Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jau vairākus mēnešus partiju kasēs "svilpo vējš"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pzd
p
teepistiem jaasaziedo miljons , lai buutu ko atdot KNABa atrastajiem liidzekļiem ,kurui tikuši nelikumiigi izlietoti iepriekšeejo veeleešanu aģitaacijaa...
brīvi sveiks!
b
Kad bijušais sociķis Vilnītis-Knābja priekšnieks ņems pie pakaļas Dinēviču!? Kurš vēl šodien tic, ka kaut kāds nekustamo īpašumu attīstītājs ziedo partijai 9 000 Ls??? tad vēl dāmītes pa 5 000 un 3 000 Ls!!! LSDSP, kura Rīgā dabūja 1,2% un faktiski turās tikai uz Dinēviča saorganizētajiem otkatiem no uzņēmējiem bezdarbniekiem Dobelim un Co.
yyyyyyyyyyy
y
preks kam viniem jaziedo nauda???? vai vini ir needusi un bezpajumtnieki?? lai vini pasi uztur savu partiju, jo jabut stiprai gribai un velesanai darboties tautas laba ............
Senais
S
Ja tiem svilpieniem kasēs forša melodija un daiļskanīgs izpildījums, iespējams var nopelnīt. Vismaz ar autortiesībām.
monitors
m
Septembrī neviens santīms nav ziedots Tautas partijai, partijai "Saskaņas centrs" un Latvijas Zaļai partijai...Savukārt trešajā vietā pagājušajā mēnesī ir Tautas saskaņas partija, kurai ziedoti 6150 lati. Jurijs Mačuļskis partijai ziedojis 3500 latus, bet katrs pa 1000 latiem - apvienības "Saskaņas centrs" Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Agešins un Gaļina Vitenko. -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------- Salīdziniet šos divus teikumus, lai saprastu, ka pirmais teikums ir dezinformācija nevis informācija. Nulle santīmu nevar būt vienāda ar 6150 latiem "Saskaņas centra" gadījumā. Partijas "Saskaņas centrs" nav - ir apvienība "Saskaņas centrs", kur ietilpst Tautas saskaņas partija, Jaunais centrs u.c. Apvienības partijām nauda kasē ienāk.
dzeris
d
Viss pupu mizas, pirms vēlēšanām naudas reklāmām uzradīsies, vienalga no kādiem avotiem, īpaši jau TP, atkal tiks pārkāpti visi iespējami ierobežojumi, un atkal pēc notikuma visi varēs plātīt rokas, tiesāties, utt., bet, ja atkal balsos pēc "pozitīvisma kampaņām", nav izslēgts , ka "darītāji", neskatoties uz visu, atkal sēdēs saeimā un turpinās savu noziedzīgo darbību. Mums jau tagad "vainīgie" zināmi - tie ļaunie zviedri, Soross, ES, arī Diena, kura "lēja samazgas un šķēla", nevis slavēja partijas un valdības, tagad jau arī Repše un Dombrovskis, kas, nelieši, ņem un griež visiem, ko vien var nogriezt, nevis dod visiem, ko tik tie grib, un grib turpināt dzīvot uz parāda. Tātad, tie, kas būs pret šiem, daļai tautas būs draugi, un, kas tie varētu būt, nav jāskaidro. Latvijas vēlētāju daļai īsa atmiņa un vēl īsāka domāšana.
Oskars
O
KNAB pārbaudi tos MAKSĀTĀJUS kas tā par NAUDU. Visas PARTIJAS jālikvidē !!!!!
?!
?
Tagad jau vairs neziedo, bet maksā superīgas "biedru naudas". Līdz atļautai likmei - 18 000 ls/gadā. Dažkārt pat vairāk kā paši pelna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas