Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jaunās gripas vīrusa slimnieku skaits ir pieaudzis līdz 30

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Matilde
M
ok, bet Tamiflu kaitīgums ne manis rakstīts. =)
Antons
A
30 cilvēki saslimuši - mjā, baigā epidēmija.
kenta
k
to Matilde remantadiins shai gripai nepaliidz, un par tamiflu kaitiigumu nevajag paarspiileet!!!! Maziem beerniem arii aspiriins ir kaitiigs, Tamiflu dzeeru, pilniigi nekas slikts, bet gripa paargaaja jau naakoshaa dienaa! Jaa, daudziem ir taa ir viegla, et daudziem nee, un gaidiit komplikaacijas ne visi var atljauties.Vieniigi Anglijaa shiis zaales ir par briivu.....
aradhana
a
Atlausos iebilst Matildei - dziivoju Londonaa un personiski pasiiztu vairaakus cilveekus, kuriem gadiijaas saslimt. Visos gadiijumos slimiiba ilga triis-cetras dienas, un cilveeki izveselojaas bez jebkaadu medikamentu lietosanas. Peec vinu staastiitaa, sii gripa ir pat vieglaaka nekaa citi gripas paveidi, ar kuriem mums visiem kops beerniibas laiku pa laikam gadiijies saslimt. Toties ir loti liels satraukums par blakusparaadiibaam, kaadas skolas vecuma beerniem izraisiijis tamiflu - trauksmainiiba un bailu sajuuta, miega trauceejumi, saapes veederaa u.c. (Viniem tamiflu skolaa dots profilaktiski, ja klasee kaads saslimis. mans viedoklis ir taads, ka sajaa gadiijumaa Latvijas nespeeja apgaadaat iedziivotaajus ar bezmaksas poteem un medikamentiem ir zinaama "laime nelaimee" - mums vienkaarsi nav fiziskas iespeejas "uzkerties" uz farmaacijas firmu interesees saceltaas panikas "makskeres", taadeel soreiz buusim sevi pasargaajusi no liekas zaalosanas.
Matilde
M
Tikko atgriezos no eiropas. Tur ir ļoti satraukti par gripu, ir ļoti daudz informācijas, TV diskusijas utt. . TAMIFLU iesaka lietot. Aptiekā jautāju, pēc pasūtījuma, 24 lati 10 tabletes. Sargiet sevi!
Matilde
M
tikko atgriezos no ārzemēm - tur pilns ar informāciju par gripu, eiropa ir satrauksies. TAMIFLU ļoti iesaka, ka palīdz, tas tiek reklamēts arī francijas un vācijas TV. šodien aptiekā jautāju, 24 lati 10 tabletes un pēc pasūtījuma. . nopirku remantadīnu un c vitamīnu profilaksei.
FANIS
F
Latvijā noteikti būs daudz dārgāka kā citur.
Oskars
O
Sakiet , kur var pierakstīties pie profesora Glāzīša uz konsultāciju par vakcināciju ?
kenta
k
Kad radiniekiem aarsts teica, ka vinjiem ir cuuku gripa, Tamiflu pat nepiemineeja, vien izrakstiija simptomus nonjemoshas zaaliites paracetamolu:), rezultaataa slimiiba ievelkas .Vai Latvijaa nekas nav zinaams par jaunajiem pretviirusu preperaatiem aarpus slimniicas , piem. Anglijaa katrs beernelis zin, kas ir Tamiflu:). Vai Latvijaa vienmeer vajag mociities?
Oskars
O
Vai VIŅI jau nolemti NĀVEI , jeb VALDOŠIE kautko DOMĀ ???????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas