kā pie šīm sekām nonākt. Šajā gadījumā - kādā veidā tiks nodrošināts naudas segums. Un to diemžēl kampaņas organizētāji nespēja izskaidrot (visdrīzāk, paši nezināja). Pateikt - nauda ir, vajag tikai paņemt - ir par maz. Vajag - bet, ja nu nepaņen?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SDSD


Līdz 20.00 bija nobalsojuši 310 766 vēlētāju. Lai tautas nobalsošanu uzskatītu par notikušu tajā jāpiedalās vismaz 453 730. Iecirkņi tiks slēgti pēc divām stundām 22.00.

LASI VAIRĀK 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas