Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

JL: nav skaidrs, kāds ir TP mandāts sarunās par jaunu valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vita
v
Ko tik daudz prāto par Tautas Partiju.Labāk būtu paprasījusi Repšem,kad sāks izmaksāt man nozagto naudu Bankā Baltija.Viņš ar Laventu jau būs atmazgājuši veikalu tīklā Elkor mūsu naudu.Baigi vajadzētu savu naudiņu!Cik gadus vēl gaidīt.Pie reizes paprasi Repšem,kur viņš ķer naudu ar ko segt savas kredītsaistības bankām.Cik atceros viņam jāmaksā lielāka summa kā alga.KNAB ir jūsu kantoris-palūdz,lai sāk beidzot strādāt.Lai izmeklē Repšes kredītsaistības.
neviens
n
no koaliicijas netaisaas kautko valdiibaa mainiit,iet tikai teatris,rezhisors man nav zinaams
Marija
M
Jāatzīst, ka viens no stulbākajiem balamutēm esi tu. Vai tiešām tev nav ne mazākās sajēgas. Tādu stulbumu vas atļauties vienīgi kāds no Šlesera ģimenes vai TP.
anglosaxis
a
61 gada vecumā tapt ieskaitītam jauniešos jebkurā gadījumā ir prieks, pat ja tā būtu Ļeņina komjaunatne...
kā parasti
k
Jaunais Laiks sevi raksturo jau virsrakstā: Viņiem no laika gala nekad un nekas nav skaidrs, bet deputātu algu saņem joprojām...
LAUĶIS TAM GM
L
ES tikko uzēdu biezpienu un sapratu.ka ticēt,neticēt ir gana subjektīva lietiņa.Es tev varētu piekrist,ja ar prātu veidotu jaunu valdību un saeimu.Bet no patreiz redzamā jaunā laika un viņiem līdzīgajiem pseido patriotiskajiemrevolucionāriem jāturas pa gabalu.Vai tiešām tu neredzi.ka viņus interesē vienīgi vara,par jebkādu cenu,ka tikai tiktu pie varas !UN TAS IR DAUDZ BRIESMĪGĀK PAR ATSEVIŠĶĀM NEVEIKSMES KĻUDĀM. vispār pēdējā laikā ir tāda dīvaina tendence-visur par visu vienmēr vainot TP ,laikam jūs pārāk baidāties no viņiem ,vai kā !?
ak
a
annele,annele !Protams bez vainas nav neTP ne Lc-LPP.tIKAI SAEIMĀ TEVIS NOSAUKTĀS VISMAZ KAUT KO ARĪ SPĒJUŠAS DERĪGU IZDARĪT.BET PĀRĒJĀS ,IT ĪPAŠI JAINLAICĒNI UN TĒVZEMIEŠI ,NEVIENU SAKARĪGU DARBU NAV VAIKUŠI. NEVIENU !
lauķis
l
Nu ko lai saka,lielāks ,stiprāks kā jaunlaicēniem.Vismaz ir valdībā un var uzrunāt savus kolēģus,bet Āboltiņa var vien vaukšķēt gar aivērtām durvīm.
Человек
Ч
Не волнуйся, ТП мандатс хороший и большой. Больше, чем у твоего мужа.
Annele
A
TP un LPP nevar piedalīties jaunajā valdībā, ja tāda tiktu izveidota, jo tad valstij tiešām bankrota draudi kļūs reāli, jo galvenokārt, šo grupējumu, ilgstošā destruktīvā un nekompetentā darbība valsts vadībā noveda Latviju līdz smagai krīzei, kuru vēl smagāku padarfīja pasaules finansu krīze. Lai nemēģina jaunizceptais TP rupors Zalāns, kā arī Godmanis, Šlesers.Slakteris u.c. iestāstīt sabiedrībai, ka pie vainas ir tikai un vienīgi pasaules krīze, citādi jau Latvijā ir "nothing special". Ja TP un LPP politiķi vēl joprojām neizprot , vai viņiem nav izdevīgi izprast patiesos krīzes smaguma cēloņus Latvijā, lai prastu vismaz apturēt valsts bankrota draudus, par kuriem arvien biežāk runā pasaulē, tad tādi arī nebūs spējīgi rīkoties savādāk, kā pieraduši līdz šim un tādiem politiķiem un grupējumiem nav vietas valsts vadībā, ja vēlamies kādreiz izkļūt no valsts reāliem bankrota draudiem.
>>Senais
&
.. zākājātos pavīdētu kāda radoša dzirksts, bet tā parasti, kā var palasīties uz žogiem un padomju stila atejās. Vienas vienīgas necenzētas rupjas banalitātes. Varbūt ieteikt palasīt Remarka "Trīs draugus", tur tāda jauka radoša pieeja lamāšanās mākslai atrodama _____________ palasies labāk Hašeku.. teļapauri.. _______ jā.. un kas ir rupja banalitāte?! esi patiess vārda mākslas akrobāts! vienvārdsakot literāts, kam traucē jēlo olu aparāts!
Jencis un Āvuls
J
Nezinām gan, vai tas ir kāds kompliments, tapt ieskaitītam TP jauniešos. Mēs esam dažus gadus vecāki, bet tomēr atradām daudz krietnāku jauniešu kompāniju kurā ieskaitīties.
jautājums
j
Jā, politiķi mums prot šovus uzrīkot! Principā tas arī ir vienīgais, ko viņi prot. Valsti vadīt viņiem nevar dot.. Un pēdējā laikā man ir tā drusku nemierīgi, ka valsts konkrēti ir uzkāpusi uz pilnmēness viļņa. Kad Saeimā pieņēma to trako plānu decembrī, kad deputāti dziedāja, bija pilnmēness !3.janvārī, kad plīsa Saeimas logi bija pilnmēness. Es nezinu, kas būs februārī Bet 16. martā (leģionāru atceres dienā) atkal iekrīt pilnmēness Pilnmēnesī pat Jēzu sita krustā.. pūlis pilnmēnesī kļūst nevadāms...
jautājums
j
Jā mana bērni tūlīt būs vēlētāji un vecāki arī ir vēlētāji . Un visi pilsoniski aktīvi un iespītīgi kā stūrabuki kā jau latvieši. Puiku noķēru pētam Visu Latvijai informāciju, bet meita iegrimusi Orvela 1984.. Manējie 13.janvārī stiklus nesita, bet...Modrs esmu visu laiku. Ja kāds domā, ka mūsu jaunā paaudze pie Saeimas tautasdziesmas dziedās ... Ak kā viņš kļūdās...
hosa
h
Var jau Solvi saprast,kakts patiešām ļoti šaurs.1)Spēciņi pārņemt varu par vājiem.2)Sešos gados visur amatos koalīcijas cilvēki,kuri laipni vis JL nesagaidīs.3)Krīzes atslābums ir tālu aiz horizonta.4)Latvijas valdība pilda tikai SVF dispečerpunkta funkcijas,"pateicoties"Godmaņa-Slaktera aizņēmumam,5)Vai blokā vai pa trim atsevišķām partijām startējot,Laiks,SCP un PS nesavāks vairāk par 33 vietām ārkārtas vēlēšanās.Rēķiniet,ka ap 3O vietām krievu fruktiem-tur vienalga,kādu jāņem talkā un pa baru.Riskanti,bet varbūt tomēr pāriet uzbrukumā,aicināt trešdien visus atbalstītājus,lauksaimniekus pie Saeimas,kad balsos par "JL"rosināto valdības demisiju.Štokijam mītiņš deva plusus un uzrāvienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Segliņš pārrunājis TP pozīciju ar Godmani; runās par jaunu koalīciju

Uztraukumu par valdības rīcībspēju neslēpj arī TP vietējie līderi

Segliņš: šī koalīcija vairs nav rīcībspējīga

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas