Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

IeM atsakās no sīko noziegumu dekriminalizēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Un KAADAS alternatiivaas metodes? Naudas sodi? Zagleens pazinjos, ka ir bez darba un naudinjas nav, puutiet ljipaa! Kaadas veel? Suutiis pie IJ uz lekcijaam? Pie muusu tiesiskaa nihilisma liimenja sodu miikstinaasana var tikai novest pie masveida paarkaapumiem, bet masveidaa izdariitas siikaas zaadziibas jau nav nemaz tik nekaitiigas. Seviski mazajiem uznjeemumiem.
galvas dakteris
g
Alternatiivaas metodes buus taadas, ka zagleenus vienkaarsi tesiis, un tesiis taa, ka vinji pasi prasiisies uz tiesu :D. Cilveeks, kurs izveeleejies zagt, JAU IR sabiedriibas atbira un par savu riiciibu atbild pats. Darbs nav piespiedu klausiiba, darbs ir briiva cilveeka iespeeja pasrealizeeties un pie reizes nopelniit.
kā smejies
k
tas būtu tas pats, ka lai atvieglotu sētnieka darbu,katram atļautu kāpņu ejā nospļauties tikai vienu reizi. rezultāts ir skaidrs.
Oskars
O
Tas nozīmē kad JL vispar NEKO nevar IZDARĪT ,kad ir kautkas JĀDARA ,bet tikai no MALAS ar TAUTAS DARBĪBĀM uzreizi IZLEC PRIEKŠĀ kā jau VISAS PARTIJAS. Mūrnieci JĀNOMAINA ,kamēr ZAGĻI nav izbraukuši uz ĀRVALSTĪM pēc tur noguldītajiem MIJONIEM ,jo Viņa arī nav spējīga tos APCIETINĀT.
Murgaina valsts
M
Cerams, ka vismaz Tieslietu ministrija kaut ko sāks darīt, lai attīstītu brīvības atņemšanai alternatīvas sodu sistēmas attīstību. Lai gan cerība maza. Tas pats niecīgais progress probācijas jomā izskatās, ka nobeigsies līdz ar budžetu.
hehe
h
nu ja nu ja.. mazos zagļus noteikti jāsoda... lai lielie var netraucēti zagt
IJ
I
Un galvenais, ta rezultata mes spesim uzturet cietumus, barot noziedzniekus par valsts naudu (budzetu) un atlaut viniem nestradat (bagata valsts ta var atlauties!). Gribas gan atzimet, ka visa pasaule (pat ASV , kura ir lielakais ieslodzito skaits pasaule un ari Krievija ar ) notiek Ieslodzijumu sistemas reforma, kas versta uz alternativo metozu pielietosanu nenozimigu un nevardarbigu (ja netiek nodarits miesisks, retak psihologisks kaitejums cietusajam) noziegumu izdarisanas gadijuma. Galvenais merkis - samazinat "zeku" populaciju valsti un meginat resocializet sos cilvekus, bet nevis padarit par sabiedribas atbiram.
lelis
l
Latgalē visi nodzeras no krievijas pieved vodku-ģimenes izjūk utt.
@
@
Tā ir. Tāpēc Mūrniece reģionos grib veidot mazas specvienības. Bet ne cīņai ar burlakām, cīņai ar protestētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas