Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Inkēns: līdzvērtīgi Godmanim varētu strādāt Šķēle

Vērtējot valdības vadītāja Ivara Godmaņa (LPP/LC) domāšanas vērienu un darbspējas, Edvīns Inkēns uzskata, ka viņam līdzvērtīgi strādāt varētu Andris Šķēle. Intervijā laikrakstam _Neatkarīgā _E. Inkēns viņš gan piebilst, ka A. Šķēlem "ir citas problēmas".

E. Inkēns novērojis, ka I. Godmanim parasti gadās "būt pie ruļļiem" krīzes situācijā. "Daudziem cilvēkiem Godmanis nepatīk: valdonīgs, nespēj ieklausīties tajā, ko saka citi, vēlēšanās pašam līdz sīkumiem izdarīt visu, nespēja paļauties uz savu komandu. Viņš ar savu garīgo spēku un intelektu nomāc visus pārējos. Bet tajā pašā laikā viņam piemīt tāds smadzeņu potenciāls, kāda nav nevienam cilvēkam Latvijā. Savā ziņā viņš ir ģēnijs," atzīst E. Inkēns. Rezervistu soliņš esot ļoti īss, bet ir viens cilvēks, kas varētu strādāt līdzvērtīgi premjeram - Andris Šķēle. "Bet ar Andri Šķēli ir citas problēmas. Ar Ivaru vienmēr ir droši un skaidri: viņa kabatās nekas un nekad nekrīt," teic E. Inkēns.

Uz jautājumu, vai E. Inkēns ir neformāls padomdevējs valdības vīriem, sevišķi Godmanim, viņš atbild, ka premjeru redzot reti. "Taču es laiku pa laikam satiekos ar politiķiem, jo man patīk zināt, kas notiek politikā, – no tās ir atkarīgs mūsu valsts liktenis. Bet varu piekrist, ka esmu diezgan informēts cilvēks," saka E. Inkēns. Jāatgādina, ka E. Inkēns bija kandidāts uz Latvijas Radio ģenerāldirekora vietas izpildītāju, tomēr Nacionālā televīzijas un radio padome lēma amatā iecelt Dzintri Kolātu. E. Inkēns intervijā Neatkarīgajai atzīst, ka uz šo amatu nav rāvies, bet tas bijis zināms izaicinājums. "Es saku Kleckinam: iedod man sīknaudu! Viņš man iedod desmit santīmus. Metīšu – ja būs ģērbonis, piekritīšu pamēģināt. Patiešām izkrita ģērbonis," kandidēšanas aizkulises atklāj E. Inkēns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas