Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 29. oktobris
Laimis, Laimonis, Elva, Elvijs, Elvis

Igauņi pieņem krīzes novēršanas, nevis apkarošanas plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cukurgailītis
c
Igaunijai vieglāk,jo tur tauta netiek kūdīta pret savu valdību.99 % Igauņu savas valsts dēļ ir gatavi savilkt savas jostas.Arī sorosieši Igaunijā neplosās.Zogošā KNAB dēļ sorosieši vicināja lietussargus.Musināja tautu uz dumpi.Kaut gan ,pat mazam bērnam ir skaidrs,ja Loskutovs būtu strādājis,tad Latvijā nebūtu neviens ko nosaukt par zagli.Kad kaķis Rīgā ,peles danco pa galdu.Ilgi gan tas kaķis dauzījies pa Rīgu.
Bezdievis
B
"Aizņēmumu Igaunija tērēs valsts mēroga infrastruktūras projektiem un Eiropas struktūrfondu projektu līdzfinansēšanai. "Jāiegulda attīstībā. Radītās darba vietas, uzņēmumi un to produkti nopelnīs to naudu, ar ko aizlāpīt budžeta caurumus, ja tādi radīsies" Izskatās ka letiņu ministriem ir jākonsultējās pie igauņiem, ja jau ekonomikas grāmatas ir par smagu.
Asterix
A
Igaunji daudzaas jomaas ir mums taalu, taalu priekshaa. Visu cienju, tieshaam mees pashi esam pie visa vainiigi.
HA HA
H
tu cits varētu iet Godmaņa vietā !Ja nevari , nesmirdini gaisu !
sos
s
Godmani idiot maacies!
cits
c
Cepuri nost Ansipa un viņa komandas priekšā - lūk tā ir jāvada valsts
auers
a
Vai mēs piemēram valsts pārvaldes reformēšanas, uzņēmējdarbībai draudzīgas vides, valsts finansu rādītāju, IKP uz vienu iedzīvotāju, vidējā dzīves līmeņa u.t.t. ziņā varam lepoties salīdzinājumā ar Igauniju? Toties mēs varam lepoties, ka valsts ir nozagta, ka politiskās partijas kontrolē Lembergs, Šķēle, Šļesers, ka viņu viedie padomi un pieņemtie lēmumi ir palīdzējuši mums nonākt situācijā, kurā patreiz esam.
profis
p
vakar bija patīkami skatīties uz viņu nosvērto un gudro premjeru Ansipu. salīdziniet ar musu gudrīti -histēriķi!
Lex
L
Lielākā atšķirība starp Latviju un Igauniju ir tāda, ka Igaunijā saka: re cik mēs gudri un kādi latvieši stulbi!, bet Latvijā saka - re, kādi mēs stulbi un kādi igauņi gudri!
HA HA
H
Izklausās gan ,ka jūs nu neesat tie,kas Latviju varētu iecelt saulītē ! Pajoliņi ptu !
WALA
W
Tā var izdarīt ja cilvēki domā ar galvu nevis ar pakaļu. Bet mūsu valdībai jau tik viena lieta prātā, kā pardalīt naudu, no sveša maciņa savējā. Un arī to kā atņemt mazturīgajiem un piepiķot klāt bagātajiem !!! Acīmredzot liela daļa LV deputāteļu un ministreļu par ekonomiku zina tik cik anekdotēs par to stāsta.
linda
l
Par mūsu valdību ļoti atšķirīgajām prāta spējām visu izsaka šis viens teikums: "Finansējums līdzšinējā apmērā vai pat ar nelielu pieaugumu, visticamāk, būs izglītībai un zinātnei."
andris
a
labs raksts! piekrītu Marikai:) Bet ja valsts izsaimniekotāji un cilvēki kas pieņēmuši pretvalstiskus lēmumus kā Demakova nesēdēs, tas būs tikai apstiprinājums tam kur dzīvojam.
Marika
M
mums arī vajadzētu ievēlēt Saeimā gudrākos igauņu bāleliņus.
Zuzanna
Z
Beigās Latvija vēl būs pozitīvi izcēlusies - būsim dabūjuši aizdevumu, kamēr tiem, kas nāks prasīt vēl pēc mums, var nepietikt vai neiedot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas