Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Ingrīda Blūma: Riska vadība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
reti labs raksts un lieliski argumentēts viedoklis.
Labvelis
L
Shame, shame. Sarunajusi gan daudz muļķību vienā maza raksta tik daudz. Nez, kas bija noticies, ka tadas lietas sarunajusi. Par daudz pa pasauli brauka atpakal.No vinas es vairs neko pratigu negaidu.
nu nu
n
Eh kā derēja,ka nosauktu kādu,kurš strādā bez'misijas apziņas'
no malas
n
Parakstos zem katra Blūmas vārda!
andrejs
a
pilnībā piekrītu Ingrīdai, tikai vienu viņa nav ņēmusi vērā. Loskutovs un KNAB administrācija nemaz nevar, saskaņā ar likumu, iejaukties šīs naudas kontrolē. Naudu, vienīgie, kas var kontrolēt ir izmeklētāji, bet zinot viņu produktivitāti kriminālprocesos valstī un viņu proporcionālo daudzumu šajā valstī būtu jābrīnās ka to viņi spētu, piemēram, paskaitīsim cik un kādi advokāti strādā Vilkastes lietā un uz cik sūdzībām nedēļā tam pašam izmeklētājam ir šiem advokātiem jāatbild, un vel process ir jāvirza uz tiesu(jo termiņi ir noteikti likumdošanā), vel prokuroram ir jāatbild uz pieprasījumiem, un tad vel katru nedēļu(labāk katru dienu) jāveic Vilkastei izņemtās naudas kontrole un pārskaitīšana (cimdos)sastādot par to aktu.
Ama
A
Raksts ir labs. Paldies Ingrīdai Blūmai! Komentāri pret Ingrīdu gan liek domāt par ko citu, proti, kad Kalvītis gvelza muļķibas, taisni brīnījos, vai tad neviens nejēdz, ka tas ir galīgi škērsām, bet viņš tika uzklausīts, bet kad sievete izsaka prātīgas lietas, tad viņa gan tiek nomelnota.
liepa
l
Blūma vienmēr bijusi saprātīga un analītiski domājoša. Prieks. Par valdošo nebeidzamo cīņu pret citādi domājošajiem un DAROŠAJIEM - tiešām šķiet, ka viņiem tas ir pamatdarbs, dzīvības un nāves jautājums. Šāda pieeja ļauj pašiem savā acī baļķus nemeklēt, pietiek atklāt gruzi pretiniekam. Tas jau nekas, ka par dažādu Min Kab rīkojumu, kuri regulē piem. KNAB darbību, izstrādi un saskaņotību paši vien atbildīgi, to pretrunas novērst viņi nesteidzas. Svarīgi ir savlaicīgi nomelnot netīkamos vadītājus, radīt iespaidu, ka tie nav piemēroti un tad draudzīgi, pamatojoties uz saviem izdomājumiem, ieteikt tos nomainīt. Tāda ludziņa - paši rada situāciju, uzpūš nozīmību, bīstamību un paši atrisina sev vēlamā veidā.
Baņķieris
B
Nebrīnos, ka Blūmu palūdza no darba aiziet. Ar tādu loģiku es viņai atļautu tikai labākajā gadījumā pie bankas lodziņa par kasieri strādāt. Būtu labāk paklusējusi, jo šādus murgus no it kā gudra cilvēka bija grūti sagaidīt. Pilnīga izgāšanās un visas kādreizējās autoritā\tes izb;ārstīšana vienā reizē.
Margarita
M
Kalvītis ar putām uz lūpām brēca,ka no Loskutova jātiek vaļā.Kāds godīgs un taisnīgs ir Kalvītis,cīnās par taisnību.Lietussargi izjauca mājas darba izpildi,laime bija tik tuvu....Nu var sākt riet atkal.Vai tikai tā nauda nepazuda laikā,kad Kalvītis Loskutovu atstādināja no pienākumu pildīšanas??? Vai atkal mājas darbs ???
hbl
h
Blūmas kundze, kur Jūs bijāt, kad Jūsu vadītā banka bezatbildīgi izsniedza kredītus pa labi un kreisi, tā īsti nepaskatoties, vai šie cilvēki būs spējīgi tos atdot vai nē? Varbūt tomēr Jūs neesat tas cilvēks, kam spriest par riska vadību un citām gudrām lietām, ja pat rindu jautājumu Hansabankā Jūs nespējāt atrisināt gadu gadiem?
Marika
M
pateikts precīzi, neko nevaru piebilst. paldies par rakstu
789
7
Paldies Ingrīda par saturīgu viedokli. Lai Jums labi klājas!
ku ku
k
Re, kurmītis ir nonācis pie secinājuma, ka Lembergs ir zadzis!
ku ku
k
Patiesībā tie sumpurņi nevis nozaga naudu (tas būtu ļoti stulbi, kā bērnudārzā), bet gan iznīcināja pierādijumus! Gan jau ka ir uz āķa kādam korumpantam, jo no laba prāta sev kaklā cilpu nevilktu! Mafija darbībā - atrada skapī skeletu un lika lietā! Tāda ir mana versija! KNAB vajag iekšējās drošibas biroju!
ku ku
k
Labi uzrakstīts! Blūmas kundzeri izdevies noformulēt to viedokli, kas lidinās virs Latvijas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas