Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jāņu naktī lidosta paliek bez taksometriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jopcikpopcik
j
viena vienīga idiotu valsts....nav cieņas pret cilvēku....kur nu vēl komforts.....
Peters
P
Eh, nu kā jūs nesaprotat, ka tā bija reklāmas akcija! Lai pasažieriem pēc iespējas vairāk iespiestos atmiņā Rīgas lidosta, un kad to nosauks Meijerovica vārdā, lai cilvēki momentā atcerētos -"A, tā ir tā lidosta kur visu nakti taksi gaidījām!" :))
Mirdza
M
Jā, starp citu, Jāņos lidostā arī lifts nestrādāja - es savu koferi dabūju stiept uz otro stāvu pa trepēm. Varēja jau Peters atnākt talkā - kilogramus liekos nodzītu, čemodānus stiepdams. Welcome to my country!
Mirdza
M
Nē, nu man jau patīk! Viss tik sasodīti vienkārši - dispečeri viens ar otru nesakoordinējš, lidmašīnas atlidoja vēlāk un - lai atbraucēji paši sauc takšus! Šitā var runāt tikai LPP/LC bandas pārvaldītās lidostas darbinieki, kam pilnīgi vienalga, kāds serviss tiek nodrošināts. Cilvēki neiedomājas paši saukt takšus! Un vēl jau mazāk vilkties atpakaļ lidostā un prasīt informācijas punktā padomu. Cilvēki stāv lietū un aukstumā un gaida neesošās mašīnas!!! Ja reiz lidosta redzēja, ka tik daudz cilvēku stāv un gaida, kāda vella pēc visgudrie dispečeri vai kas nu tur strādā nevarēja pasaukt citas takšu firmas un cilvēkus novirzīt uz augšas stāvu, kur citi takši, nevis lidostas nofraktētie, var piebraukt??? Kāpēc tā neizdarīja, ja jau tā rūpējas par klientiem? Nē, ļauj stāvēt aukstumā un salt! Peter, būtu tā kā pienācis laiks atkāpties. Un Šleseram tieši tāpat. Šitie frukti spēj tikai mērkaķoties ar Meierovica vārda došanu lidostai, ne ar pasažieru apkalpošanu. Ja šitāds serviss, tad šāda lidosta apkaunos, ne popularizēs Meierovica vārdu.
Grads
G
Šlesaram droši 20% :D
mth
m
gruuti iedomaaties kaa meenesi var atpelniit tikai caurlaidi vien 6000 Ls, bet nu Riiga jau ir un paliek Latvijas uudens galva. Ko tur mums laukos daudz saprast

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas