Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Interpola Latvijas biroja priekšnieks Jasinkēvičs aizgājis pensijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zilonis
Z
Ne jau dienesta auto bija pamatā Jasinkēviča noņemšanai no amata. Bezdarbība, nespēja ātri un efektīgi strādāt. Vairāk ceļoja, nevis strādāja. Ja domātu par darbu, bet ne par savām personīgām interesēm, tad varbūt vēl strādātu. Neviens taču nedzen tos policijas priekšniekus, kuriem jau ir 55-58 gadi, jo viņi strādā. Bet tur, kur tas darbs neiet un kur tiek intrīgas perinātas, tur arī ir problēmas.
vado
v
Garamgajejs 30.05.2009 19:09 Nu tad beidzot šīto draņķi no poliicjas padzina. Nu tad beidzot darbs Interpolā sāksies ar jaunu sparu un jauniem panākumiem. Žēl, ka tas netika izdar;its sen. Interpolā visi smejās par Jasiti, kurš pat lāgi nav iemācijies sakarīgi runāt angļu valodā. --------------------------------------------------- --------------------------------------------- Ja tas tā ir (par sliktu darbu un panākumu trūkumu), tad par to arī jārunā. Bet taisīt no oda ziloni nu nekad nav bijis prāta darbs.
vado
v
Nodokūmaksātāja 30.05.2009 12:24 Iza un citi nesaprot, ka ir izšķērdāta tautas nauda un tāpēc esam novesti līdz kraham. Un tas ir pateicoties tādiem jasinkēvičiem, kuriem valsts maksā lielas algas un komandējuma naudas, bet šie pat nevēlas samaksāt par taksometru,lai iabrauktu no lidostas mājup. ---------------------------------------------------- -------------------------------- Es arī `nesaprotu`, ka `izšķērdēta tautas nauda` . Absolūti normāla rīcība, gan domājot par šofera darbgrafiku, gan izlīdzot (ārvalsts!) kolēģim. Šī ir tāda `izšķērdēta` nauda, kas atnāk atpakaļ ar uzviju, arī tad, ja to nevar izteikt skaitļos! Visu nozaru un veidu augsta līmeņa vadītāju vidū attieksme (pret kolēģi, pret padoto, pret jebkuru cilvēku) tiek vērtēta daudz augstāk, nekā nauda, un laba vai slikta slava bieži ietekmē pat valstiskus lēmumus...
Kasiere
K
Man savā darbā nākas daudz redzēt ierindas policistus un ugunsdzesējus, kuri naktīs brauc no darba un no lidostas mājās. Nēdz kāpēc tiem nav iespējas izmantot diensta autiņus. Toties visāda veida priekšniekuļiem un nejēgām tādas iespējas tiek dotas. Kas to vi;neim deva? Kur tas ir noteikts? NEKUR! Tātad tas ir zadzība vai valsts apkrāpšana. Par sīkām zadzībām jau krimināllieta, bet šeit notralina valsts mantu un vēl atrodas visāda veida advokāti. Sīkums pie sīkuma un Latvija ir izlaupīta. Un vispār, kam Interpola vadībai dienesta auto? Uz notikuma vietu nebrauc, pie cietušajiem arī. Vadāt draugus? Nu tad lai maksā no savas kabatas.
Lāpītāja.
L
Neesmu nekāda Jasinkeviča fane, skaidrs ka laiks pensijā, sevišķi ja ir izdiena, bet par to izšķērdēšanu tā aiz matiem pievilkts. Ja nav par velti trenkāts naktī dienesta šoferis,tad jau ar dienesta auto aizbraukt pašam naktī uz māju naudas ziņā izmaksā mazāk nekā taksometrs,kur jau iesēžoties ir jāmaksā 1,50 un vairāk Ls. + par braucienu, tā taču arī ir valsts nauda un ja jau valsts tērē naudu nomājot dienestiem mašīnas, tad ar viņām arī ir jābrauc un atgriešanos naktī mājās no komandējuma jau nu nevar saukt par braucienu savām vajadzībām (un kas tur slikts, ja aizved uz jūrmalu ārvalstu kolēģi, kur tad cilvēks, kurš sveša valstī un iespējams no tādas zemes kur nerunā angliski lai naktī liekas). Mums te daža laba valsts un pašvaldības amatpersona par milzīgām algām algo,jeb caur padomēm baro veselu pūli padomnieku,sekretāru PR speciālistu u.c. bet kad kaut kas noticis izrādās amatpersonas neko nezina. Tad lūk par šo nekompetenci un liekēžu svītu uzturēšanu gan vajadzētu uztraukties.
Vija
V
Tieshaam, kriit uz nerviem shaada siikumainiiba..... aizvedis koleegji uz viesniicu ar dienesta mashiinu un tas jau tiek pieshuuts kaa paarkaapums. Ja tas taa turpinaasies, tad tieshaam esam dimbaa, jo tiek jaukti siikumi ar lielaam lietaam. Nepaziistu Jasinkeevichu, bet shajaa gadiijumaa, liekas, vinjsh ir kljuvis par intrigu upuri.
Garamgajejs
G
Nu tad beidzot šīto draņķi no poliicjas padzina. Nu tad beidzot darbs Interpolā sāksies ar jaunu sparu un jauniem panākumiem. Žēl, ka tas netika izdar;its sen. Interpolā visi smejās par Jasiti, kurš pat lāgi nav iemācijies sakarīgi runāt angļu valodā.
Brencis
B
nē, nu atraduši, par ko čaakarēt smadzenes - dienesta auto izmantošana aptuveni 30 kilometriem! jēziņ, valstī ziog miljonus, bet te Jasinkeviču - profesionāli! - padzen kaut kāda sūda dēļ!
xZ
x
Nū, protams, nav labi tā darīt. No otras puses, dienesta mašīnu izmantošana braucieniem uz lidostu ir vienkārši klasika. Par jebkuras valsts iestādes pārstāvi tādu rakstu var sacerēt. Arī kaut kā neesmu dzirdējis, ka ministri komandējumos ceļā uz lidostu dotos ar taksīti.
Fotografs
F
Redz cik šis uz fot ir priecīgs, ka izmantoja valsts mantu savās vajadzībās un apčakarēja tautu.
.)
.
Šaubos, vai Jums ir, par ko uztraukties, jo Jūs pat bez kļūdām rakstīt neprotiet, lai Jūs kāds pieņemtu darbā, līdz ar to - kādi Jūsu nodokļi?
Nodokūmaksātāja
N
Iza un citi nesaprot, ka ir izšķērdāta tautas nauda un tāpēc esam novesti līdz kraham. Un tas ir pateicoties tādiem jasinkēvičiem, kuriem valsts maksā lielas algas un komandējuma naudas, bet šie pat nevēlas samaksāt par taksometru,lai iabrauktu no lidostas mājup.
jautrais
j
Pareizi, jo vēlāk viņa pensija samazināsies zem algas līmeņa. Labāk jau par to pašu naudu sev nervus nebendēt.
Iza
I
Kāds stulbums - teret laiku, lai rakstitu, šnukurētu un ņemtos! Jasinkē'viča rīcība ir absolūti normāla. Un ko jus, dargie tatieši, varat nemties, tur kur nevajag! Tipiski par baļķi un skabargu!
Tautas Balss
T
Neviena vainīgā valsts amatpersona nekad neatzīst savu vainu valsts līdzekļu izšķērdēšanā. Katra atrod attaisnojumu. Tajā pašā laikā Latvija novesta līdz izputēšanai. Skaidrs, ka Jasinkēvičam gribējās aiziet klusi, nemaksājot neko par izdarīto valsts līdzekļu izšķērdēšanu. Tas viānmizdevās. Bet vai izdevās saglabāt savu morālo stāju? Ne, jo šis melnais traips paliks uz visu mūžu, neraugoties uz zvaigznēm un ordeņiem. Kauns, kauns un vēl reiz Kauns par J.Jasinkēviču un tiem ministrijas un policijas vadītājiem, kas nespēja godīgi pateikt; ja, diemžēl Jasinkēvičs izmantoja automašīnu ne pēc piederības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas