Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jaunalksnes prasību pret valsti turpinās skatīt tikai maijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jurists
j
Turaties, Ilze! Jums ir taisnība. Tas nav naudas jautājums, bet gan principa jautājums. Tas ir jautājums, vai bandītiski grupējumi var strādāt valsts pārvaldē un tiesībaizsardzības institūcijās.Tas ir jautājums, kāpēc no augsti stāvošu amatpersonu puses tiek piesegti de sporti. Nenoliedzami šī noklausīšanās nebija bez VID vadības ziņas. Daudzi negodīgi politiķi, policisti un ierēdņi Jūs ne tikai ienīst, bet no Jums arī baidās.
ZBL
Z
Ne nu protams, ka daudziem nav patīkama šī lieta, jo tā uzdod vairākus jautājumus. 1. Kas pasūtīja šo lietu? Domājams, ka nav grūti saprast kas! Digitalizētāju un Jūrmalgeitas patroni zināja, ka viņu lietas nonāks atklātībā, tāpēc deva pavēles meiģināt kompromitēt žurnālisti. Ne velti intervējot kādu Grūtupa advokātu kantora darboni, tas atklāti draudēja žurnālistei ar sarunu ierakstiem! 2. Kāpēc Vaškevica kungs vēl strādā VID, kaut gan bija atbildīgs par tās nodaļas darbu, kas nelikumīgi noklausījās sarunas? 3. Vai Godmanis, prezidenta kungs izdara secinājumus no šīs lietas pirms runā par valsts iestāžu efektivitāti? Vai nav tā, ka valsts iestāde ir centusies piesegt noziedzniekus, meiģinot diskriditēt žurnālisti?
Terorists
T
Ja nu šī pati būtu tik tīriņa un pūkaina,bet nu pati jau nav labāka.Tāds pats skelets skapī,bet baidās līst ārā,jo zin kad var dabūt gan pableķot,gan pasēdēt.
lno
l
Jaunalksne malacis!
Skepse
S
a tev rociņas tik tizlas, ka nevari pārslēgt citu kanālu un skaties tik TV3?
Arcix10
A
Te neviens nav dāmīšu nīdējs, bet to apriebies dzirdēt un redzēt.
Skepse
S
kad jūsu vešu mazgās publiski un safabricētu lietu pamata iegūtu sarunu ierakstos - tad varēsiet līst zem deķa un raudāt. neviens neiedz apvainotajiem līgt juristus un sūdzēt tiesā... vai tikai lembim un Šķēlem ir tiesības savu godu skaidrā naudā izņemt no valsts budžeta?
t
t
nu, ziniet, maksāt viņai būtu cūcība
HI
H
Arī es neskatos. .. Dāmīte ar ambīcijām un, ja jau kāds vainīgs, tad lai maksā,, nevis "aptīra" valsti un visus nodokļu maksātājus .
neskatos
n
Es principā tos viņas raidījumus vairs neskatos.
ES
E
Paskatieties ES Citvēktiesību tiesas praksi. Arnim Kadiķim par reālām nepamatotām valsts represijā vairāku gadu garumā, piesprieda dažus tūkstošus eiro.
jāvērtē, kāds dāmītei
j
Ir taču jāvērtē, kāds reālais kaitējums dāmītei ir iestājies un vai vispārt tāds ir iestājies. Nevis - atnesa man prasību par 300 tūkstošem, divas trešdaļas atmetu, vienu atstāju.
Tiesas murgs
T
Kaut kāds murgs - par vienas dāmītes nevienu neinteresējošu pļāpu publiskošanu tiesa piespriež 100 tūkstošus, bet Latvijas karavīra ģimenei viņa nāves gadījumā - 50 tūkstoši.
zvirbulēns
z
Tā nu sanāk, ka Jaunalksnes kundzi redzu bieži, pat biežāk nekā vēlētos, un jāteic, ka tai skuķī ir kaut kas biedējošs, viņa pat uz ielas izskatās pēc badā turētas kaķenes, acis tik blēdīgas, tik blēdīgas. Būs sakapis galvā, zvaigžņu slimība, kaut kas no tā :))) P.S. Nu kāda velna pēc dievs radīja kaķus, es viņiem neticu :)))) P.S. Jūsu prasība, Ilzīt, vai nu tiks noraidīta, vai arī saņemsiet kompensācija 5 000 Ls apmērā, un ne santīma vairāk !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas