Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Iecirknī Kongresu namā - milzu rinda, vēlētāji neapmierināti

Rīgas vēlētāji neapmierināti ar garo rindu, kas izveidojusies pie vēlēšanu iecirkņa Rīgas Kongresu namā. Aģentūra BNS novēroja, ka rindā pie Kongresu namā izvietotā 141. vēlēšanu iecirkņa sestdien pusdienlaikā stāvēja 50 līdz 70 cilvēku. Iedzīvotāji pauda neapmierinātību, ka tik ilgi jāstāv rindā, lai nobalsotu.

Rindā stāvēja arī partijas Jaunais laiks prezidenta amata kandidāte Sandra Kalniete. Viņa aģentūrai BNS par stāvēšanu rindā nesūdzējās, vienīgi norādīja, ka vecajiem ļaudīm ir grūti nostāvēt un vēlēšanu iecirkņa darbiniekiem varbūt vajadzēja nodrošināt krēslus, kur viņiem sēdēt. Kalniete arī pastāstīja, ka esot redzējusi kādu vecu vīru, kurš stāvējis rindā, bet, nesagaidot savu kārtu, aizgājis projām.

Arī aģentūra BNS novēroja, ka vairāki cilvēki, ieraugot garo rindu, apgriežas un iet projām. Iedzīvotāji veltīja pārmetumus Centrālās vēlēšanu komisijas darbiniekiem, ka neesot informācijas, kur nobalsot. Savukārt vēlēšanu iecirkņa darbinieki iesaka apmeklēt citus iecirkņus tuvākajā apkārtnē, kuros, pēc iedzīvotāju teiktā, nav tik garas rindas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas