Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Izpērk arī Dziesmu svētku biļetes par 150 latiem

Var jau arī par 280 latiem, pēc neilgas kaulēšanās divas biļetes uz šo sestdien startējošo Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertu ir gatavs pārdot _Dienas _sazvanīts divu svētku biļešu īpašnieks. Ar populārā sludinājumu portāla _ss.lv _starpniecību viņš mēģina savas biļetes pārdot par 300 latiem, taču, lai biļetes pārdotu jau šodien, ir gatavs no katras «nomest par desmitniekam», uzsverot, ka viņa piedāvātās vietas estrādes skatītāju rindās atrodas blakus. Cits starpnieks, kurš vēl pagājušajā nedēļā arī biļetes tirgoja par 150, visas astoņas jau esot pārdevis.

Portālā patlaban ievietoti kopumā 32 sludinājumi par Dziesmu un deju svētku koncertu biļešu pārdošanu. Tai pat laikā portālā atrodami jau vairāk kā pussimts sludinājumi par biļešu iegādi, starp kuriem ir arī tādi, kuru rakstītāji gatavi koncertu biļetes iegādāties «par jebkādu cenu».

Biļešu paradīzes kasēs biļetes uz noslēguma koncertu maksāja trīs līdz 25 latus. Lai gan vēl pagājušās nedēļas beigās biļetes uz uzvedumu Izdejot laiku 10. un 11.jūlijā Daugavas stadionā maksāja lielākais 70 latus, patlaban biļešu spekulantu cenu latiņa pacēlusies jau līdz 90 latiem par biļeti.

Līdz Dziesmusvētku sākumam atlikušas trīs dienas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA RAKSTĪJA

 

Tūkstošiem dziesmusvētku biļešu rezervējusi Kultūras ministrija

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas