Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Jaunietis nogalina paziņu ar šķērēm un sadedzina

Rīgas tiesas apgabala prokuratūra uzrādījusi apsūdzību kādam jaunietim par krietni vecāka kompānijas biedra nogalināšanu ar šķērēm un sadedzināšanu Pļavniekos.

Rīgas tiesas apgabala prokuratūrā aģentūra BNS noskaidroja, ka 5.augusta naktī Pļavniekos, Dzeņu ielā, kādā daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks, pēc kura nodzēšanas atrasts 1951.gadā dzimuša vīrieša līķis.

Sākotnēji radās aizdomas, ka ugunsgrēks izcēlies, jo vīrietis gultā smēķējis, taču, veicot ekspertīzi, uz mirušā ķermeņa konstatētas arī durtas brūces.

Veicot izmeklēšanu, policija aizdomās par vīrieša slepkavību aizturēja 1988.gadā dzimušu jaunieti.

Izrādās, ka jaunietis ar pazīstamo vīrieti lietojuši grādīgos dzērienus, līdz izcēlies konflikts, kura dēļ vīrietis sadurts ar šķērēm. Pēc tam jaunietis no dzīvokļa paņēmis dažādas mantas, piemēram, mobilo telefonu, datoru un promejot, lai jauktu slepkavības pēdas, uz mirušā ķermeņa nosviedis izsmēķi un aizdedzinājis dzīvokli.

Jaunietis liecinājis, ka vīrieti nogalinājis, jo tas viņam seksuāli uzmācies, paskaidroja prokuratūrā. Taču precīzus slepkavības motīvus vēl noskaidros izmeklēšanā.

Jaunietim uzrādīta apsūdzība par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos, nogalinātā maksājumu kartes izmantošanu un zādzību. Apsūdzētajam tagad draud mūža ieslodzījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas