Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jakāns "karadarbību" starp VID un KNAB noliedz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ROBIS
R
Vidam ar politiku nav nekāda sakara ,ne vismazākā,bet ar deklarācijām gan,redziet ,ja vienam,tad otram,tad vēl trešam tā sagadās nokļudīties ,tas jau pievērš arī visu uzmanību ,jo nekad visi tā vienlaicīgi nu nevarētu nokļudīties ,tas vienkārī nav iespējams ,,,,tad lūk...tamdēļ arī Vidam bija jāsāk ar visiem pēc kārtas..a ko darīt..un gandrīz visi ir pagreizi nokļūdījušies ,vai ne?
JOCIŅŠ
J
Es ieteiktu ,ka pret kNABU jau gan to krimināllietu,vai visas nevarētu apvienot vienā un vienīgā lietiņā nu tā sakot lai džeki bišķi piebremzē,lai saraksta visu pareizi ,nu ja gadījumā ir kādu k\ludiņu ielaiduši ,lai pārraksta visu no jauna,lai apdomā vēlreiz un vēlreiz ....,bet tāds Vid lai ieskrienas ,pūšat mums ,kur neskan...un tā uz priekšu...,vai ne?
Oskars
O
Laikam pašam pieder vairāki īpašumi.
lno
l
Ne mēs lasītāji, ne arī rakstītāji var to izvērtēt vai izspriest. ____________________________ Jā, jā Andri, gaidi pozitīstu reklamu! Rēzija tev visu izskaidros:)
d'Andris
d
Lai viņi tur ņemās, ko par to vispār rakstīt. Tas publiskais skandāls kļūst publisks tikai ar mēdiju palīdzību. Tad nu iznāk, ka ceturtā vara nevis uzrauga 3 citas, bet aktīvi (apzināti vai muļķi'bas pēc) iesaistās kā viens no spēlētājiem. Tā var būt gan uzmanības novēršana tautai, gan patiess kariņš iesaistītajiem. Kā Veldres poniji. Bet ne jau mazus neaizsargātus bērnus tur sit! Paši represīvie orgāni, tad lai mērās ... ar pierādījumiem tiesā. Ne mēs lasītāji, ne arī rakstītāji var to izvērtēt vai izspriest. Nolietā, t.i. publiskotā informācija VIENMĒR būs tendencioza un dozēta.
lno
l
Jā, tā tiešām ir traģikomiska situācija, ka ne tikai Latviju pārstāvošie kretīni liek vienlīdzības zīmi starp sevi un valsti, bet ka arī Eiropa sāk uztvert Latviju kā kretīnu zemi, jo kāda valdība, tādi tās pārstāvētie pilsoņi. Varu iedomāties, ja piem. Roze kādreiz iedrošinātos noprotestēt Latvijas zemniekiem piešķirtās investīcijas, tad nekavējoši sekotu ES komisāra jautājums: Vai tiešām šī summa nav pietiekoša visiem Latvijas kretīniem, bet par citiem taču ūs nerūpējaties? Noziegumā pieķertie Sončiks, Bode vai aizdomās turamais Vaškevičs ir stingrākā valsts aizsardzībā kā Jēzus šķidrauts Vatikānā, bet pricipiāls VID darbinieks Ļistjevs nesaņēma apsardzi pat tad, kad viņš to lūdza...
Uldis
U
Kamēr, par spīti veselajam saprātam, tāda odioza un ''neaizstājama'' persona kā Vaškevičs tiek virzīta pa karjeras kāpnēm, uzticība VID vadībai pielīdzināma nullei. Oranžie ar VID rokām cenšas iznīcināt sev nevēlamo KNAB, pie reizes cenšoties saglabāt ''savus'' cilvēkus VID.
Asterix
A
Kameer KNABs un VIDs karos - tikmeer koaliicija ieguus laiku jaunaam mulkjiibaam.
dzeris - preteklis
d
Vēl tev nav miera, par Elīnu jau tav atbildēju šorīt, tu pats, gadījumā, neesi tā Elīna, tev tāda sievišķīga loģika?
Miermīlis
M
Interesants Jakāna darba vietas izkārtojums darba kabinetā.... Ir kur skatu pievērst (un kā redzams bildē - tas tiek arī darīts), pārdomājot valstiski svarīgas lietas!
x
x
neaiztiekiet dzeri, vinjam par saveejo - homo - tiesiibaam veel jaakaro un Latvija apgaismiibaa jaaved :)
Preteklis
P
vēl tev nav miera. Nepietiek ar tām vakadienas preteklībām pret Elīnu?
kad viņi čakarē citus
k
Tad kad KNAB čakarē slimnīcu vadītājus, kas reizē ar savu darbinieku prēmēšanu ir prēmējuši arī paši sevi, tad nav nekāds karastāvoklis. Tad kad KNAB , piever acis uz to, ka augstāko tiesu varas institūciju vadītāji, tāpat kā izčakarējtie dakteri, kas reizē ar savu darbinieku prēmēšanu ir prēmējuši arī paši sevi, tad arī nav nekāds kariņš. Bet tad kad VID sāk čakarēt pašu KNAB, tad ir kariņš.
Soross
S
Paldies, mīļo dzerīt, ka tik aizrautīgi izplati mani atbalstošo viedokli. Uz ziemassvētkiem noteikti tev aizūtīšu dāvanā savu'fotobildīti ar pašrocīgu autogrāfu. Veiksmi darbos. Gods kalpot Sorosam.
krustdels
k
Kāpēc žurnālisti palikuši tik bezzobaini. Nu uzdod jautājumu vai ir karadarbība, bet kas viņiem atbildēs, ka ir - neviens. Vajag nedaudz piestrādāt un uzdot daudz āķīgākus jautājumus. Kvalitāte klibo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Maizītis: uzmanām VID kriminālprocesus pret KNAB darbiniekiem

VID rokās vēl viens Strīķes darbinieks

Var parādīties jauni kriminālpocesi pret KNAB

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas