Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

JL atbalsta "nakts vienošanos" un priekšroku dod LSDSP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Es neuztraucos, kollēga, es uzjautrinos. Man Ojāra tirādes atgādina prostitūtas pārmetumus precētai sievai, ka tā guļ ar savu vīru un tātad nav par matu labāka par ielas meitu, jo , lūk, tāpat nodarbojas ar sex.
lno
l
partiju pārstāvji, piemēram, šonakt vienosies, kam būt par KNAB priekšnieku _________________________________________ Bet kā tad Tu domā? Vai tad valdība nenoraidīja ideju par konkursu? Pie tam ne jau partijas lems, kurš būs Knab priekšnieks:) Gan jau Šķēle un Lembergs nozīmēs strelku jaunajam priekšniekam, nezinu uz kuras šosejas šoreiz:) Redzi, Ojāriņ, šoreiz neviens neslēpa, ka sarunas notikušas naktī un kas ir piedalījušies, par ko vienojušies atšķirībā no prezidenta izvirzīšanas zoodārzā. Atklāti presei piedaloties notika tikai Re'pšes valdības veidošanas sarunas un atceries, kā par to ņirgājas ojāriņi?:)
th18
t
Vispār Ino un Ērglis ir interesants tandēms! Vienmēr visus pa diviem apstrādā!
ululiņš
u
Ko jūs te uztraucaties? Apelsīniem smadzeņu nav...
Ojārs
O
Redzu, ka Tev ar saprašanu ir tā grūtāk, tapēc atkārtošu vēlreiz un lēnāk - tātad Tu atbalsti to, ka partiju pārstāvji, piemēram, šonakt vienosies, kam būt par KNAB priekšnieku. Rīt no rīta to paziņos, un Tu teiksi, ka viss ir O.K.!
lno
l
Taču Tev normāli šķiet "vienoties" naktī šaurā lokā nezināmā vietā nezināmu cilvēku lokā! _______________________________________ Nu gan debīls:) Kādi nezināmi cilvēki? Partiju pārstāvji. Tu laikam pazīsti tikai Šķēli un Lembergu? Ja to nav klāt, tad vienošanās nelikumīga un amorāla:)
Lelle
L
JL MALAČI!!! Vismaz samaisīs tos $ūdus tā, ka kretīni sāks viens otru apšaut...man šitais patīk! Vienalga ar ko, kaut pašu velnu, tikai nedrīkst pie varas laist oranžos puvekļus...tos ir laiks vest uz izgāztuvi, būs pietiekami laba izejviela mākoņtēva atkritumu smalcinātājam...
Ojārs
O
Carlito ir precīzi pateicis - runa te ir par JL un Dienas divkosību un liekulību. Domes deputāti jau nobalsos par pilsētas mēru tieši tā pat kā Saeima nobalsoja par Valts prezidentu vai kādu citu valsts amatpersonu. Bet vai pēc šīs nakts JL un Diena pārstās runāt, piemēram, par KNAB vadītāja nepietiekami caurspīdīgo ievēlēšanas procedūru? Un kā Tev šķiet? Es domāju, ka ne... Tādi ir tie Jūsu dubultie standarti un dubltā morāle, liekulīgie cīnītāji par godīgumu!
carlito
c
Vai kādreiz kāds ir satraucies par vienošanos naktī. Vienīgie kas par to politķus ir kauninājuši ir dienveidīgie mediji un JL. Tagad JL dara uz mata tāpat (es pret to neiebilstu, ja viņi paši to iepriekš nebūtu publisk kritizējuši) un izrādās ka tiem pašiem medijiem nekādu iebildumu nav - normāls politisks process (kam es principā piekrītu). Vienīgi šo mediju un politķu stāja izskatās greiza, jo neatbilst pašpasludinātajiem un izmurgotajiem "principiem". Tā ka būtu jāmet beidzot liekulība malā un uz avīzes arī jāuzraksta - aģitācijas lapa.
Ojāram
O
Par to vienošanos naktī, nevajag tā pārdzīvot, jo tā jau izsenis dara Tavi tik tuvie koalīcijas partneri. Beidzot arī JL ir nācis pie prāta, jo, ja esi nokļuvis vilku barā, tad jākauc līdzi!
Ērglis
Ē
Jāievēl - jā, bet par to novienoties var sarunu ceļā. Un nezināmi cilvēki tie nebij, un no rīta tika pateikts, ka ir parakstīta vienošanās par jaunas koalīcijas *veidošanu*. Tava trolliskā velme visur saredzēt to, ko tu vēlies, vienreiz iedzīs tevi kapā :)
Ojārs
O
Tu tomēr lietoji vārdu "vienošanās"! Vai deputātiem pilsētas galva tomēr nebūtu jāievēl Domes sēdē? Kā Tev šķiet? Vai likumīgi ievēlētajiem Rīgas Domes deputātiem nebūtu Domes sēdē izvirzāmas un apspriežamas kandidatūras... Taču Tev normāli šķiet "vienoties" naktī šaurā lokā nezināmā vietā nezināmu cilvēku lokā! Galvenais, lai no rīta pasaka, kam turpmāk piederēs vara Rīgā. Nu gan Tu zemu lido, Ērgli!
zvirbulēns
z
Vai naktī uz RD attiecīgo priekšnieku durvīm tika savilkti arī krusti, kā bērtuļu naktī :)))
Ērglis
Ē
Ino lūdzu uzraksti man uz erglis punkts lidonis uz gmail punkts com. Svarīgi jautājumi pāris.
Ojāram
O
Zoodārzā jau vienojas tikai oligarhu trijotne! Diez, vai citiem būs tāda privilēģija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

TB/LNNK LĪDERIS ROBERTS ZĪLE KOALĪCIJĀ GATAVS AICINĀT TAUTAS PARTIJU

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas