Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jauna rubrika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ierindas cilvēks
i
ja kāds ir pārliecināts,ka viņš varēs veidot kaut kādu Glābējkomandu,kas izvilks Latviju no bezdibeņa-piesakieties šet,nosaucot uzvārdus ,vārdus,lai mēs par jums balsotu,pagaidām man nav ko ieteikt,bet nu ar laiku varbūt arī man būs sava kandidatūra;mīļie ,kaut kas taču ir jādara,,nedrīkst tā tālāk turpināties,vai neredzat,ka viņi par mums tikai atklāti ņirgājas!!!
Jāņonkols no laukiem.
J
Vispirms ticēt ekonomikas profesionāļiem, kas nav politikā un pilnībā izpildīt vinu teikto. Līdz šim pie varas esošie ir rīokojušies tikai savās vai sava biznesa interesēs, neviss mūsu Valsts interesēs. Ja spēsim ievēlēt Saeimā citus cilvēkus, tad Latvija dzīvos.
Vilnis
V
Latvija iet pretī iznīcībai,tas ir tikai laika jautājums ,un vienīgai ko varam darīt ir nedaudz paildzināt šo iznīcības iestāšanos. Tas viss pateicoties esošai demokrātijai,jo esošā demokrātija ir mēslojums,kas veicina melu un ļaunuma izplatīšanos pasaulē! Tāpēc pateicoties šai nolādētai demokrātijai ir iespējama " demokrātiska" Latvijas okupācija bez ieroču pielietošanas ar ko saeima jau veiksmīgi nodarbojas okupanti. Lai glabtu Latviju ir jāveic esošās cilvēces apziņā neaptveramas lietas ,vispirms jāizmaina šī nolādētā demokrātija,tā lai tā patiešām ir demokrātija, nevis noziedznieku patvērums. Augsti izglītotie auni , ļaujiet zemniekiem strādāt ,un priecājieties ka ir tādi muļķi kas vēl strādā tik fiziski smagu darbu,nevis inspektoru baram staigāt viņiem pakaļ un bakstīt par katru nenozīmīgu sīkumu. Ja šis neprāts būtu tā vēl ilgi vilcies,tad noteikti būtu izveidotas tādas firmas kā piem. priekšējo riteņu apdrošināšanas firma un pakaļejo riteņu apdrošināšanas firma,vai pašas apdrošināšanas apdrošināšanas firma. Ja esat tik gudri tad nesēžat tautai uz kakla bet palīdzat ar padomu . Ja tauta būs pārtikusi tad valsts būs bagātāka,vai tad tas ti grūti saprast,velns parāvis.
Jānis
J
Lai pārvarētu krīzi- Latvijas Istajai Elitei PASAI jāieņem ISTAS ElITES vieta un JAPALIDZ Latvijas īstajām PADIBENEM NOKLUT ISTO PADIBENU VIETA !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas