Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Gundars Bērziņš: Zatlers pavasarī atlaidīs Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķis
l
Bērziņam k'vienmēr ,tomer,taisnība !Tas var sociķiem un jaunlaicēniem nepatikt,bet taisnība paliek tik un tā.
Marsians
M
Šeit Zatlers nav vainojams - vainojami mediji, kas uzpūta šo Saeimas atlaišanas lietu, nepaskaidrojot tautai, ka Satversme nav maināma pēc kāda iegribām un pretenzijām. Demokrātija nozīmē Latvijas gadījumā 4 gadus cienīt to izvēli, ko vēlēšanās parāda Latvijas tauta. Izņēmums ir prezidenta pasludināta Saeimas atlaišana, kur tiek rīkots referendums - atlaist vai neatlaist - pēc būtības jautājums ir atlaist vienu no diviem - prezidentu vai Saeimu! Tā ir ideāla līdzsvara sistēma, ko Satversmes tēvi ieviesa 1922. gadā. Kāpēc tā būtu jāmaina? Jums liekas, ka esat gudrāki par Satversmes sapulci????????????????
K-K
K
... Nu, sarkanais paipalin, prezidenta personibas seklums tiek novertets no tada tautas vertibu kukazinas ka Tu !!!! Jasmejas lidz navei !!! ... Lai no 'tavas mutes' si lieta Dieva ausi, un, ta beidzot atkratisimies no sis Saeimas - 'dzili domajosiem' patmiliem un tautas mantas izpardotajiem un zemes nodevejiem ! Ne, sadi parstavji pasi nav tikai seklas personibas, bet varetu nosaukt tadus vel dazadaki ... ... ' ... peksni nepatik parliaments ...' Kur un kada guberna 'tu' pavadi savas dienas kalpodams, kam ??? !!! ... ... Ja VP Zatlers atlaidis Saeimu - solosu vinam lidzi plecu pie pleca, ka to daris simtiem tukstosi ... ! Uz prieksu VP Zatler ! Berzina politiska spelite, atklajuma gambits, ka meginajums aizsist ciet so iespeju ar paragru sis temas pacelsanu un VP kompromatu nomelnojot to atkal POZOTIVA PROPOGANDA - neizdosies, bet aktuali izraisa sis iespejas REALIZACIJU !!!!
Snaff
S
Tā ir tikai un vienīgi Bērziņa primitīvā vēlme izcelties. ;)))
žoržs
ž
stulbs un parupjš tas Bērziņš ir, bet nu - par to Zatleru jau pateicis to, ko mēs tāpat visi zinām.
upss
u
FREIBERGA , ZATLERS - slikti, mēs ticējām - jūs NEKLAUSĪJĀT. STRĪĶE , LOSKUTOVS arī rok kur mums ir ĻOTI silti . ... un vēl MAIZĪTIS ir mums TRAUCĒKLIS ---- kā lai vairāk varam izlaupīt VALSTI ? --------------- mīļļā tauta nākat lūdzu PALĪGĀāāā...
to:Pēteris
t
Saeimas atlaišanas referendums, protams, maksās miljonu (kur 2,5-vai tāda inflācija?) Salīdzinot ar miljardu parex pārpumpēšanai uz KK kontiem ārzemēs tāds nieks vien ir. Un tad jau vēlēšanas arī nerīkosim - 6 miljoni...Ievēlēs taču tikai sliktākus!
janis
j
Zatlers jau nav vvf'a, kas tric un dreb kā paspēt iehavot no krieviem kādu ķīniešu RADO pulksteni. Atlaidīs to saimu un sagādās tautai uz pāris nedēļam jautribu. Lai veicas. A Bērziņš ir godprātīgs vīrs, nevis kā Abiķis, kas tāds fļugers vien ira.
Senais>zvirbulēnam
S
Sandrisd priecājas par iespēju būt šai pasākumā, ko sauc par Pasauli un dzīvi. Tas pirmkārt. Otrkārt viņš ir viens no mums, domubiedriem filozofiem . Jāuzsver IR. Viņš ir tik izglītots, ka saprot, ka nenieka nezin, tomēr ne par sekundes daļu neatpaliek no laika, kā dažs labs, bet savu fizisko iztikšanu ir nopelnījis ļoti dažādos veidos, jo apguvis daudzas profesijas. Un neraizējas par prestīžu, bet dara kas patīk. Viņam ir viens ļoti labs draugs Pensilvanijā, kas , neskatoties uz doktora grādu jurisprudencē, strādā par Long-distance truck driver, jo patīk. Mēs ar Sandri arī iepzināmies darot sen atpakaļ šo darbu, kas ir patiešām lielisks, ko iesaku katram jaunam puisim, un , kas tais tālajos gados, kad dzīvojām aiz tā dzelzs širmja, deva iespēja pabraukāt vismaz pa PSRS. Tagad ārzemes, jauki, vai nē.
CR
C
Nesaprotu, kāpēc tik ilgi gaidīt. To var izdarīt jau tagad un tauta atbalstīs prezidenta lēmumu. Manuprāt, ekonomisko krīzi ir vieglāk pārdzīvot ar valdību un Saeimu, kurai uzticās. Ja notiek pēc vecbiedra varianta - tad mēs nakamāja Saeimā ietraudzīsim daudzus TP biedrus, jo vairums pašvaldībās viņi strādā labi.
Barons
B
Gundara Bērziņa IQ mani nesatrauc, bet ja prezidentam tas ir zems, tad tā jau ir traģēdija, kas ar laiku pāriet farsā.
pmlks
p
ir vēl viens orgāns, kas zināmā vecumā un laika periodos spēj atcelt jebkuru Viņa Ekselences Vēdera rīkojumu! :)))) Tas tā ir arī zvirbuļiem! ;)
zvirbulēns
z
Vēl vairāk, visiem mums vēders saka arī pirmo vārdu. Neba nu citu iemeslu dēļ, Jūs zinat, kurš piens ir labāks. To priekšā pasaka Jūsu vēders, un labi, ka tā! :)))
zvirbulēns
z
Visiem cilvēkiem, to starp mums putniem un arī Jums, vēders saka pēdējo vārdu, atvaino par iejaukšanos :)))
pmlks
p
Nu ko lai iesaka cilvēkam, kuram paša vēders ir kungs? :) Neko, jo Viņa Eklselence Vēders saka pēdējo vārdu! :))) Un tad jau var arī to oraņžo smaciņu neievērot, un oraņžās čuras, ko visādi kociņi, muižnieciņi un citi ...činski no piektā stāva acīs čurā, par siltu un auglīgu pavasara lietutiņu nodēvēt. :))) P.S. kur manā postā reklāma vai antireklāma? Vai mums Latvijā ir kāds piena pārstrādes uzņēmums, kurš godam nestu Mākoņpapa vārdu? P.S.S. Starp citu, piemēram, sieru daudzas mazās Vidzemes pienotavas taisa labāku un arī piens pakās dažā labā ir krietni labāks! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Prezidents varētu izšķirties par Saeimas atlaišanu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas