Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

IeM: pārbaude par tukšajiem iecirkņiem nav veikta pēc būtības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Vēl tāds interesants jautājums, ja es iepriekšējā nedēļā esmu strādājis septiņas dienas, vai šajā nedēļā 40 stundas esmu nostrādājis jau četrās dienās, kurš man var pārmest, ja es piektien beidzu ātrāk darbu, ja nav nekas degošs noticis? Pie tam, ja es zinu, ka ne Segliņš, ne kāds cits man par šīm virsstundām nesamaksās ne santīmu. Piebilde Didim, bardaks ir tur var tikai piekrist. Tikai šis nav īstais variants, kā viņu mazināt. Vispirms ir jāveic kārtīga struktūras reforma, un nevis lai samazinātu strādājošo skaitu, bet pārstrukturizētu, lai nav tā, ka inspektoram jau no tā darba apjoma viss ir līdz kaklam, un viņš uz katru cietušo skatās kā uz savu ienaidnieku.... Otrkārt, jāpaaugstina atalgojums, jo pašreizējais- neesiet taču naivi- nav nekāds motīvs spējīgam profesionālim upurēt savu dzīvi šim darbam.
viesis
v
Smieklīgi, ja uzskaitīs visas virstundas, kuras tiek reāli strādātas, IeM bankrotēs mēneša laikā, jo viss budžets aizies virsstundu apmaksāšanai :)
didis
d
Policijā viennozīmīgi ir bardaks (godīgiem cilvēkiem ir jācīnās ar policiju par savu interešu aizstāvību) un jau no sākuma bija skaidrs, ka IDB sacerētais teksts par to, ka īstenībā jau viss ir OK, ir tikai otmazka. Bet taisnība ir arī ZBL 11:11, ka policija ir gadu laikā sliktas vadības (ta skaitā politiskās) un mūžīgo reorganizāciju dēļ izveidojusies par tādu kā franču leģionu, kur sastopami dzīves pabērni, kam nav kur citur iet, nevis augstas klases speci ar motivāciju kaut ko arī atklāt un strādāt preventīvi. Škiet, ka to pūzni vieglāk ir nevis pārveidot , bet pilnībā izformēt, tad pārveidot (mainot arī likumdošanu) un tad pieņemt cilvēkus veicot filtrējot. Igauņi jau 90 sākumā pamatīgi visu pārveidoja, Latvijā klasiski stilā ir kavēties.
strādnieks
s
IeM nav labāk zināms,kas notiek uz "zemes".Liekas tiešie priekšnieki tomēr labāk zina cik kas ,ko ir strādājis.Tāpat,kāda jēga uzskaitīt virsstundas,ja neviens tās neapmaksā.Nezinu kā konkrētajās vietās,bet ir policijā vietas kur atbilde ir sekojoša:" nepatīk-nestrādājiet".
ZBL
Z
Nu ziniet TP un LPP/LC ir visvairāk atbildīgi, ka policija atgādina franču leģionu, kur rekrutējamo no sākuma visvisādi meiģina atrunāt no iesnieguma rakstīšanas! Kā piemēru šo partiju populismam varam atcerēties Segliņa skrejlapu burbuli, vai vienkārši neatkārtojamo Jēkabsona kungu.
policists
p
Segliņš varētu domāt par policistu algām, nevis to čakarēšanu
zane
z
Varbūt jālikvidē tā Segliņa rokaspuišu inspekcija. Izskatās pēc valsts naudas liekas tērēšanas
zoss
z
kaaman patiik shis vaardu salikums - peecbuutiibas! pilniigs neko neizsakoshs bulshits!
Stulbi
S
diez ko tā inspekcija citu varētu teikt? Segliņa pakalpiņi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas