Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Īsta jostu savilkšana vēl priekšā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sos
s
iisinaat un griezt vajag taas nekam nederiigaas ministriju apakshstruktuuras,visas aoakshorganizaacijas,pashiem kundzinjiem ar taa kaa buutu laiks paarseesties uz vismaz pusi mazakaam algaam,saakt maaksaat nodokljus par saviem zelta podiem un citaam salaupiitaam ekstralietaam.arodbiedriibaam noveelu izveidot kadu partiju no puslidz normaaliem un notalj gudriem cilveekiem.taadi latvijaa noteikti ir.shii klikje nu gan tik graabsta visu no zila gaisa.aizseedeejushies jeb aizsnaudushies paaraak ilgi tai varas koridoraa.
Krišs
K
Latvji, braucam Īrijā!
pamela
p
Piekrītu "Liinii". Pazuda jau mūsu nodokļos nomaksātā nauda.Tagad ņems vēl MILJARDUS un turpinās mūs slaukt noņemot algas,patriecot no darba,BET paši /valdība,Zatlers,ierēdņi/TURPINĀS ierasto lusti.TICIET MAN,jo viņi to vadības līgumu vietā JAU !!! ir izdomājuši DĀVANAS ,pat NEMAKSĀJOT nodokļus.NU NEBŪS VALSTĪ LIELĀKA KĀRTĪBA,JO par dārznieku ieliks / Slakteri,Bičevski / to pašu āzi,kas to dārzu iztukšoja. Pavasarī jātaisa šitiem mafiozņikiem mācību paraugstuda ar zemniekiem kopā. GODMANI,tieši GODMANI IR JĀTRIEC PROM,jo viņš viens visu iedomājies "sariktēt"un tapēc pietur tādus analfabētus kā Slakteris.Ivars ņem atvaļinājumu,būs ārus Latvi9jas - kursos,kā piebeigt Latviju pie Putina.TUR demonstrantus pamatīgi pārmāca!
kalvēn , kur tu esi?
k
Lai kalvītis arī savelk, un viņa tā laika banda. viņam gan vajag tādu platu jostu/
lai padzīvo ar 300ls
l
lai jūt kā tauta dzīvo , lai padzīvo uz mūsu aldziņām,tad velnu redzēs, lai samaksā visus izdevumus, būtu gan jauki , ka pusi ministriju likvidētu , un tās drausmīgi uzpūstās algas. šito drausmīgo algu atšķirību.Padomju laikos šitā arprāta nebija. CIK miljonu pa šiem 7 gadiem kabatiņās ieslīdēja?Kā var saņemt 3 5 12 tūkstošu mēnesī? kauns. Cik mums gadu jāstrādā?
Aizbildne
A
Godmani savelc savu jostu pats ,jo tu esi arii atbildiigs par to,kas pa$laik notiek.Man nav ko savilkt,jo taa esam jau pusbadaa ar tavu laipniibu.
jauttajums
j
nu un kurs tagad no valsts iestaades pateiks cik tad samazina jums atalgojumu?! satiksmes ministrijaa to nemazina, mezu dienests nemazina, vids laikam ar tikai uz vakancu reekina! kam tad nem nost? tad veel taads jautaajums, siikumi, bet. cik izmaksaa iereednu vizinaasanaas ar dienesta auto? surpu turpu un dienaa pa 200km, tad cik izmaksaa tie uudeniis, teejas, kafijas mk, saeima? tos pasi peerk? man jaapeerk!
x
x
Valdība speciāli nenoteiks, kā samazināšana jāīsteno, tas ir katras konkrētas valsts pārvaldes iestādes vadītāja kompetencē — samazināt atalgojumu vai štatus. -------------------------------------------------- ----------------------------------------- Tiešām labs rīkojums... Tātad vadītājs varēs sev un tuvākajiem saglabāt esošo un pat palielināt, bet pārējiem samazināt par 50%, un vidēji būs 15%? Un kādas nožēlojamas intrigas gan paredzamas - neviens vairs nestrādās, bet domās tikai, kā pielīst vadītājam, lai viņam mazāk samazina? Atkal jauki padomāts par "viņiem" (tiem, kas vēl nav gatavi no kaut kā atteikties)
Nopietni!
N
Malacis Godmanis! Šoreiz vismaz pateica, ka vadības līgumi nebūs, un nav aizstājami ar kādu citu mehānismu! Vairāk tādu pozitīvu lēmumu! Pirmais varētu būt algu samazinājuma diferencēšana, lai pagasta bibliotekārei nenoņem 15 Ls no 80 Ls, bet noņem tiem, kam algas ir nenormāli uzpūstas. Lai Gulbei maksā nevis 2500 - 15% = 2175 Ls par sēdi, bet krietni, krietni mazāk. Un lai likvidē uzņēmumu padomes.
Teodora
T
100% precīzi!
pmlks
p
Dāmas un kungi, vai jums nav apnikusi ši pašpārliecinātā veča štandart frāze "mums ir slikti, bet būs vēl sliktāk!" Es par to jau 91. gadā smējos un mēdījos! gandrīz 20 gadi pagājuši, bet šis tik maļ savu maļamo, neko jaunu iemācīties tā arī nav spējis! :[]
xxx3
x
It ka pareizs budzets, vis tiek apcirpts, pat dazi ministri apraudajas, bet jajauta kapec tas tiek darits ekonomikas stabilizesanas varda? Vai tiek rikots teatris ar noluku sanemt SVF naudu un izlietot saura politiska grupejuma intereses? nemot vera ka ir daudz lietas ko nu valdiba nekadi nevelas izlaist no rokam, piemeram bezmaksas valdibas ruporus
Econ
E
Iepriekšējā savā komentārā runāju par privatizāciju, kas ir tikusi veikta tikai par labu "dažām personām", nerēķinoties ne arvienu citu.
Econ
E
Jūsu komentārs neizslēdz manējo, pie tam es ļoti labi apzinos, kas ir "mežonīgie Austrumi", un ka līdzekļu pārdalei kaut kā bija jānotiek (tāpat domāju, ka provatizācijas sertifikāti nebija labākais variants). Lai gan tās abas lietas patiešām var atdalīt (privatizācija un nodokļu maksātāju naudas piesavināšanās), tomēr to ietekme beigu beigās uz tautsaimniecību ir līdzīga, jo vienai ir nepieciešama otra, lai tās sevi uzturētu, pie tam vēl apstākļos, kad lielākā daļa "dalītāju" ar savu sovjetu mentalitāti nezina robežu.
LIINII
L
NU PAGA PAGA, PASKAIDROJIET MAN-KAAPEEC JASAVELK TAS JOSTAS, JA JAU MES SANEMAM MILJARDU MILJARDUS AIZDEVUMOS???KUR TAD TA NAUDA PALIKS???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas