Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Grūtups: par Gailīti Saeimai būtu jālemj vēlreiz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uldis
U
Diena raksturota precīzi . Bet vai tik tu pats neesi "oranžas brālibas" advokāts? Jautājums protams provokatīvs, jo fakts netika konstatēts. Un vai Lembergs, Šķēle, Grūtups arī pieskaitāmi nacionālajiem spēkiem, vai varbūt tomēr nacionālo bagātību izsaimniekotājiem?
Uldis
U
Šeptes vairs nebīdās? Savējie jāvirza? Laikam ''pelēkās viduvējības" neievēro disciplīnu balsojot?
Bins
B
Apgalvojums, ka "V.Gailīte, iespējams, ir arī viena no grāmatas "Tiesāšanās kā ķēķis" varonēm", ir provokatīvs, jo tas netika konstatēts. Bet uz - politiskajai "varavīksnei" kalpojošās - Dienas vēršanos pret nacionālajiem spēkiem - šis tendenciozais minējums norāda gan !
zoss
z
Ko šis kretīns vēl purkšķ? Liela daļa intervijas ir oranža melīga demagoģija!
Drūmi...
D
Vai esat pamanījuši, ka pēdējā laikā atkal atklātībā ir uzpeldējis Grūtups, kurš iepriekš "kaunīgi slēpās" no plašākas publicitātes? Uz ko tas norāda? Pēc manām domām tikai vienu - oranžais mēris jau gandrīz totāli pārņem valsti. KNAB likvidācija jau sākusies, tātad atliek vien VK un Ģenerālprokuratūra. Satversmes tiesā savējie, AT priekšēdētājs - arī, tāpat tiesībsargs un Uzņēmumu reģistrs, par valdību un Saeimu nemaz nerunājot. Ak, jā - prezidents arī. Bez tam arī savi masu mediju rupori un, protams, pašvaldības. Ko darīt? 2.augustā ATLIKT VISAS CITAS LIETAS un DOTIES UZ REFERENDUMU - otras tādas iespējas NEBŪS. IKVIENAM pilsonim jāuzņemas atbildība par savu valsti - citādi tā izslīdēs no pirkstiem, un viss būs par vēlu.
Saeima
S
Grūtup, ja Tu mums labi maksāsi, tad mēs varētu vienoties. Vai tad pēkšņi skops esi palicis?
jusis
j
Abet ar ko Grūtups dzers tēju? Tā vajadzība ir tik izmisīgi svarīga , ka jāsāk diriģēt saeima. ļoti ceru , ka cilvēkiem beidzot acis atvērušās un NEBALSOS par TP un viņu advokātelis paliks bez darba ar visiem tējas tiesnešiem.
Pilnīgi jāraud
P
Ak, vai, cik ļoti Grūtupam ir nepieciešams katrs pēc iespējas ķēķiskāks tiesnesis!
redz` kā
r
redz` kā Dima Bilans...
Janka
J
Izskatās ka dažs labs ir sašuvies, ka savējos tiesnešus met ārā uzvarēto lietu procents samazināsies un neviens vairāk nemaksās 15-20 tūkstošus tikai par Grutupa parakstu uz dokumenta.
NeSchna kungs
N
...un par Noziedziigi ieguutu liidziekllu legalizaaciju Saeimai arii buutu jaalemj veelreiz! /V.E.Bresha balsii/ :DDDDDDD

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas