Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

JL: Lattelecom privatizācijā valsts varētu zaudēt 230 miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Si starpiba, luk, ir pelna kadam, vai kadai institucijai !!!!
to Lelle
t
Ts ir psc. Trīs gadu laikā – precīza slimības aina. Drīkst, es uz Tava piemēra aiztāvēšu disertāciju par progresīvo paranoju? iedod e-pastu.
Savtiga valdiba
S
Tautas Partija, godmanis, slesers un parejie koalicijas dranki viss varas vienaa zupaa. sis apstiprina ka vini nerikojas Latvijas laba, tikai savu savtigu intrese del.
Mērglis
M
sakari vienmeer bijuši krievu rokaas arii komoonistu laikos , elektrotiiklos vienmeer latvieši bijuši , taakaa atgriežamies pie vecaa modeļa, ja kaads kautko zaudee noteikti buus arii atradeejs , labi par šaadu valsts apjaašanas pakalpojumu pienaakas nagrada , 10 % taa nav nieka nauda ,ja taa nonaak kaadam ķešaa vai obščakaa ,tie jau ir 23 miljoni , ņemot veeraa ka pie mums pieprot valsts apjaašanu tad tas ir reaali iespeejams.
Citāti...
C
Nē, mīļum (atvainojos par familiaritāti :)), te runa tieši IR par naudu un Jaunā Laika Zaķa elementāru nejēgšanu. "Runā", ka JL atbalsot vien vair 3.kautcik% die-hard fanātu. Labāk meklē citu blici par ko balsot.
Lelle
L
Te runa nav vairs par naudu, bet par pārdošanos krieviem ar visām no tā izrietošajām sekām...runā, ka Tele Soneri pirks krievi, līdzko šī būs pievākusi Lattelekom un visa informācija nonāk krievu nagus...Nez ko par to teiks NATO veči un Jevropa???!!!
Citāti...
C
"TeliaSonera būtu gatava maksāt aptuveni 500 miljonus latu par 51% Lattelecom, kam pieder 23% LMT daļu, un 28% LMT daļu, kas atrodas valsts īpašumā, ziņo Latvijas Radio." JL - nejēgas, kuriem jebkura summa "rada aizdomas". :)
PaPa
P
pārdos LT un būs tev atlikušie 230!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas