Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Iespējams, Lemberga aizstāvja dēļ grozīts likums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zapte
z
nekauņa',šeptēšanās,piķertajam likumīgajam zaglim... lembim...zagtie miljoni visās tiesās,strādā...viņa labā,tagad pat,tiesas gaitā pieskaņo,piegroza likumus,pēc vajadzības...nauda,nesmird,tā valda LR,pasauli....
Namejsis paldies X
N
..........Diena ir fobiju apseests kantoris. sprinjgjei ir vashkevichfobija, rullei - lembergfobija, nellijai - jebolkinfobija. pat karikatuurists ernests slimo ar buldozerfobiju. diezgan druumi :)))
WALA
W
Tu vispār Latvijā dzīvo, kas te uz vietas ko spēj nosargāt, kuri ir tie ārsti uz kuriem šeit var paļauties !!! Un maniem nodokļiem nelien klāt - esmu nolādēti dusmīgs, ka visu savu apzinīgo mūžu (jau no 16 g.v) esmu maksājis tos - par ko, par to lai man 100 "ielikteņi" tikai smadzenes skalotu par ekonomisko izaugsmi kuras nav !??!? Jā man uzšķaudīt visām šīm lietām - es joprojam strādāju 2 darbos kas apzinīgi maksā nodokļus par mani. Bet esmu arī atradis sev nodarbi kas mani aizrauj bet par kuru man neviens valdības kretīns vai VID nevienu santīmu neatņems. Un Lembergs ir manu problēmu sarakstā kaut kādā labi ja 20 vietā. Pateicoties dažiem "apsrātīgiem" lēmumiem problēma numur 1 - LV ekonomika. Un ja no Lemberga teiksim pat izspiedīs visus viņa miljonus ar to valsts caurajai kabatai būs krietni par īsu !!! Tieši šī iemesla pēc mani pilnīgi neinteresē tas ko nodarījis valstij Lembergs. Svarīgāk ir tas ko valsts pati sev ir nodarījusi !!!
Aina
A
Slikti mācījies vidusskolā vai arī nepareizi mācīja: privāttiesībās gan ir atļauts viss, kas nav aizliegts, taču publiskajās tiesībās ir aizliegts viss, kas nav atļauts. Tas nozīmē, ka publiskajās tiesībās drīkst darīt tikai to, kas likumā rakstīts. Ja nav rakstīts, tad nedrīkst darīt. Privāti Lembergs var konsultēties un maksāt kam vien grib, taču attiecībās pret valsti viņam jāievēro tie noteikumi, ko valsts uzstādījusi. Vislabākais ir WALA, kurš noteikti nemaksā nodokļus. Un vispār uz visu piekāš. Bet, puis, tas nāks atpakaļ kā bumerangs, kad Tevi vai Tavus tuvos nevarēs policija vai ārsti nosargāt, jo nebūs vairāk tādu - Tavu nemaksāto nodokļu dēļ arī. Un arī to dēļ, kas sazagušies nodokļu naudu, tajā skaitā Tavs elks Lembergs.
zapte
z
vai tad tiešām...ap lembja sprandu,dullo,plikpauraino galvu,... . sāk savilkties...melni negaisa,mākoņi...?????????????
Jā -Strazds
J
Lieli maitas pat neklepo nevietā! Ja kas - Tev tā grinbergiāde šķiet Lemberga uzvara!
WALA
W
BTW mazliet atkpājoties no tēmas, kā domā kas kļuva par pasaulē pirmajiem policistiem !?!?!?
Strazds
S
Kad palasu šāda satura rakstus, sāk šķist, ka drīz lasīsim arī tamlīdzīgas lietas kā "Lembergs pirms trim gadiem kādā sanāksmē noklepojās. Tagad atklājies, ka tas bijis īpašs, slepens un kodēts ziņojums blablabla..." Kaut ka stipri pārspīlēti izklausās. Kā tad to grinbergiādi viņš vinnēja, vai tur arī speciāli bija pēkšņi likumi mainīti? Laikam taču nē, ko?
WALA
W
Lembergs mani čakarējis ?!?!? Kurā vietā??? Tas ka varbūt valsts naudu "pareizi ieguldījis" - mani tas nekrata, es tāpat redzu 100 un 1 idiotu kas beztolkā ir nodokļu naudu tērējis, kāpēc tad slīdzinoši Lembergu var ņemt "pie pakaļas" un šitos nevar ?!?!? Tipa Lembergu tagad pataisam par lielu grēkāzi, tautai saplosīšanai, a parējie savā nodabā dzīvos tālāk svilpodami. Ja man būtu šajā jomā kaut mazākā teikšana, es te nodibinatu diktatūru un lēnā garā daudzi te nodziedātu savu pēdejo dziesmu (ne tikai valdības vīri, arī dažādi spekulanti utml. - visi kas tikai "grozīja" latu nevis reāli strādāja, cēla utml. Bet tā ir utopija.
ZBL
Z
Kalvītis neko nezin par amatu Lattelecom, bet nu ja nebūs citu gribētāju, būs vien atkal jāziedojās un jāpieņem šis amats. Lembergs nu vispār neko nezin un nesaprot no sev izvirzītām apsūdzībām, tāpēc cenšas cik nu var novilcināt šo tiesas procesu.
x
x
diena ir fobiju apseests kantoris. sprinjgjei ir vashkevichfobija, rullei - lembergfobija, nellijai - jebolkinfobija. pat karikatuurists ernests slimo ar buldozerfobiju. diezgan druumi :)))
CIO
C
Kriminālprocesa likums neparedz, ka aizstāvību Latvijā var nodrošināt Šveices pilsoņi ------------- Hmmm, man neko īpaši nepatīk tas vīriņš no Puzes puses, bet ja es atceros pareizi vidusskolas kursu tiesībās, tad atļauts ir viss kas nav aizliegts. Vismaz tā ir demokrātisku valstu definīcija. Varbūt kāds ĪSTS jurists (nevis standarta komentētājs) var dot likumu normu pamatojumu, ar kuru Diena raxta ka LV ir aizliegts viss, kas nav atļauts (sanāk kā PSRS). Ierobežojumi varētu būt ar darba valodu, bet esot sertificētam tulkam, arī tas nevarētu būt iemesls. Vai arī Advokatūras likumā rakstīts, ka advokāts drīkst būt tikai LV pilsonis un tādejādi krimināllietās piedalās kā aizstāvji tikai LV pilsoņi?
Pikselis
P
Jauki dzīvot Latvijā. Kur vēl par naudu var sagrozīt likumus tā, lai advokātiem būtu vieglāk savas mātes slepkavu tiesāt kā bēdu nomāktu nabaga bārenīti.
dzeris - WALA
d
Pats nejūti, ka tav ir klasisks Stokholmas sindroms - sāc "cienīt" to, kas tevi čakarējis, izmantojis un par tevi ņirgājies? Un tas ilgstoši jāarstē pie specialista, tici vai netici.
Žurnalistikas vārdnīca
Ž
Virsrakstā vārds - iespējams nozīmē - apmaksāts pasūtījuma raksts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas