Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Īrijas latvieši jautā Slakterim: ko esam parādā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PS
P
Un kapec ir jamaksa Latvijas valstij VIENPUSEJI? Kapec Slakteris nepazino ka ja kads Latvijas pilsonis ir parmaksajis nodoklos cita valsti, tad Latvija vinam to starpibu NEATLIDZINAS...Tas jau smird pec diskriminacijas. Nez ko ES teiktu par tadu diskriminaciju?
the end of discussion
t
Šobrīd Īrijas latviešiem, atgriežoties Latvijā, atšķirīgās IIN likmes dēļ, būtu jāmaksā 5% no saviem ikmēneša ienākumiem. -------- NE, NEBUS JAMAKSAA 5% nodoklu starpiba, JO VINI NAV Latvijas REZIDENTI, BET Irijas REZIDENTI.
Jautrais
J
Par parādiem Slakterim nevajadzētu runāt ,ja sāktu viņu knibināt ne vienu vien parādu varētu atrast.
ku ku
k
Latvijas nodokļu sistēma ir ļoti netaisnīga - nabagiem noplēš septiņas ādas, bagātie nemaksā neko! Tāpēc maksāt nodokļus Latvijā, nozīmē atbalstīt Latvijas nabadzīgo sociālo grupu genocīdu!
Dana/1
D
Ņemot vērā, ka aizbraucēji ievērojami mazina sociālo un ekonomisko spriedzi Latvijā (apgādā sevi un tuviniekus, mazina bezdarba līmeni utt.), šī 5% nodokļu problēma ir neētiska.
Statistika
S
ah - paskaties, kura tauta pasaules 200 valstu tabulā izmirst visstraujāk. Tā, ja, latvieši. Tā tā godība paiet. Bet nē, nē, aizbraukušie lai nekad nebrauc atpakaļ.
Ilmārs
I
Kā anekdotē... Kad mēs pārkāpjam likumu, tad mums liek maksāt soda naudu. Kad mēs rīkojamies pareizi, tad mums liek maksāt nodokļus.
ah
a
Viņus, šos Īrijas latviešus, valdības kungi, vajag dušīt pēc pilnas programmas..lai nevienam no viņiem pat prātā nenāktu atbraukt jelkad atpakaļ..
koments
k
""Tie kas kalpo citai valstij nav latvieši , bet tautas atbiras." Man ir citas valsts pilsoniiba, taapeec sevi par latvieti neuzskatu. Uz Latviju aizbraucu reizi 10 gados pie draugiem, biezhaak nervi netur. Visur krievu valoda kaa jau piekrievijas saadzaa, acis zog no pieres laukaa! Un brauc kaa idioti, vislielaakais avariju un nositushos skaits visaa Eiropaa un turpina tik maukt, visos iespeejamos raadiitaajos peedeejaas vietaas, inflaacija vaajpraatiiga, toties uzskata sevi par visgudraakajiem! Un baida citu valstu rezidentus, ka vinjiem buus jaamaksaa kaut kaads nodoklis! Tas viss vispaar buutu siikums, ja nebuutu taa drausmiigaa noziedziiba...
krani
k
Pedejo reiz kad parbaudiju, ja esi asv, australias rezidnes/pilsonis un piemeram sanem ienakumus latvija NODKOLI ir jamaksa. Viniem visiem piekast kur tu dzivo kur sanem - esi rezidens, maksa nodoklus. Tas tikai latvieshu kuri jau ta nekad nav maksajushu nodoklus juutas nu maksimali apbizhots ka tagad nu ir jamaksa. Skola gaji - esi parada! Tam pasham irijas pilsonim stradjot amerika butu irijas nodokli jamaksa. Laiks saprast ka nodokli ir jamaksa nevis ka parsti latvieshu balelinsh shmaucejs kautko pachakaret. Un parada tapec, ka ja butu maksajushi nodoklus pirms aizbraukshanas no Latvijas, nebutu LV tada pakala ka tagad. (95% no pazinam irija vispar nekad lv nodoklos nav maksajushi)
bridža
b
a,es neko nejautāju.a,manneko nejautāja,a ,es neko neatbildēju.
Berzins
B
Likumu nezinasana neatbrivo no atbildibas. Latvijas VID vel ir daudz ko macities no piem. danu kolegiem, kas ir daudz cadigaki nodoklu ieksetaji.
GUTZ
G
Zane, tavai zinahanai, tad kad busu te tad arii sanmsi med-pakalpojumus. Piemeram pi mums pat pasi neprasa slimcica ja kas noticis , bez maksas un zales iedod liidzi. Savujart kad biju LV tad maksaaju kautkadu paaugstinaato likmi jo neesmu LV iedzivotajs. Ta ka ja nezini, paklusee. Konkreti tas bija 1 slimnicaa rigaa
Janis D.
J
un, ja ne 10%, tad varbut vismaz dubultipilsonibu...
Anita
A
Esmu Latvijas Pilsone; stradaju Kanada un maksaju 35% ienakumu nodokli. Vai Slakteris % Latvijas valsts man nav parada 10% no maniem ienakumiem?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas