Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

JL: Godmanis neko nemaina MK pakļautības iestādēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drakons
d
Nabaga IAD. Ja Mūrniece kaut kam pieķērusies, tad savu arī panāks. Tīeši tāpēc, ka viņu valdības laikā šo iestādi izveidoja, tikai ir maza niansīte - darbs tur bija paredzēts3 cilvēkiem, ne 50 kā tagad.......
drakons
d
Nabaga Mūrniece - tā vien cīnās par IAD likvidēšanu. Kauns - pats JL savulaik tieši šo iestādi izveidoja.
AD
A
Neko jaunu jau tas TP JO nespēj izdomāt. Ķengājas kā paraduši uz vēlēšanām.
klāt atkal
k
tpjo karodziņu bradātāji...
Hm
H
Pievienojos iepriekšējiem rakstītājiem,ka tagad ir laiks opozīcijai apvienoties, lai vai kā.....citādi šie pie siles mūs pataisīs par pilnīgiem nabagiem!
Hm
H
Tajā laikā, kad JL bija pie šprices, budžeta iestādes taupīja naudu un augstākstāvošie ierēdņi netaisīja mistiskus reprezentācijas sarīkojumus par valsts naudu! To es piedzīvoju, jo strādāju vēl budžeta struktūrā. Cik visas augšas bija neapmierinātas....ui, ui, ui.
teika
t
Ar Visu Latvijai apvienību varētu veidot, ja Dievs dotu prātu šīs organizācijas vadītājiem. Tā kā Dieva nav, tad uz prātu "19. gadsimta jauniešiem" cerēt ir velti. Valsts pārvalde, ekonomikas attīstība, izglītības sistēmas reforma, veselības aprūpe u.t..t nav lāpu gājiens:)
teika
t
Nē gan! Valstī viss ir p****ā! Bez jokiem! Par JL es pat varbūt balsošu Rīgas Domes vēlēšanās. (Vēl svārstos starp JL un Štokenebrga SCP), bet Jaunups gan ir tāds baby Liepnieks, tikai pieredzes vēl nav. Shēmotāji man nepatīk. Laimīgu Jauno gadu!
M
M
Lai cik tas būtu grūti, bet man liekas,ka vienīgā saprātīgā izeja ir veidot apvienību, kurā ietilptu JL,PS,SCP un varbūt arī VL. Tas būtu pretspēks Saskaņas centram un valdošai koalīcijai. Atsevišķi diemžēl spēki diemžel tiks tērēti savstarpējai konkurencei un uzvarēs atkal valdošie.
poohstick
p
OK. Lai tā būtu. Jaunups un JL kopumā ir šīs nācijas bieds un visa ļaunā sakne. Jo citādi viss taču šajā valstī ir kārtībā, vai ne?
teika
t
Humoru nesaproti Tu, mans dārgais darugs:) Un Jaunups JL ir tuvāk kā nekad:)
lasītājs
l
Kalvītis atslēdzas 10tos no rīta ja neesi pamanījis.
poohstick
p
Jā mēs visi zinām, ka Repše beidza darbu 17 nulle nulle un pat darba laikā pamanījās mīlēties ar aktrisēm. So what? Tu esi paskaitījis laiku, kurā Kalvītim atslēdzas smadzenes un viņš aizmieg savā darbavietā?
poohstick
p
manuprāt Jaunups šobrīd ir tik tālu no JL, cik vien var. Lai jau nu tiek galā ar savām basketbola komandām. Bet Tu, savukārt, nesaproti humoru :)
>>lasītājs
&
ļoti pareizi darīja! tikai mēnessērdzīgie strādā pa naktīm, negulējuši, aizņēmumus parexam meklēdami labāk būtu gulējuši, būtu arī mūsu ķešām miers!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas