Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jakāns uzdevis izstrādāt jaunu VID dienesta auto izmantošanas kārtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
experts
e
Šefam spec auto, lai resno ģīmi ar glūnīgo skatu var iedabūt iešā pa durvīm
HARIJS
H
Negvelziet te muļķības,kādas nu kuram iešaujas prātā Vidā esmu strādājis un zinu,ka tur vienmēr ir valdījusi kārtība,bet gribēt vienmēr var vairāk un labāk,,to es neapstrīdu.
sp
s
Ja auto ir lizinga njemts tad tai ir kasko un polisŗes vairs nav obligāts nosacījums lai būtu apsargājama stāvvieta... Gan jau zēni tā p[at autinju pie mājas tur...
m
m
priekšnieks pats zog, bet tiesā citus
m
m
Sak lai VID speciālisti neapzog savu valsti un nodokļu maksātājus. Lai atmaksā nozagto naudu par benzīnu , lai uztaisa auditu. Un automašīnas patēriņu norāda kā ražotājiem 10 vai cik tur litri nevis 17-20 litri uz 100 km
kājāmgājējs
k
Vai tad iepriekšējā kārtība ir bijuis slikta, domāju , ka nē. Ne jau kārtībā ir tā vaina, bet pašos dienesta auto izmantotājos. Kārtība vat būt ideāla, bet ja to neievēro, tad rodas nekārtība. Kā dienesta auto lietošanas kārtībā var paredzēt to izmantošanu personīgām vajadzībām? Tas jau ir pretēji normatīvajos aktos noteiktajam mērķim-dienesta transportlīdzekli piešķir DIENESTA PIENĀKUMU PILDĪŠANAI!
māte Terēze!;/
m
interesanti !!! bet , vai viņi paši var sev uzlikt nodoklju uzrēķinu? :)))) jo parastam SIA par to tiek uzlikti ir baisi sodi!
kb
k
liekos autiņus novirzīt lauku policistiem, jo tur situācija katostrofāla
dzeris
d
Un pēc būtības - ar ko bardaks VIDā atšķiras no "bardaka" KNABā - varat atbildēt? Un kas, jūsuprāt, norāda uz to, ka esmu "nelietis"? P.S. aizstāvēt "šefu", protams, ir slavējami! Bet ar ko viņš labāks par Loskutovu?
Kārlis
K
Vai tik jūs dzera kungs,arī nestāvat tuvu Vidam,ja tik pārdroši spējat izteikties,,vai īstenāk izskatās,ka esat jau atbrīvojies''uz paša vēlēšanos'',jo šefs neliešus necieš ,tas nu ir fakts.
dzeris
d
Domāju, ka tāds bardaks VID ā radījis valstij daudz lielākus zaudējumus, nekā tā pazudusī nauda KNABā. Gaidīsim lēmumu par komisijas izveidi Jākāna (bez)darbības izvērtēšanai . Kam vēl, ja ne VIDam jābūt paraugiestādei valsts naudas izlietošanā? Jakāns neatbilst savam amatam, sen jau skaidrs, un no darba viņš būtu jāatbrīvo, tāpat kā Loskutovs.
targash
t
Tas būs visai komiski, kad bijušie VID darbinieki prasīsies darbā privātajiem. :)
Pajolīte
P
Nepārcenties Jakāniņ, tāpat visiem labs nebūsi ,bet tas ir fakts,ka algas cilvēkiem ir ļoti zemas,tad ja vēl noņem auto ,tad būs stipri jāpadomā.,vai darbs nav jāpameklē kur citur.
Svieksts-2
S
Zvirbulēn! Vai tikai šodien nebūsiet pārāk tuvu pielidojis pie zirga un tas Jūsu mazo galviņu nebūs nejauši ap..skādējis?Agrāk lasot Jusu komentus likās ka varat,bet tagad jātic vecajam labajam latviešu teicienam ka dumam putnam duma dziesma! Žēl!
INNA
I
Kad tu pats putniņ būsi viņa postenī uzkāpis,tad redzēsim kā tu rīkosies,,bet tev jau par zvirbulīti ir lemts palikt līdz mūža galam.Visu gaišu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


Valsts ieņēmumu dienestā - viens dienesta auto uz diviem darbiniekiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas