Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ja nav ko teikt...

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmītis >> Zanderam
K
Vai. Arī Zanders par Šorošu ieklukstējās !?? Atļaušos atbildēt Lembīša vietā. Par Šorošu viņš runāja, jo: 1. Šobrīd valstī mums dažs labs (nesauksim vārdā ... :)) ir pasludinājis cīņu ar oligarhiem! Lembītis kā sabiedriksi aktīvs cilvēks nevar nepievienoties šādai visas tautas kustībai ! ... :) 2. Šorošs neapšaubāmi IR oligarhs. Pie tam – lielākais, ietekmīgākais un vecākais no visiem, kuri darbojas mūsu zemītē; 3. Un galvenais oligarhu kara karoga vicinātājs Lembīti ir apvainojis publiski vairākos noziegumos. Tā ka puisim bija VISAS tiesības pieprasīt tikpat publiski atvainošanos jeb arī iemest sejā apmelotājam cimdu un tad paskatītos – ko šis tagad darīs ... :) Ko Lembītis arī izdarīja. Par ko te cepšanās ??? Un tagad Zander, puisīt ... tā pavisam godīgi – cik TU PATS esi saņēmis stipendijās, grantos, visādos internšipos un projektiņos no Šoroša organizācijām ? Un vai nejūties divkosis esam, tagad atstrādājot šos jūdasa grašus ? ... :)))
jautaajums Zanderam
j
ko noziimee Latvijaa nestraadaajosas instituucijas? Kaapeec tad siis instituucijas sanjem pelnju, ja taas nestraadaa Latvijaa, bet varbut tomeer straadaa un Zanders pats saak liidzinaaties pasa kritizeetajiem sazveerestiibu teoreetikjiem?
!
!
Soross Latvijai ir darījis tikai labu. Bet pilsonis lembergs, ir Latvijai darījis ālunu stipri vairāk kā labu.
> Zanderam
&
" mūsu pašu nemākulības dēļ Latvijas būvnieki tiek «atšūti» no interesantiem pasūtījumiem (piemēram, militārais lidlauks Lielvārdē)? " , - pašu nemākulība noteikti ir domāti Latvijas celtnieki. Kurš Latvijas būvnieks ir uzcēlis vairākus militāros lidlaukus? Tā ka nevajag te dzīt zosis. Latvijas būvnieks var iesākumā pienest ķieģeļus un mācīties darba kultūru. Kad tas būs, tad varēs mēģināt arī būvēt militāros lidlaukus. Nav ko ko kropļot konkurenci uzticot darbus vietējiem uz plikiem solījumiem, ka nekad darījuši vēl neesam, bet noteikti sanāks.
trusis nejaukais
t
pilsoņi visā vaino bagātnieku oligarhu ietekmi, oligarhs Lembergs vaino vēl lielāku bagātnieku - Sorosu, kuram naudas ir daudz vairāk, kā Lembergam, un, attiecīgi, Lemberga-prāt - arī ietekme (interesanti, ka Lembergs ir tik pārliecināts par naudas ietekmi, laikam jau zin drēbi), bet ko varētu vainot Soross?
anna!
a
Ieraksti meklētāja un daudz uzzināsi. Uzzināsi to, ka velns nav tik melns kā to mālē, kaut balts arī nē.
Air
A
Lembergs kārtējo reizi apliecināja, ka ir vienkārši sekls un prasts vecis.
Senais
S
Kad patiesībā, kā parasti, pats vainīgs, tad , arī kā parasti , nepieciešams atrast kaut cik piemērotu vainīgo savās ķibelēs. Soros tam ir ļoti piemērots, jo ļoti bagāts, kas kremt un mudina.
anna
a
es arī gribētu par Sorosu vairāk zināt. saraustīts info. tikai tas, ko Lembergs apgalvo. un tas, ko autors - cik tas garlaicīgi un muļķigi.. bet gribētu redzēt pētījumu ar kopsakarībām. ar konkrētām lietām. ja mērķis ir nogāzt vietējo varu. tad iet no rokas. jautājums tikai - kā rokās tā paliks?
  • 1
  • 1
Tad paklusē
T
Ja nav ko teikt, tad paklusē Zander. Par Sorosu Latvijas presē runā nevis par daudz, bet par maz. Patiesībā Sorosa ietekmi piesedz. Ne Leta, ne Diena, ne Delfi ne piemin, ne uzsver, ka "tautas portāls" manabalss tika atvērts par Sorosa fonda Latvija grantu, it kā tā būtu nebūtiska ziņa, gluži pretēji, pieklusējot šo informāciju tiek stāstīts par kaut kādām fiziskām personām, kas nodibinājušas kustību. Tikai ne vārda, ka fiziskas personas ir saņēmušas Sorosa fonda grantu. Protams, ka Soross nevēršas pret kaut kādu tur Lembergu no kaut kādas mazpilsētas. Šim sociopātam ir lielāki plāni. B';utu interesanti par to izlasīt Latvijas presē, lai cilvēki saprot no kurienes kas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas