Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jelgavas pasažieru pārvadātājs pēkšņi slēdz teju 30 reisu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sarkasms
S
Šlesera roka... tas nu gan domā par cilvēkiem
hmm
h
bāc, kur var tik nesakarīgi uzrakstīt!
Patriots
P
Ja kādreiz likās, ka no Latvijas citur bruac dzīvot pārsvarā "neveiksminieki", tad tagad pašam gribas tīt makšķeri, un nejau tapēc, ka te npelnīt nevar, bet gan attieksmes dēļ...
Lelle
L
Ta nav tikai Jelgavas problēma. Pie mums transporta uzņēmums vispār likvidējas. Kas notiks tālak, to der paprasīt tam debīlajam atslēdziniekam, kurš uz Rīgas mēra amatu taisās rausties.
Lelle
L
Latvijas lauki beidz pastavēt...ar satiksmes nepieejamību lauki totāli izmirs. Pat pēckara gados padomju vara centās veikt pasažieru pārvadājumus no laukiem uz rajonu centriem, lai cilvēki vismaz pie ārsta varētu nokļūt... Kada roka vada šodien šitos procesus? Vai tikai ne Maskavas caur mūsu kangariem???!!!
to plakanais
t
Varbūt arī fakti ir skaidri, bet KĀ LAI DZĪVO bez iespējas nokļūt tur, kur vajag!? Mani šis jautājums neskar, jo dzīvoju Rīgā, bet lietotais apzīmējums "lauku pāķis" aizvainoja arī mani /lai cik tas dīvaini arī nebūtu/. Šajās apdzīvotajās vietās taču arī dzīvo mūsu - Latvijas - cilvēki!!! Likvidē skolas, veikalus, pasta nodaļas, slimnīcas, nu arī autobusu satiksmi. Kur mēs dzīvojam? Vai Sibīrijas vidienē? Mūsu Latvija ir tik maza, bet tās ļaudis tiek nostādīti pagājušā gadsimta sākuma situācijā. Bet ne jau katram ir zirgs... Kā lai tiek kaut vai pie ārsta? Un kā būs ar bērniem - kā viņi tiks uz skolu? Jeb varbūt visas ģimenes jau aizbēgušas no šiem pamestajiem nostūriem? Palikuši tikai sirmgalvji, un tie jau valstij vairs nav vajadzīgi... Iesim visi uz referendumu! Šī ņirgāšanās par pašu cilvēkiem vairs nav izturama!!!
AL
A
Laikam degvielas cenas cēlušās tikai Jelgavā. Varbūt vērts noslēgt līgumu ar citu pasažieru pārvadātāju. Ja nemaldos, tad Jelgavā jau iepriekš bija problēmas ar satiksmi. Bet varbūt jānomaina Jelgavas atbildīgās amatpersonas, kuras nespēj organizēt normālu pasažieru pārvadāšanu.
plakanais
p
par reisu slēgšanu ZZ raksta vismaz jau pāris nedēļas. Tas, ka kādam lauku pāķim fakti nav izskaidroti nedod pamata uzreiz brēkt ka pēkšņi vienā dienā ...
Gatis
G
centra cilveks? Cilveks radas visiem ir pie pakalas, es atvaonojos par izteicienu:( PS. Bet tomer padomajiet par cilvekiem, kas dzivo Jelgavas rajona!!! PS. kapec tas tadas problemas tur. Visos citos rajonos visu dote???????
tas
t
Ja Šlesers būs Rīgas mērs, tad slēgs teju 30 pilsētas autobusu maršrutus, savukārt no Pārdaugavas uz Juglu lidos ik pēc stundas AirBaltic un reizi dienā varēs arī aizbraukt ar vilcienu. Nesaprotu, kāpēc Diena šo daudziem parastajiem cilvēkiem tik vitāli nozīmīgo rakstu neizdala kā galveno rakstu portālā!
Game Over
G
Gruti pat kko komenteet.Dazreiz parnem tada sajuuta ka dzivojam kkadaa Indijaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas