Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Gudele līdz vasaras beigām atpūtīsies

Bijusī e–lietu ministre Ina Gudele, kas pirms divām nedēļām atkāpās no amata pēc tam, kad atklājies, ka par valsts naudu sarīkotas viņas dzimšanas dienas svinības sekretariāta darbiniekiem, šobrīd par nākotnes plāniem nedomājot. «Godīgi sakot, šobrīd neko neapsveru, jo manā situācijā tagad ir veselīgi kādu laiku ne par ko nedomāt,» Dienai sacīja I.

Gudele, kura neesot bijusi atvaļinājumā pēdējos četrus gadus.Eksministre gan atklāja, ka darba piedāvājumi viņai jau ir izteikti, turklāt arī no ārvalstīm. «Pēdējā gada laikā man ir nākuši vairāki darba piedāvājumi no ārzemēm, jo mani tur vienmēr profesionāli vērtējuši augsti,» atzina I.Gudele. Tomēr arī par šiem piedāvājumiem viņa tagad nedomājot. Vaicāta, kad viņa varētu izšķirties par savu turpmāko karjeru, I.Gudele sacīja: «Domāju, jūs droši varat man zvanīt kaut kad uz vasaras beigām.»

Kā jau ziņots, līdz ar demisiju I.Gudele izstājās arī no Latvijas Zemnieku savienības. Pēc amata zaudēšanas viņai saskaņā ar likumu pienākusies kompensācija trīs mēnešalgu apmērā, kas šajā gadījumā būtu 5832 lati pirms nodokļu samaksas, taču viņa no tās atteikusies. Savukārt I.Gudeles valsts amatpersonas deklarācijā par 2007.gadu norādīti skaidrās naudas uzkrājumi 8000 latu apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas