Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Iespējamas izmaiņas Valsts prezidenta kancelejā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ojārs
O
Ja Zatlers neizmantos šo reizi, tad viņš nākošo izdevību "izbēgt" no TP apkampieniem var arī nesagaidīt...
Dhago
D
Kas ir Solveiga Silkalna? Nekad neesmu dzirdējis tādu vārdu.
vienu vietu varētu
v
aizņemt pats Tazlers, ja kāds viņu turp aizsūtītu
jaunietis
j
Stiprais ir pilnīgs mīkstais.
zvirbulēns
z
Nu ja, nu ja. Latvijas nelaime ir apstāklī, ka viss sastāv no vienām vienīgām bailēm. Bailes tiek iedzītas ikvienā, un arī uzturētas ikvienā cilvēkā - amatpersonā. TP apstellējusi prezidentu ar savējiem, jo šiem bail, ka tik prezidents pēkšņi nekļūst par komunistu, nesāk iet sorosiešu, kosmopolītu un tamlīdzīgo pavadā. Un šīm bailēm jau ir arī pamats, re kā Diena masē ar visu savu armiju, pad. Latvijas inteliģenci, utt. P.S. Vispār drūmi:(((
xZ
x
Noteikti Ustubu! Un pilnam komplektam Kalvīti par padomnieku :)
Ojārs
O
Man jau bija tāda nojauta, ka TP bīdīs savu Paegli. Te viņiem šī kundze vairs nav vajadzīga. Un arī Stipro paši pie Zatlera pielipināja. Šis izkārtojums pilnībā TP apmierina, tāpēc arī Riekstiņš Paegli izvirza. Bērziņu Andris gan jau neiebildīs, bet vai Zatlers ko publiski atļausies iebilst... Neizskatās, vismaz šobrīd, ka viņš būtu gatavs iebilst un uzstāt uz savu variantu...
zvirbulēns
z
Nu tad neko, tad vēl nav pienācis laiks, un migla turpināsies :(
vecais-2
v
Kā var Zatleram nākt apskaidrība, ja viņš pēc dziļākās būtības ir cirvis ar švaku izpratni par politiku, politoloģiju, jurisprudenci un pilnīgu vēstures nezināšanu!?? Par to teicamo ārsta darbu Jūs maldāties, jo Zatlers bija pārsvarā administrators un pēdējā brīdī radās iespēja aizlaisties. Par viņa daudzajām neveiksmīgajām operācijām maz kas zināms, kā nekā priekšnieks bija! Jaunie ir daudz spējīgāki un speciālisti to zin. Un ja par morāli, tad viņš pats ar to ir uz jūs, un daudz ko tur nosaka viņa sieviņa farsovščica.
zvirbulēns
z
Starp citu, ANO vēstnieka amatam tiks nominēta Paegles kundze (TP).
zvirbulēns
z
Redzi, Ojār, Zatleram pat nav nojauta par maniem ieteikumiem, viņš ir tūkstošs saitēm sasiets, un viņu turpina saitēt, viņa acīm un ausīm ir uzlikti un tiek uzlikti tādi klamburi, ka viņš cilvēks vairs ne ko redz, ne dzird. Latvijai ir tik daudz ienaidnieku, to starp latviešu vidū, ka faktiski Latvijas prezidents tiek izolēts. Viņa ahileja papēdis ir Godīgums, viņš tic katram, kas kādā amatā ieticis, bet nelieši ar saldām mēlēm, bet pretdarbību Latvijai, amatos satikuši, ka ne saskaitīt. Un melo viņi prezidentam teju visi, sākot ar Kažociņu un beidzot ar Maizīti. P.S. Es tik ceru, ka tomēr, tomēr, Zatlera kungam, kā cilvēkam, kurš ir bijis pie Darba šī vārda patiesajā nozīmē (teicams ārsta darbs), reiz nāks apskaidrība, un viņš sapratīš, ka šo valsti var sakārtot, tiekot skaidrībā par morāli, proti, vērtībām, un, ka viss, kas notiek garām Latvijai, notiek pateicoties esošajiem kroplajiem, amorālajiem, netaisnajiem likumiem. Mums ir feodālas valsts likumi.
Ojārs
O
Ja Zatlers sekos Tavam ieteikumam, tad viņš kļūs tautas mīlēts un cienīts prezidents...
odin Kitaj
o
Lai tas Stiprais panem lidzi Lasi!
zvirbulēns
z
:)))) P.S. Es vienmēr čiepstu tīri labi, vienmēr :))) Labi, lai būtu kā tu saki- sesks vai trusis, tik viens gan būtu jāpatur prāta, tiem zvēriem jānāk no Latvijas, pelikāni nav droši, jo nekad nevar būt drõšs, ka tie nav no Maskavas zoo dārza izlaisti KGB skolnieki . Lieta tāda, ka ļaunas mēles melšs, ka Latvija ir pilna ar citu valstu skolotiem, dresētiem zvēriņiem, kam auseklīši sasprausti gan priekšā, gan pakaļā. Protams, Kažociņš mums stāsta, ka viss ir zem kontroles, bet, es gribu apgalvot gluži ko citu. Re, Gulbis, prezidenta drošības dienesta labākais kadrs, kā Repše teica par mīnēšanu ( nu tas, kas iespurdza Daugavā), pat pie stipriem, kā baumo citu specdienestu sarūpētiem izglītības papīriem bija ticis un darbā iekārtots. P.S. Isāki sakot, tas kantoris jāuztic vadīt kādam vietējam zvēriņam, kuram kažociņš tīrs.
J.Biotops
J
Zvirbulēns čiepst te šoreiz tīri labi, tomēr – kandidātu atlases vietā Rīgas zvērudārzā nav ne zvirbuļu mājas, ne būra. A par paša prezidenta galveno kantoristu kaut kādu savvaļas putneli likt nedrīkst, izvēlei jābūt nopietnai – sesks, pelikāns vai trusis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Kāda gaisotne valdīja Valsts prezidenta kancelejā gadu pēc V. Zatlera stāšanās amatā?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas