Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Gudele apsver piedāvājumu kļūt par LVRTC valdes locekli

Bijusī e-lietu ministre Ina Gudele apsver piedāvājumu kļūt par valsts uzņēmuma "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) valdes locekli, aģentūrai BNS apliecināja Gudele. "Šāds piedāvājums ir bijis," teica Gudele un pastāstīja, ka tuvāko nedēļu laikā viņa izlems, vai pieņemt piedāvājumu.

Neilgi pēc atkāpšanās no amata I. Gudele sarunā ar Dienu norādīja, ka viņai netrūkstot darba piedāvājumi arī no ārvalstīm. «Pēdējā gada laikā man ir nākuši vairāki darba piedāvājumi no ārzemēm, jo mani tur vienmēr profesionāli vērtējuši augsti,» atzina I.Gudele.

Arī LVRTC valdes priekšsēdētājs Lauris Dripe aģentūrai BNS apstiprināja, ka iespēja ieņemt LVRTC valdes locekļa amatu ar Gudeli ir apspriesta. Pārņemot no Latvijas pasta kompānijas "Latvijas Pasts" e-paraksta projektu, LVRTC ir vajadzīga augsti kompetenta persona par e-parakstu, kam Gudele ir ļoti piemērota, norādīja Dripe.

Viņš arī vērsa uzmanību, ja Gudele pieņems LVRTC piedāvājumu, LVRTC valdi plānots paplašināt līdz pieciem cilvēkiem.

Gudele e-lietu ministre bija no 2006.gada 8.aprīļa līdz šā gada 21.aprīlīm. Pēc Gudeles demisijas par e-lietu ministri kļuva Signe Bāliņa.

LVRTC uzdevums ir nodrošināt raidorganizāciju signāla pārraidi, novadot programmas no studijām līdz raidītājiem un izplatot tās ēterā, kā arī plānojot, projektējot, organizējot un ekspluatējot pārraides sistēmas. LVRTC piedāvā arī datu pārraides risinājumus. LVRTC 2007.gadā strādāja ar 6,3 miljonu latu apgrozījumu un 16,429 miljoni latu peļņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

"DIENA" JAU RAKSTĪJA:


Gudele līdz vasaras beigām atpūtīsies


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas