Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Grūtupa biroja uzraudzīto konkursu IZM izsludinās jūnijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kampars
k
Tas tak silda ekonomiku. Tie uzņēmēji tak samaksās nodokļus. Kaut vairāk tāda ārpakalpojuma būtu, mazāks brāķis nāktu no klerkiem!
Parastais
P
Rezumējot + un - rezutāts tomēr ir plusos: -Šis gadījums lieliski parāda FAKTISKO labi atalgoto ministriju darbinieku profesionālo varēšanu - spējas saņemt tikai naudu un neko dot pretī sabiedrībai. Ieguvums - perfekti izgaismojies IZM kā tēpistu privātbode ar Gruškevicu priekšgalā. Tā teikt - ierakstam Galvenajā Sarakstā šito tipu, lai sāk jau raustīties. Otrkārt - SIA "EUROPROJECTS"; SIA "Baltijas Juridiskā Kompānija"; SIA "EURO DATA"; SIA "Infosab" ir apliecinājušas savu nekompetenci vai arī kolaboracionismu ar kretīniem. Treškārt - IZM ar šo ir veiksmīgi nodemostrējusi, ka vislabākā valdības reorganizācija ir totāla ministriju likvidēšana, atstājot vienu ministriju iepirkumu rīkošanai. Ceturtkārt - Grūtupam aptrūkušās prestižās lietas - un tiek sarīkots pabalsts, sorry, iepirkumiņš.
tādi esam
t
Viesulis 16:49 Nezināju, ka Grūtupa kungam ir tik profesionāls kantoris, kas netikai sniedz juridiskos pakalpojumus, bet ari prot sagatavot tik specifisku dokumentāciju Eiropas fondiem!!!! Izskatās pēc jauka pasūtījuma +++ Izskatās, ka arī Grūtupa birojā krīze. Kā saka- bada laikā pat velns mušas ēd.! Astoņus mēnešu nabadziņi srādājuši melnām mutēm un tikai 40 000 nopelnījuši. Ja palasām ĶĒĶI, agrāk naudiņa nāca daudz vieglāk.
Pits
P
Kur Grūtups tur smird, kur smird, tur Grūtups. Ka tik neož pec atkritumu poligona!
vinnijs
v
IzM tāda nav vienīgā. Šādas lietas praktizē arī RAPLM. Tāpēc nav jābrīnās, ka atsevišķu ministriju darbinieku kompetence ir ļoti vāja. Interesantas ir tās prasības ekspertiem - jāsaka, ka augstas. Problēma tikai tāda, ka drīz šādas kvalifikācijas eksperti būs jāmeklē kaut kur citur, jo pašreizējā izglītības sistēma nu nekādi neveicina eksakto zinātņu apgūšanu ne skolās, ne augstskolās.
jā jā
j
Latvijā ir daudz speciālistu, kas varētu novadīt centralizētu procedūru, bet tad tehnisko specifikāciju izstrāde bija jāpērk kā atsevišķs pakalpojums. Kopā sanāktu lētāk.
ty
t
Kā man tas Tihonovs patīk - i gudrs, i daiļš, i apsviedīgs, i runātīgs! Nu ja - Grūtupa skola... Un tā iepirkuma iepirkšanas pirkšana arī skaidra un stipra - nu nav, ko iebilst.
jurij
j
bet labi gan laikam iepirkuma nosaukums skan: iepirkums par iepirkuma procedūras iepirkumam iepirkšanu? vai kā citādi, interesanti būtu to zināt?
ZUM
Z
Īstiem ''godavīriem'' dubultais ķēriens: 1) gan var nopelnīt par konkursa noteikumu rakstīšanu; 2) gan var uzrakstīt konkursa noteikums, lai savējie tajā uzvar Nezinu tikai kā visi šie "administratīvā resora izmantotāji'' cīnītos brīva tirgus apstākļos. Nepārāk sen A.Š minēja, ka privātajā sektorā naudas neesot. Šeit gan kungs kļūdās, jo pasaulē privātajā sektorā apgrozās nesalīdzināmi lielāka nauda kā Latvijā valsts sektorā. Tikai ir viena nelaime - lai to naudu spētu paņemt, ir jāpaceļas nedaudz augstāk par provinciāla zaglēna līmeni
@
@
Grūtups jau ne tikai ministriju un konkursu vien uzrauga. SIA Valsts arī uzrauga.
un
u
Cik izmaksās darbs ar prezidenta ievēlēšanas kampaņu?
Viesulis
V
Nezināju, ka Grūtupa kungam ir tik profesionāls kantoris, kas netikai sniedz juridiskos pakalpojumus, bet ari prot sagatavot tik specifisku dokumentāciju Eiropas fondiem!!!! Izskatās pēc jauka pasūtījuma!
dzeris
d
Ja jau tā, kāpēc arī pārējās IZM funkcijas neuzticēt kādam privātam kantorim, acīmredzot, IZM savas funkcijas pildīt naspēj, bet, īstenībā, atklāta un nekaunīga kārtējā iedzīvošanās shēma, un atkal ar Grūtupa palīdzību, ar tādas reputācijas cilvēkiem, kā Tihonovs un Grūtups, var sadarboties tikai valsts iestāde ar vēl sliktāku reputāciju.
ūtups
ū
Jācer, ka noteikumi labi pārdomāti un "sakārtoti", kā ķēķī ar savējiem sarunāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Grūtupa advokāti IZM vietā gatavojuši iepirkumu fizikas klašu aprīkojumam


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas