Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Iespējams, ņemts kukulis par tehnisko apskati

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tehniska apskate..mulkiba
t
Tehniska apskate reizi gada.. ir radita lai rastos apstakli kukuldosanai, tatad vajag noverst celoni nevis cinities ar sekam. Ja, patiesam ASV un Kanada nekadas ikgadejas tehniskas apskates nepastav, kad noperk lietotu automasinu tehnisko apskati iziet tuvakaja autoremonta darbnica(kurai valsts ir izdevusi sertifikatu). Autoremonta darbnicai tu kukuli neiedosi jo vinai ir daudz izdevigak atrast vainas un izremontet un par to sanemot lielaku pelnu. Uz teh apskates ir noradits kura darbnica tika veikata apskate, darbnicas ipasnieks nekad neriskes ja notiks avarija ar masinu ka vinam pec tam atnems licensi, un vel var iesniegt tiesa un piedzit zaudejumu atlidzinasanu. Ik katrus 2-3 gadus masinam kas vecakas par (laikam) pieciem gadiem ir jaiziet tikai izpludes gazes parbaude. Noperkot automasinu var braukt visu muzu bez tehniskas apskates.
ari skats
a
Tehniskā apskate (TA) autobusam, TA taksometram, TA jebkurai mašīnai, ar kuru pelna naudu un nobrauc desmitiem tūkstošus klm gadā -varētu vēl saprast, bet tas privātais līdz bišu dravai, braucējs uz kapiem, varbūt arī tikai vasarā braucējs, varbūt gadā nobrauc 2, 3 ,4 tūkstōšus, kāpēc tāda nevienlīdzība? Teiksit, nevar, nav iespējams nobraucienu noteikt? Ir! Būtu tik vēlēšanās. Vislabāk TA vispār neiziet, kā tas vērojams mašīnām ar kurām brauc visbiežāk policisti vai viņiem "tuvinātās" personas, mašīnā redzamā vietā novietojot attiecīgo atribūtiku- uzlīmes, cepures, zižļus, vestes utt.
ku-kū !
k
...Sakarība starp tehnisko stāvokli un auto katastrofām nav pierādīta... -------------------------------------------- ----------------------------------------- Prātiņ,nāc mājās !!!
D.DAUKA
D
smieties jau var bet ko darīsi ja patrāpīsies tam autiņam ceļā un izrādīsies ka jamajam nav īsti bremzes kārtībā un stūres mehānismam arī kāda vaina tad vēl riepas paplikas un labākajā gadījumā slimnīcā guļot smiekls noteikti nenāks ...
Andris
A
Vai Diena nav gadījumā kaut kur publiskojusi "Īpašo KNAB koeficientu"? Trakoti gribētos to zināt! Nu tobiš - ja KNAB "iespējams" noķēris noziedznieku ar nodarījumu 40Ls un Ī_KNAB_K = 10, tad Diena atvēl savā laikrakstā divas lappuses un kārtīgi apraksta arī visas citas Latvijā atrodamās kāda "iespējami" atklātās noziedzīgās epizodes ar kaitējumu virs 400Ls. Es jau neesmu nezvērs un nelieku Dienai atspoguļot visus gadījumus ap 40Ls - es takš' saprotu, ka mīlulīšiem jābūt "uzpolsterētiem" ar savu personīgo Īpašo koeficientu. Bet kaut kādu objektīvu kopainu, ne tikai KNAB-a lielīšanu takš varētu no Dienas gribēt - vai kā?
audo
a
Toronto apskates nav, bet vai ievēroji kādi grausti tur pa ielām braukā? ASv - tas pats. Man stāstīja, ka ASV apskates ir tikai pārdodot vecu auto. Protams, ka jaunām mašīnām varēja būt retāk - reizi 2 gados. Bet nu nepieciešama ir.
AL
A
Piekrītu [email protected], tehniskā apskate domāta tikai naudas iekasēšanai un nav nekā kopīga ar drošību uz ceļa.
[email protected]
h
korupcija tehniskajā apskatē var radīt ļoti letālas sekas ----------------------------------------------------- -------------- Vai "ļoti letālas sekas", vai tas ir vēl kaut kas sliktāks, nekā vienkārši "letālas" ? Starp citu, Tev vajadzēja redzēt, cik neizpratnes pilnas bija manu Toronto radinieku sejas, kad es viņiem 1988. gadā centoes iestāstīt, kas tā tehniskā apskate tāda ir. Toronto, kur ir 3 miljoni iedzīvotāju un divi auto katrā ģiminē - kā viņi labi iztiek bez jebkādām tehniskajām apskatēm? Es domāju, ka tehniskā apskate ir ērta, grandioza barotne un nekas vairāk. Sakarība starp tehnisko stāvokli un auto katastrofām nav pierādīta. Katastrofas notiek garīgu, nevis tehnisku problēmu dēļ. tehniskā apskate ir mulķu zemes atribūts un to ir nepieciešams likvidēt! Uzlieciet lielāku atbildību par braukšanu ar šrotvāgeniem un nepieciešamība pēc ķehosmotra pazudīs pati no sevis!
Ance
A
tehniskā apskate...lasu un nesaprotu, kam tehniskā apskate?KNABam???
Andrew
A
toties mums ir apskate katru gadu ..citur reize 2 gados..un katra apskate maksaa bargu pikji..nu jau LVL 42 laikam..smalki..ak jaa..un veel neaizmirstiet noteiktaa standarta vestiites..pazharnieku aparaatus..un aptiecinjas.. skaidrs ka to izplatiitaajiem un radien ar jaaeed,...zheel ka ar radariem nesanaaca....zivtinj..tu esi muujaabelis..sakaarto celjus , uzziimee celja nomales vismaz..uztaisi zhogus lai stirnas kaa skandinaavijaa nelec uz celjiem..un tad d..s kaut ko par eiropu..savoks ar soldafona maniereem
janka
j
a tagad sienas pie visa kā, man par to ka beņķis staigā, laikam sabaidīti, a tā bezpreģels tur ir
Ripasdzenis
R
Arī 40 LVL ir kukulis. Ne tikai valdības vīriem jāmainās, bet arī lielai daļai no mums.
Nils
N
Liekas tur tā notiek. Biju uz tehnisko un man ierakstīja, ka nestrādā ātrumkārbas pārslēgšana pareizi. Varot lūk nejausi ielikt atpakaļgaitā pirmā ātruma vietā. Saku, ka nekad nav tā gadījies. A tas tik bola acis un - dīvaini lūr uz mani. Nesapratu ko darīt. Pēc tam man vēl sarakstīja sazin ko, un atlaida lai braucu pēc mēneša atkal. Servisā man norēcās, jo ātrumkārba ir perfektā kārtībā un citi defekti arī ir maznozīmīgi.
daaa
d
Amatpersonas var būt arī privāto uzņēmumu darbinieki, ja tie pilda valsts funkcijas. Un korupcija tehniskajā apskatē var radīt ļoti letālas sekas - tāpat jau mums ir lielākā bojāgājušo statistika uz ceļiem. Vēl gribat?
:-(
:
Inflācija. Vecā cena bija 35...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas