Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jakāns: valsts neciena savus uzņēmējus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
buntavniece
b
Valsts esam mēs, tauta - nabadzīga un nogurusi. Valsts noteikti nav valstsvīri, vienalga, no kuras partijas, ja viņi dzen tautu postā. Man, piemēram, sāp sirds, ja šos jēdzienus nenodala. Valstsvīri, nevis valsts, ko viņi katru mīļu brīdi bradā ar kājām un apspļauda, neciena mūs - pensionārus, uzņēmējus, jauniešus un māmiņas. Mums valsts ir jāaizstāv, nevis kopā ar mantkārīgiem rīkļurāvējiem jāizņirdz.
Čiko
Č
Kā no darba patrieca,uzreiz gudrs palicis.
F
F
Man pilnīgi un galīgi neinteresē divu "gigantu" cīņas un tas, ka Diena taisās par pušu viedokļu uzklausītāju. Vienīgais, kas man interesē, kamdēļ Jakāna vadītā iestādē strādā "futbolisti" uz ko "jaunā Diena" protams nekādu atbildi nesniedz. Kā ilgaddējs abonētājs šobrīd nopietni apsveru, ko darīt ar nākamo gadu, un šādas interevijas nozīmē, ka produkts nav naudas vērts.
oho
o
ko var secināt: 1. laikraksts diena ir mainījis saimniekus un tagat ir skaidrs kas tas ir, laikam mākoņu paps, tāpēc parādās oranžās krāsas raksti. 2. vecais vid šefs, tā pat kā vecais robežsardzes šefs beidzot iziet no pagrīdes un atklāti var pievienoties TP, par piederību zināja visi jau sen ( atgādina veco labo filmu par Štirlicu , visi zina, ka šis ir spiegs bet pierādīt nevar). 3. sen jau ir zināms, ka presē neviens vairs neraksta par to, kā tas patiesībā ir, bet to, ko nodiktē priekšā preses īstie saimnieki. 4. trūkst latvijā neatkarīgo mēdiju un kur viņi vispār tādi ir? 5. vīri ir nopietni sākuši gatavoties vēlēšanām, jau gadu iepriekš pērk preses izdevumus, gatavo tautu, stāsta pasakas, tas liecina par to, ka pārliecības par uzvaru vēlēšanās nav, tas priecē!
Inta
I
Tas ir fakts,ko Jakāns saka,tqaču tautai nav kur palikt ,kaut ātrāk noņemtu no posteņa šos melīgos ministrus kāds ir Repše un tāds pats arī Kampars,kā roka ar cimdu.
to Haris
t
Šķiet, ka paši nezinam, ko īsti gribam. Komentāros J. uzbrūk pat par sava viedokļa izteikšanu, kliedz uz viņu, lai tur muti ciet, te atkal pieprasa, lai viņš pamet idejas valdībai. Ja pareizi sapratu, tad tādas bija, bet R. kungs tās iemeta papīrgrozā.
tendence
t
Patiesība ir daudz skarbāka - visa sabiedrība kopumā neciena savus uzņēmējus:(:(:(
Nastasja Fiļipovna
N
Jakān, pats bijāt valsts, un arī tad laikam necienījāt....
2 Viesulis 10:18
2
Nu, nav jau pirmā reize, kad VIDā ir jāveic ārkārtas pasākumi, lai pielāgotos izmaiņām. Cita lieta, cik liela vēlme šim tarakānu ieliktenim ir to darīt, ja jau citus nodokļus nav spējīgs (pareizāk - negrib) iekasēt! ============== Lai arī kā var nepatikt Jakāns, bet viņam ir taisnība vismaz vienā lietā, ka SAREŽĢĪTU nodokļu administrēšanas ieviešana NAV vienas dienas jautājums un arī NAUDU tas prasa ievērojamu - kaut vai programmatūras izveidei/modifikācijai/ieviešanai. Tas gan nenozīmē, ka progresīvie nodokļi nav jāievieš! Ir jāievieš noteikti! Bet - pakāpeniski un saprātīgi un galvenais - saprātīgos termiņos, ņemot vērā ieviešanas tehniskās un finansiālās puses. Pat tik STULBU un primitīvu progresīvo nodokli, kādu valdība iecerējusi (ar robežsliekšņiem un likmes maiņām pie šiem robežsliekšņiem), ieviešot, vajadzīgas izmaiņas daudzās informatīvās sistēmās un programmatūrā, kur nu vēl, ja tomēr nāks pie prāta un ieviesīs progresīvos nodokļus, kur progresīvas likmes attiecas nevis uz visu apliekamo summu, bet līmeņu diferencēm!
Kaspars Gasūns
K
Muļķības! Mazos dricelēt ir daudz vieglāk kā lielos - tur daudz darba un var arī norauties. Kāda VID darbiniece to pati atzina kādā seminārā. Turklāt mazajiem piekasās par absolūti absurdām lietām, ko var arī nedarīt. Ir lietvedības momenti, kurus "lielais" VID kontrolē un ko reģioni nevar atlaist, bet pārbaudēs "uz vietas" formālisms ir konrkētā VID darbinieka izvēle. Pie viena gribēju pateikt, ka Ogres VID vispār daudzos šajos negatīvajos aspektos ir patīkams izņēmums. Paldies viņiem par to!
ZBL
Z
Jkānam ir problēmas ar loģiku, bet vēl lielākas ir žurnālistam ar jēdzīgu jautājumu uzdošanu. Vai varbūt jautājumus uzdeva pats Jakāns vai viņa kriminālnoziedznieks , partneris Sončiks.
Sallija
S
Lasu un priecājos par to ka no šī Latvijas laikraksta vienreiz ir attīrījušies Sorosisti,tas ir patiešām jauki.Lai veiksme jaunajam saimniekam.
Jakānam
J
Vai aizmirsi Latvjas pilsoņu pasu andalēšanu nepilsoņiem-ārpus latvijas dzivojošiem krieviem? Vai nu bez tavas ziņas to darīja un vai nu tev nemaz netika? Loskutovu par darbiniekiem uzticētā seifa nekontrolēšanu Kalvītis vienalga izēda, jo bija no viņa bail. Ko tik briesmīgi turi savu draugu -žuliku Vaškevicu? Vai nu tur ir tik caurspīdīgas tās lietas-protams, ka nav.
Haris
H
iespējams,ka ir jau sagatavoti ļoti daudzi priekšlikumi,kuri drīz nāks gaismā. ================================ Iespējams, Jakāns nav Šķēles cilvēks un, iespējams, Jakāns tomēr ir strādājis Latvijas labā, nevis dažu grupējumu labā, un, iespējams, Jakāns varētu būt lielisks visas tautas vēlēts prezidents, jo, iespējams, Jakāns ir pūkains un smaržīgs, kas, iespējams, drīz nāks gaismā, iespējams, "Dienā", kas kļuvusi godīga (iespējams) un, iespējams, arī atvērta.
man
m
Ko tad Diena iegāž sev tīkamo Jakānu? Ierakstot " nedrīkst ar progresīvām metodēm ieviest" ? Tad jau Jakāns progresa pretinieks, atpakaļrāpulis. Izskatās,ka palikušie žurnālisti vairs īpaši nepiedomā, ko raksta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas