Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jaundžeikars kritizē ģenerālprokuroru, piedāvājot darbu Loskutovam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Baiba
B
šodien ielēca acīs trīs skaisti apzīmējumi bandas nerrs - Dz.Jaundžeikars TP skanīgākā muca - G.Bērziņš trekno gadu speciālists - A.Kalvītis
Viena tante
V
Ļoti nopietns un vērā ņemams viedoklis. Kaut kā taču ir jāizklaidējas. Droši vien, ka sieva un "bērns" ir laukos... Osīša variants garlaicības kliedēšanai nederēja, jāmēģina kādi vārdiņi savienot kopā nacionālās drošības vārdā. Kaut kā tomēr svinīgāk pesteļotāju partijas biedram...
zvirbulēns
z
Prokurora vietu Maizitis Loskutovam nevareja piedāvāt, jo, lai tiktu par prokuroru, jānokarto kvalifikacijas eksāmens, jāiztur konkurss ar citiem pretendentiem. Visticamāk, ka Maizītis piedāvāja Loskutovam nākt strādāt Burkāna kunga kantorī, Ģenerālprokuratūras izveidotā veidojumā, kas kontrolē naudas plūsmas bankās (aizmirsu kā to kantori sauc). Šis kantoris ir tik dīvains veidojums, ka tur nevajag ne konkursus, ne viņi ir amatpersonas, ne uz šiem atbildīgajiem posteņiem pastāv kādi ierobežojumi personām, ne viņus arī kāds reāli kontrolē.
DD1
D
Vēl tam Jaundžeikaram nav diezgan. Godīgu cilvēku gribētu no zemes virsas noslaucīt, lai nav kā atgādinājums paša maziskumam.
krancmans
k
Zināma loģika gan te ir - vai Maizītis ir pārleicināts par Loskutova nevainību jau pirms pārbaudes beigām? Ja ir pārliecināts, tad vai no viņa puses šī pārbaude var būt objektīva? Ja nav pārliecināts, tad piedāvājums visticamāk Loskutovu neinteresēs, jo būs saistīts ar pienākumu veikšanu, kam nav nekāda sakara ar tukšu muldēšanu un administratīvo/organizatorisko darbu, bet gan ar reālu darbu kaut kā pakļautībā.
pakausis
p
es teiksim nesaprotu kaa shitais narkomaana teetuks var straadaat NDP... vinjam pielaide pie slepeniem dokumentiem vaitad nav vajadziiga? un vai tad vinja deeleena ieradumi nepadara vinju par manipuleejamu un viegli ietekmeejamu.. attieciigi taadu kuram shaadu pielaidi nevar sniegt?... buutu labaak savu viedokli pie sevis tureejis ja reiz nespeeja savam deelam kaa viiram iemaaciit par saviem darbiem atbildeet... bet taa vietaa iemaacija muhljiities...
intereses
i
Un Jaundžeikars par interešu konfliktu bļaustās, haha. Kā tur bija ar tiem interešu konfliktiem, kad viņš pats par Loskutova atbrīvošanu sprieda? Vai tad varēja būt runa par objektivitāti?
YL
Y
Kretīns no Jūrmalgeitas kolekcijas.
KASTE PASTE
K
Kāda tur vairs var būt runa par objektīvu izmeklēšanu, kas ir prokuratūras pienākums Nez ko Jaundžeikars saprot ar vārdu OBJEKTĪVA izmeklēšana??
lno
l
Bandas nerrrrrs:)
Vita
V
Āksts.
Ērglis
Ē
Jaundžeikara kungs, vai jūs lūdzu neaizvērtos? Paldies. Jūsu viedoklis man nav vajadzīgs. Par tēmu - neviens Loskutovu nepieņems un viņš pats nepiekritīs nekam kāmēr izmeklēšana nebūs beigusies, t.i. aizdomu ēna noņemta no viņa. Es domāju ka viņš to labi saprot pats par sevi. Bet ja prokurors ir izteicis šādu piedāvājumu, visticamāk, viņš pēc izmeklēšanas informācijas zina, ka Loskutovs nav neko noziedzies.
ABC
A
Es savukārt esmu neizpratnē par to, kā mūlāps var būt NDP priekšsēdētājs. Un kas no tā? Paliksim katrs pie savas neizpratnes.
kika
k
Pretigs tas Jaundzeikars ar visiem saviem murgojumiem
atlaizt saimu
a
Tas tips vēl nav nodzēries?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas