Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jaunā premjera biroju varētu vadīt bijusī LIAA pārstāvniecības vadītāja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maximus
M
Turklat Jauna Laika premjera biroju vadis Slesera drauga LIAA direktora Andra Ozola uzticibas persona????
Maximus
M
Obligati jaskatas, lai butu rietumu izglitiba un pieredze. Ar Kazakhstanas vavulosanu nepietiks.
Oskars>Enni
O
Domā ko gribi par mani ,bet netiksim ārā no KRĪZES-SŪDIEM ja VALDĪBĀ netiks iesaistīti PROFESORI un UNIVERSITĀTES...........nu nekas neizdosies ja PARTIJAS piesaistīs tikai tuvākos DRAUGUS,PAZIŅAS utt vajag prasīt palīdzību arī ASV UNIVERSITĀTĒM utt ......
huka
h
Nu galvenais jau,ka labi pazīstama Repšem!
ezops
e
nav pratigi apstiprinat sho valdibu. tomer troksnis par rubli - kas var but patikamaks par kugja kapteinja velesanaam, kuras taa noversh uzmanibu tai laikaa, kad kugjis iet pa burbuli. jeelishi vienmer bijushi mazliet naivi - tagad uznemsies valdibu, kad 2/3 jau zem uudens. te nekads piars nepalidzes. diez vai valdiba noturesies pat 100 dienas
FM
F
Kādēļ Dombrovskis neturas pie savas savu Finanšu ministrijas komandas? Žanete Lūse bija tā neko, reāli viņu visur bīdīja. Sproga vēl.
Vizazists
V
Nav prātīgi par biroja vadītāju ņemt cilvēku, kurš: 1) nav nekad strādājis par valsts ierēdni un nav strādājis ministrijā, līdz ar to nepārzina šo pārvaldības sistēmu; 2) nav aktīvs partijā Jaunais laiks, līdz ar to viņam nav personīgu kontaktu ar premjerministra partijas komandu; 3) nav darbojies Saeimā, līdz ar to viņam nav kontaktu ar citām partijām un visādās intrigās viņu varēs viegli tīt ap pirkstu. Pat Titavs būtu daudz labāk!
Enni
E
Nedomāju, ka 20 gadu laikā nomainīt 5as darbavietas - Forums, PTC, Fortech/Microlink (kas ir viens un tas pats), SAP un LIAA ir kaut kas ārprātīgs un "master na vse ruki". Cilvēks ir bijis vadošos amatos un pieņēmis jaunus izaicinājumus. Un tieši šadi cilvēki jaunajai valdībai ir vajadzīgi, ar biznesa domāšanu. Oskar, un kādā sakarā Kremlis? Tas, ka viņa Kazahstānā bija? Tur kremlim vispār nav nekādas teikšanas, un neviens cits uzņēmums, kurā viņa ir strādājusi nav bijis krievu rokās.
Drūmais
D
Sievietes Dombrovski pazudinās. Žēl, ka viņš to nesaprot.
Paija
P
Maija Celmiņa - ļoti slikta izvēle. Savulaik iekšlietu ministru M. Gulbi tā "nopīārēja", ka vienīgais, ko atceramies no viņa aktivitātēm ir, "spožās" publiskās ākstības - rakāšanās pa apmeklētāju somām Centrāltirgū, zāles pļaušana baltu kreklu mugurā, publiskā augstprātība pret policistiem, kuri prasīja no iekšlietu ministra ievērot tās pašas prasības, ko citiem utt. Valdi Dombrovski, ai, kā "iegrābsities"!!!
ziede
z
Vai ir kaut kas tāds, ko viņa nav darījusi? "Foka master na vse ruki"
Oskars
O
Tad jau visa NAUDA aizpūtīsies uz Krievzemi, jo neticu ,kad viņa nav apstrādāta ar Kremļa darbiniekiem......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas